cevap yazanların Allahım içini genişletsin derdini alsın götürsün...amin.

tamda bunu diyecektim.

Öyle güzel dua etmişsin ki, yazmadan edemedim.. Apartman olur dersen Fethiye'de çok rahat çok güzel evler var o fiyata, burda apartman maksimum 3 kat, ulaşım çok rahat pazarı vs. ucuz, ısınma sorunu çok ekonomik hallediliyor, hazır emeklilik moduna da yaklaşırız dersen Fethiye olabilir, Didim çok az kişinin yaşadığı küçük bir yer ve gelişime ihtiyacı var, Bodrum'a gideceksen İstanbul'dan taşınma masrafına değmez zira orası küçük İstanbul..Tabi hepsi benim görüşlerim, yatırım tavsiyesi değildir :)) Kaş'da demişsin, Kaş emlak piyasası ortalama 500.000 den başlıyor canım maalesef (

Son düzenleme:
Yazdığınız yerler aslında çok güzel ama uzak olduğu için mi İstanbul'a düşünmüyosunuz ben o kısmı anlayamadım galiba:26:
Çünkü bizim yazdığımız seçeneklerde İstanbul'a iyi kötü uzak yerler olucak bi çoğmzun yazdıklarını gördüm Marmara Bölgesi hariç diğer yerler uzak kalıcak haliyle...
Ama Kütahya Uşak Denizli o tarafları düşünebilirsiniz...Bi egeli olarak hem rahat olursunuz hem ev konusunda da istediğiniz uygun fiyatlarda bulabilirsiniz
Bilecik Burdur Isparta civarı da olabilir.Isparta'yı da çok iyi biliyorum çünkü yaşam için gayet rahat bi yer.

canım Allah gönlüne göre versin inş.didim veya fethiye de bikaç yıl geçirmen sizin için çok ii olur.tatil gibi...hem köy gibi değil şehir merkezi.didim fethiyeye göre biraz daha ekonomik olur ama yağmur mevsiminde çok çamur olur didimde.kendini çok kasmana gerek yok ömrünün sonuna kadar kalmak zorunda değilsin ki ömrünün 20 yılını istanbulda geçirmişsin hemde karanlık hoşlanmadığın bi evde.

En güzeli sahil kasabaları bence de fırsatım olsa bi ayağım mutlaka İstanbul'da diğeri de ege akdeniz kıyılarında olsun isterim..

arkadaşımın kızı da balıkesir'e ing.öğretmeni olarak gitmişti bundan 5 yıl önce....sonra oradan kendi gibi memur biriyle evlendi ve yerleşti...evin de tek kızı ve çok rahat modern bir kızdı ben gelir yakında diye düşünürken o asla istanbul'a gelmem burada maddi manevi çok rahatım dedi...çok ta şık ve büyük aynı zaman da balıkesirin iyi semtlerinden birinden evinide almış 130bine....yeni almış...fikriniz olsun dedim...hayırlısı olsun...

ayy ilahi o nasıl dua.neyse yazayım bi cevap.ben 24 yaşındayım siz çok daha tecrübelisinizdir tabi ama bence güneydeki tatil yerlerinden alın derim bunun emekliliği yaşlılığı da var.hem de yaşam ucuz istanbula nispeten.e ailelere de yakın olma isteğiniz yoksa fethiye süper bi yer.bi de öğretmenlik yorucu meslek.dinlenin az..(ben de sosyal bilg. öğrtmnyim-atanamadım)

HTML:
Ben Antalya yı öneririm . Hem güzel yerlerde yaşarsın, hemde orada herşey ekonomik anlamda daha uygun.

Konunun Başlığı Dikkatimi Çekti Yazamadan Geçemicem Çünkü Duaya İhtiyacım Var

Ben Ankara,İzmir,Balıkesiri Öneririm Ekonomik Anlamda Çok İyiler Ve Güzel Şehirler Ulaşımda İyidir Bir Düşünün

şuan kafam çok dağınık 5 saattir e okuldayım ama yazamadan geçemiycem..(daha sonra uzun ve dataylı yazmak isterim:) eşim de öğretmen biz de ist a yerleşmek istemiyoruz..ve aynı düşüncedeyiz sizinle..eşimin şileye tayini çıktı yarıyılda yerleşiriz diye düşündüm ama kışın orası çekilir gibi değil yazı tabiki güzel ama fiyatlar uygun değil hiç..benim şöyle bir önerim var denize kıyısı yok ama eskişehir bence yaşam standartları açısından ve ekonomik bakımdan çok ideal bir il..biz düşünüyoruz eğer il dışı tayinde açılırsa...tek eksiği deniz ona da b.başkanı yapay denizle çözüm bulmuş:))

Gidin kurtulun istanbul'dan. para olayı tabiki önemli ama para olsada yaşaması çok zor bu şehirde, ancak gezilecek bir yer.

Kuşadası-Söke-Didim güzeldir hem hayat da ucuz ev fiyatları nasıl bilmiyorum ama İstanbul'dan ucuz olduğu kesin.Sonra Edirne-Tekirdağ da soğuktur kışın ama yaşam olarak güzeldir 120 bine evin kralını alırsınız Edirne'den.Fırsatınız varsa İstanbul'un eziyetini çekmeyin hiç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…