Cevap verirseniz çok sevinirim acil bir konu

meryemkacan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
6
0
1
27
Merhabalar kan testi <1.20 çıkıp ultrasonda bebek kesesi görülebilir mi yani kanda negatif ama ultrasonda pozitif olabilir mi sizce

Maalesef böyle birşey olmaz kiii 😌
Teşekkür ederim ben 16 nisanda kürtaj oldum ilaç kullanarak 2 kez adet oldum ama karnım şişiyor sürekli 3 ay geçti üstünden bir sürü test yaptım negatif çıktı dün test yaptım <1.20 çıktı yarın doktora muayene için gidecem sizce bebek var mıdır

Olmayan bebek görünmez :)
Kesenin görülmesi için değerin en az 1500-2000 olması lazım. 1.20 negatif demek yani gebelik yok
16 nisanda kürtaj oldum şuan üzerinden 3 ay geçti neredeyse eger bebek alinmasaydi 17 haftalık olacaktı geçen ay doktora gittim gebelik yok dedi bu ay 4 temmuzda gittim yok dedi olsaydı görürdü değil mi bide beta 5 çıkmıştı kürtaj olduğumda

Teşekkür ederim ben 16 nisanda kürtaj oldum ilaç kullanarak 2 kez adet oldum ama karnım şişiyor sürekli 3 ay geçti üstünden bir sürü test yaptım negatif çıktı dün test yaptım <1.20 çıktı yarın doktora muayene için gidecem sizce bebek var mıdır
Çok geçmiş olsun ama dediğim gibi kan testi negatifse malesef böyle birşey mümkün değil

Back
X