• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap yazanların Allahım içini genişletsin derdini alsın götürsün...amin.

ruholmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
480
2
46
İstanbul
çok büyük dert değil.benim eski derdim.ama şu günlerde tayin vaktimiz geldi karar aşamasındayım.kafam bi milyon.

arkadaşlar eşim öğretmen.üsküdardayız.burda yaşam pahalı.120 bine güzel bir ev alabilirmiyiz.650 tl.giriş karanlık bir evde oturuyorum.
sorun şu 20 yıla yakın eşimle istanbulda oturuyoruz.bir başka yer olur mu?ailelerimizin şehrini istemiyoruz.
komşulaodrrımla aram iyi.
birincisi 38 yaşındayız yuvayı dişi kuş yapar kirayada ev almayada başka şehirler daha ucuz.
fethiye,kaş,bodrum ,didim seçeneklerim arasında.
şilede var ama orası ucuzluk bakımından az farkediyo,nemli ve soğuk bir yer.
ne dersiniz
canlarım:emir_bebek:

bence başka şehirde olur neden olmasın hemde mesleğini devam ettirebilme imkanı var eşinizin

bak benim eşimde öğretmen o yüzden seni çok iyi anlıyorum istanbul da yaşamak zor ama tayin istemek istediğiniz yerlerde çok farklı değil pahalılık bakımından ege çok güzel bir yer denizli aydın ısparta oraları bi araştır derim nacizane fikrim yada istanbul un sakin yerleri olabilir Allah hakkınızda hayırlı olan yeri nasip etsin inş

Karadeniz düşünmez misiniz?
Ben olsam bu durumda Bursa, Eskişehir ya da Karadeniz düşünürdüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşinizle aynı fikirde olmanız çok güzel ayrıca.

Günaydın inşallah en yakın zamanda ev sahibi olursunuz.Akdenizi düşünürseniz adana,mersin taraflarıda olur.Ben mersinde yaşıyorum mersin gayet ucuz bir şehir ev alma bakımından.gıda,ulaşım,her türlü aklınıza ne gelirse her bütçeye göre ev vardır 90 bine 80 bine bile ev bulursunuz hatta daha ucuzları bile var.

söylediğiniz yerler çok güzel,tam yaşanılacak yerler ama ordaki ev fiyatlarını bilmiyorum.
120 bine her şehirde ev bulunur ama semti çok güzel olmayabilir,
Tokilerin fiyatlarıda çok yüksek değil diye biliyorum, tokiye paranız yeter bence.
inşallah herşey gönlünüze göre olur.

not: adana-mersin fiyatları uygun,hemde yaşam çok ucuz,herşey bol bereketli.

Son düzenleme:
İnanın şehir değiştirmek tayin vb. durumlar çok iyi geliyor insana.

Önemli olan nerede daha rahat yaşadığınız bana kalırsa. Umarım herşey gönlünüzce olur.

adana ucuz fakat sıcagı cok fazla bu sfer klıma acmak zorunda kalırısınz elektrık parasını cok odersınız

İst.a yakın bir yer olabilir,özledikçe ist.a gidersiniz,ben adapazarı diorum,büyük bir şehir değil,yaşaması kolay,doğal şeylere ulaşmak kolay,ev fiatları uygun,150 milyara dubleks bir ev alabilirsiniz,yeşillik doğa ile iç içe olursunuz

İstanbul güzel ama parası olana....
Düğer yerleri de düşünün inş mutlu olursunuz...

Bencede ankara bursa falan güzel olabilir yazdığınız şehirler yazlık tatil şehirleri genelde kışın boşalıyor yazın tıklım tıklım oluyorlar komşularınız kışın memleketlerine dönebilirler sıkılabilirsiniz. Bence bursa ankara falan güzel seçenekler. İstanbulda yaşam çok pahalı...

soyledıgınız eve verdıgınız kıra cok fazlaymıs uzuldum yazık yanı
ben dogma buyume ankaradayım burayı dusunmez mısınız
ıstanbuldan her daım nefret etmısımdır nedense
burda 120 bıne sahane bır ev alırsınız kı her yere metro ıle kolayca ulasırsınız
allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versın amin

Şile İstanbul'un en sevimli ilçelerinden biri bence güzel tercih olur. İkinci seçenek içinse Karadeniz düşünün derim..

ben üniversiteyi konya da okudum.hem ekonomik bi şehir hem de büyükşehir...tavsiye ederim..

Bodrum unda ist farklı olduğunu düşünmüyorum Mersin Adana tarafları daha uygun olur

Üsküdar'da 120 bine çok eski bir ev bulunabilir ama değer mi eski eve? Konu komşu gittiğiniz yerde de edinilir. İnsanın sevdikleri yanında olduktan sonra pek bir şeyin önemi de yok aslında. Değişiklik yapmak, hele böyle büyük konularda karar vermek zor gelse de ne istediğini iyice bilince insan, bir cesaret geliyor. Önemli olan ne istediğini bilmek, bu uğurda feda edeceklerini göze almak. Allah yardımcınız olsun, gönlünüze göre bir ev sahibi olmanızı dilerim.

Back
X