Cevap verir misiniz lütfen ? Gebelik belirtisi

patiliannesii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
30
10
8
29
26-27 Ağustos yumurtlama var ve öncesi yumurtlama ve sonrasını değerlendirdik. O günden beri sol kasığımda bacaklarımda ve sırtımda ağrı var göğüslerim hassas ve uçları şişkin 12. Gün test yaptım çıkmadı. Var mı aranızda sonra test yapıp pozitif gören lütfen yardımcı olun 2 yıldır deniyoruz 4 ay önce kimyasal geçirdim. Ondan sonra hemen olur dediler ama olmuyor

Canım âdetten bir gün önce yapmaya çalış testi çünkü öncesinde hayal kırıklığı olabiliyor ya da kan testi ver o biraz daha erken öğrenmene neden oluyor çünkü geçen ayda benim başıma geldi hayal kırıklığı oldu

Cnm yumurtlama takibi yapmadım regl 10 gün kala hamile kaldım geç yumurlamisim regl 3 gün gecikti değer 10 ile öğrendim

Hastanede çalışıyorum burda sürekli test verdim artık benimle dalga geçiyorlar vermek istemiyorum kimse anlamıyor ne yaşadığımı o yüzden evde testlerle öğrenip başka hastanede kan vericek ilçe hastanesi deyim merkezde 1 saat uzaklıkta. Nasıl hesaplanır bilmiyorum yumurtlama bitince mı sayiliyor yoksa yumurtlama dahil mi ben 26-27 sında yumurtladim o tarihten itibaren satınca 3 gün önce test yaptım çıkmadı bittikten itibaren mı sayiliyor

Aaaa aynıyız. Bende o tarihlerde çatlama oldu çatlamanın 11. Günü kaset test yaptım çıkmadı şimdi de testim yok ama merak ediyorum

Aaaa aynıyız. Bende o tarihlerde çatlama oldu çatlamanın 11. Günü kaset test yaptım çıkmadı şimdi de testim yok ama merak ediyorum
İnşallah bu sefer tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok çok yorucu takıipler arastirmlar öyle yatayım böyle yatayım derken prof olduk

İnşallah bu sefer tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok çok yorucu takıipler arastirmlar öyle yatayım böyle yatayım derken prof olduk
Benim de iki sene olmuyor ama siz kimyasal yaşadınız bende o da yok tüp bebeğe doğru gidiyorum ne diyim ağla ağla mahvoldum

Sen benim dediğimi yap adetine bir gün kala bir test yap seninle dalga geçenleri de kafana takma Allah’a havale et stresı azalt üzülme Allah çok büyük

İnş Allah isteyen herkese nasip etsin bende istiyorum adetime 7 gün kala kan verdim bat 1,2 çıktı bu ay çok umutluyum bakalım nolcak. Bide geçen hafta adet olucakmısım gibi sancım oldu. Akıntım oldu. İnş pozitifi görmek nasıp olur isteyen hersekes

Benim de iki sene olmuyor ama siz kimyasal yaşadınız bende o da yok tüp bebeğe doğru gidiyorum ne diyim ağla ağla mahvoldum
Tam ümidimi kaybettim aman dedim nolcaksa olsun takibi vs bıraktım o ay hamile kalmışım ama beklemedigim için zayıflama kürleri vs içmiştim maydonoz suları vs bence ondan tutunamadı ve ben hasta oldum o ay röntgen çektirmek için beta verdim 0.348 çıktı ama regliydim önemsemedim negatif dedi 10 gün sürünce reglim son 5 günü kahverengi leke. Kadın doğuma gittim doktor baktı rahim duvarin ince dedi dökülmüş 2 güne durur kan dedi. Aklında kalmasın istersen kan ver dedi bende öylesine olur dedim. Sonuç bir çıktı 61.63 şok oldum ama tabi doktor direk sevinmeye bırakmadan kimyasal dedi rahim duvarin ince tutunamaz dedi. 2 gün sonra 36 ya düştü değer. 3. Gün kanama düşük başladı. Demem o ki 2 yıl takip ettim her ay belirti aradım hicbirsey yapmadığım ay kimyasal geçirdim. Ümidini kaybetme evet zor bir süreç ama inanıyorum bir gün bizde o pozitif gorucez

Keisnlikle 2 gün sonra tekrarla ben 0.348 le öğrendim ilk onemsemedim 10 gün sonra 61 le kimyasal olduğunu öğrendim. İnşallah tutunmustur seninledir

Sen benim dediğimi yap adetine bir gün kala bir test yap seninle dalga geçenleri de kafana takma Allah’a havale et stresı azalt üzülme Allah çok büyük
Kesinlikle bekliyorum Pazar günü regli olmam lazım ogün olmazsam pazartesi yapıcam test inşallah benimledir inşallah

Benim saldığım zamanlar da oldu olmadı değil ki yine sonuç alamadım. Dışarı çıkamıyorum her yer çocuk dolu az önce öyle bi ana şahit oldum ki evdeyim sadece pencereden bakıyordum. Ezan okunuyordu Allahım yardım et diyorum dayanacak gücüm var hala dayanıyorum tüp bebek yaparım tutmaz o zaman değişir bence işler diye düşünüyorum ama kaza ile gebe kalanlara hayret ediyorum ne desem boş

Üzülme Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür elbet içini ferah tut tek dayanağımız bol bol dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…