• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Eklentiler

• 55f21af5-91a5-496c-9ed3-7fa0e8bab37d.webp
    55f21af5-91a5-496c-9ed3-7fa0e8bab37d.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 271
  • 39002c5e-eb8b-4ec5-9ffe-859b1b8e042a.webp
    39002c5e-eb8b-4ec5-9ffe-859b1b8e042a.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 272
Regliniz geçikti mi? Ve çizgi ne zaman belirdi. Belki resimden kaynaklıdır ama kuruma çizgi böle renksiz oluyor. Siz gözle daha net görüyorsunuzdur.
İlk 5 dk çıtkı hafif bir renk var gözle bakınca

Merhabalar ben de sürekli testlerde silik çizgi arayanlardanım. 2 yıl oldu bir türlü olmuyor gitmediğim doktor kalmadı. Bu ay biraz kür vitamin vs kombo yaptım. Reglime bir hafta var sabırsız olduğum için maalesef testlere başladım bile. Yine hayali midir nedir bugün yaptığım testte hafif bir çizgi görüyor gibi oldum size sormak istedim. Bakabilir misiniz 🥹

Eklentiler

• IMG_0377.webp
    IMG_0377.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 274
İlk 5 dk çıtkı hafif bir renk var gözle bakınca
Ben testlerime herkes pozitif demesine rağmen sevinmedim kan testini görünce sevincem diye şartladım kendimi. Size tavsiyem silik çizgi gördüğünüz anda evet olabilir ama yanıltıcı da olabilir diyip direkt kan vermeniz olacaktır. Diğer türlü hem aklınızdan çıkmayacak hem de kendinize belki gereksiz hayal kırıklığı yaşatacaksınız. İnşallah hamilesinizdir 🫶🏻

Ben testlerime herkes pozitif demesine rağmen sevinmedim kan testini görünce sevincem diye şartladım kendimi. Size tavsiyem silik çizgi gördüğünüz anda evet olabilir ama yanıltıcı da olabilir diyip direkt kan vermeniz olacaktır. Diğer türlü hem aklınızdan çıkmayacak hem de kendinize belki gereksiz hayal kırıklığı yaşatacaksınız. İnşallah hamilesinizdir 🫶🏻
İnşallah canım

Back
X