Cevap verirseniz çok sevinirim

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
Herkese merhabalar 6 temmuzda ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı değerlendirdik adetime 5 gün kalmış ama 3 gün önce aşırı ağrım başladı kasığımda belimde bugün aşırı yoğunlaştı ve hiç dinmedi gece uyutmadi beni arada sancı bazen batma gibi sık sık idrara çıkma ve beyaz akıntım çok var erken gebelik testi yaptırdım negatif çıktı dahiliyeye gözüktüm.ne kanda ne de idrarda enfeksiyon hiç yokmus gayet temiz dedi doktor ben gebelikten şüpheleniyorim sizce ne kadar doğru lütfen yazın 🤔

Sizi üzmek istemem ama boşu boşuna ümitlenmenizi de istemem ama biraz psikolojik olabilir belirtileriniz kendimden biliyorum adetime 10 gün kala aşeriyodum bende her agrıyı her belirtiyi hamileliğe yoruyordum.
Herkesin aynı olucak diye bişey yok tabiki siz çok istiyorsunuz belli rabbim gönlünüze göre versin inşallah da hamilesinizdir🙏
Ama kendinizi biraz rahat bırakın,dinlemeyin organlarınızın sesini

Iki haftadır deli gibi hamilelik belirtilerini yasiyordum. Gogus agrisi, akinti, kasik kramplari, bacak bel agrisi... Reglim de geçmişti. Ustelik bir kizim da var hamileligi daha once yasadim buna ragmen bugun regl oldum. Ikisi o kadar cok benziyor ki anlatamam. Insallah sizinki bebistir. Adet gununuzde regl olmazsaniz kan testi yaptirin.

Hamilelik belirtileri için çok erken, rabbim nasip etsin inşallah hamile kaldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hamilelik belirtileri de adet belirtileri de aynı.

beyaz akıntı adet öncesi geliyor, muhtemelen bu ay gebelik beklediğiniz için farkettiniz. :/

Iki haftadır deli gibi hamilelik belirtilerini yasiyordum. Gogus agrisi, akinti, kasik kramplari, bacak bel agrisi... Reglim de geçmişti. Ustelik bir kizim da var hamileligi daha once yasadim buna ragmen bugun regl oldum. Ikisi o kadar cok benziyor ki anlatamam. Insallah sizinki bebistir. Adet gununuzde regl olmazsaniz kan testi yaptirin.

Bende ondan korkuyorum adet olmaktan yani 6 temmuzda ovulasyon testi yaptım baya belirgin pozitif çıktı bugün yine yaptım yine pozitif çıktı bunun nedeni ne olabilir reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_20210712_201516.webp
    IMG_20210712_201516.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 42
Hamilelik belirtileri için çok erken, rabbim nasip etsin inşallah hamile kaldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hamilelik belirtileri de adet belirtileri de aynı.

beyaz akıntı adet öncesi geliyor, muhtemelen bu ay gebelik beklediğiniz için farkettiniz. :/
Hayırlısı neyse o olsun inşallah teşekkür ederim Ovulasyon testleriyle ilgili bilginiz var mı peki

Back
X