Cevap vermeyen flort ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba 3-4 aydır flört ettiğim biri var 2-3 gündür soğuk olduğunu hissediyordum o yüzden ben yazmaya çalıştım şu anda ben ailemin yaşadığı şehre geldim o ise üniversite okuduğum şehirde kahve fali baktirmis uygulamadan aşkla ilgili bişey yazıyordu, bende aa benimle ilgili biseyler de cıkmış yazdım, benim ilişki kriterlerimde benim hayatıma ve giydiklerime karışma diyen biri nasıl olucak peki dedi ve sonra konuyu giysilerime getirdi kısa olduğunu düşünüyormuş, bende ben begendigim seyleri giyerim giydiği şeylerle mutlu olan bir insanım 20 yaşında akli basında bi bireye bu söylenmez baskı olur nerde ne giyeceğimi biliyorum tuhaf biseyler giyinmiyorum zara dan filan bilindik yerlerden alıyorum bu konuyu kapatalim böyle mesajlasarak bu konu bir yere bağlanmıyor yazdım, tamam dedi o da , günlük planını sordum bende alışverişteyim işte ajanda alicam dedim , sana 100 kere artık kısa giyinmicem yazdırcam dedi , bende bi kaç gündür çabalıyorum farkında mısın dedim işte konuşma biraz devam etti senin bazı noktalarda değişeceğine inanmıyorum dedi bende pekala demek ki birbirimizin aradığı şey değiliz ben geçirdiğimiz vakte saygı duyuyorum zaten bu sebepten dolayı da birbirine düşman olacak insanlar değiliz dedim

Hiçbi cevap vermedi hikaye attım onu izledi...cok sinirim bozuldu takipten çıktım numarasını da sildim ben mi ergenlik yapıyorum sizce

Ciddiyetten ve olgunluktan uzak gördüm her iki tarafın tavrını.

O sizin ne giydiğinize karışmamalı. Karıştırmayin. Ama tavrınız ve duruşunuz belli olsun.

Bir erkek ne giyeceginize karişamayacagi gibu "100 kere yazdiracagim" da diyememeli.

Bilmiyorum anlatabildim mi

Zaradan giyinmek ne alaka ya zara olunca hepsi her ortama uygun demek mi oluyor bağlantı kuramadım ben

Şey demeye getirdim gidip illaki açık satan yerler değil herkesin etek elbise aldığı yerlerden alıyorum

Benim tavrımin neresi yanlış

Siz bu adama hala flört mü diyorsunuz ? Sizin konuşmamanız gerekiyordu ''giymeyeceksin'' tavrından sonra.

Benim önceki ilişkim mesajla bitti böyle konuları mesajla çözmekten nefret ediyorum o yüzden uzatmak istemedim ve cevap vermemesi sinirimi bozdu

Bu yaşlarda genelde bu tür şeyler yaşanıyor.İşte bunlarda böyle kısıtlamalar getirince erkeklik yaptıklarını sanıyor.Boşver yazmazsa yazmasın.Ama çok fevri davranmışsın o mesajı attıktan sonra birkaç gün bekleseydin bari.

Benim tavrımin neresi yanlış
Tavrınız yeterince net değil. Bana 100 kere yazdırmak gibi aşağılık bir terbiye yöntemi ile gelen sevgili anında kapı önüne konulacağını bilir..

Tavrınız net olsun. Bu şekilde aşağılık muamelelere izin vermeyin.

Yok ben açıkça yazdım 20 yaşında bi bireye karışılmaz ailem bişey demiyorken sana laf düşmez hayatıma karışma diye

O cümleyi de yazdıktan sonra emoji koydu o kadar ciddiye almadım o an daha doğrusu böyle açıkça belirtince şok oldum beklemiyordum

Görüp cevap yazmadı bide hikayeme bakmış

Ergenlik flörtü gibi bisey olmuş. Nereden baksan olacak iş degil gibi. Beyefendi madem kısa giyinen biri ile yapamayacağını düşünüyor o zaman öyle giyinmeyi tercih eden hanımefendiler ile flörtleşsin.

Ha bu flört değil de, evlilik gibi olsaydı bunun için şey diyebilirdik, ben ikili ilişkilerde sınırların yumuşayabilmesi taraftariyim. Yani çok rahatsız oluyorsa giymem, veya ben çok giymek istiyorsam o kendini tutup laf söylememeli. Yoksa başka türlü yürümez. Ilişkilerde ben ben ben denilince biz olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…