Teşekkür ederimm şuanda 5+2olmuş oluyorum doğruysa söylediğin değer de miyim senceTest bozuk değilse kesin hamilesin.. Ve bu koyuluga gore kan değerin 300 lerde dirHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim :)%99 hamilesin tebrik ederim
Teşekkür ederim herkese nasip etsin allah inşallah :) bugün 9 gün gecikmiş oldum sence kan değerim kaçlardadir biliyor musun ?Hayırlı olsun Bebek geliyor annesi
5+2 YSE daha fazla dır tabiTeşekkür ederimm şuanda 5+2olmuş oluyorum doğruysa söylediğin değer de miyim sence
teşekkür ederim :)5+2 YSE daha fazla dır tabibenimki tahmin sadece :)
Benim çok çok silikken 73 çıkmıştı seninki 200 den yüksektir zaten ayrıca kan testine çok takılma bu zamanların tadını çıkarTeşekkür ederim herkese nasip etsin allah inşallah :) bugün 9 gün gecikmiş oldum sence kan değerim kaçlardadir biliyor musun ?
Teşekkür ederim ilgin için :)Benim çok çok silikken 73 çıkmıştı seninki 200 den yüksektir zaten ayrıca kan testine çok takılma bu zamanların tadını çıkar
Bu test sana mi ait yoksa gecen gun yazmış oldugun kuzenine mi ait?Eki Görüntüle 1720182
Test sonucu böyle çıktıktan sonra hamilelik kesin mı ? Sonucu böyle çıkıp hamile olmadığını öğrenen var mı sonradan ?
Hayır bu bana ait canımBu test sana mi ait yoksa gecen gun yazmış oldugun kuzenine mi ait?
Senin icin sevindim saglikla kavus bebisine insalla :) ama kuzenin konusunu dusundukce hala dert ediorm ne yalan soliimHayır bu bana ait canım
Amin herkese hayırlı sağlıklı kucağına almayi nasip etsin allahım inşallah :) canım valla evlenecekler en kisa yoldan artık onlar ben yardimcı olmaya çalıştım ama test yapmıyorlar annesi ya da babası olmadanSenin icin sevindim saglikla kavus bebisine insalla :) ama kuzenin konusunu dusundukce hala dert ediorm ne yalan soliim
Tabi canim sende bi yere kadar destek olabilirsin sonucta artik senin cook daha buyuk bi sorumlulugun var. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallaAmin herkese hayırlı sağlıklı kucağına almayi nasip etsin allahım inşallah :) canım valla evlenecekler en kisa yoldan artık onlar ben yardimcı olmaya çalıştım ama test yapmıyorlar annesi ya da babası olmadan
Amin inşallah seninde az kalmış hayırlısıyla inşallah :)Tabi canim sende bi yere kadar destek olabilirsin sonucta artik senin cook daha buyuk bi sorumlulugun var. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insalla
Cok sagol canimAmin inşallah seninde az kalmış hayırlısıyla inşallah :)
Teşekkür ederimmm :)Direk net olarak hamilesinn:) tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?