Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim ben 16 nisanda kürtaj oldum ilaç kullanarak 2 kez adet oldum ama karnım şişiyor sürekli 3 ay geçti üstünden bir sürü test yaptım negatif çıktı dün test yaptım <1.20 çıktı yarın doktora muayene için gidecem sizce bebek var mıdır
16 nisanda kürtaj oldum şuan üzerinden 3 ay geçti neredeyse eger bebek alinmasaydi 17 haftalık olacaktı geçen ay doktora gittim gebelik yok dedi bu ay 4 temmuzda gittim yok dedi olsaydı görürdü değil mi bide beta 5 çıkmıştı kürtaj olduğumda
Teşekkür ederim ben 16 nisanda kürtaj oldum ilaç kullanarak 2 kez adet oldum ama karnım şişiyor sürekli 3 ay geçti üstünden bir sürü test yaptım negatif çıktı dün test yaptım <1.20 çıktı yarın doktora muayene için gidecem sizce bebek var mıdır