Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Arkadaslar uzun vadeli iliskilerde yasanan sorunlardan biriside beklentiler. Iliski ilerledikce beklentilerde zamanla artiyor. Zaman gectikce can sıkıcı hallere donusuyor. Kiskancliklar, kirilmalar vs. Peki bunlarin onune nasil gecilebilir ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunların önüne geçilmez,heleki bir taraf sürekli arıza çıkartıyor diğer tarafda alttan alıyorsa iyice çekilmez bir ilişki oluyor.
resti çekeceksin,canını sıkan herşeyi tek tek sayacaksın olursa olur,olmuyorsa zorlamaya gerek yok.

Çok yüz göz olmayacaksın.
Karşındakini hayatının merkezi yapmayacaksın.
Ve çok fazla görüşmeyeceksin, kavgalarda bile belli bi sınırı asla aşmayacaksın.
O duvar yıkılırsa bir daha asla geri dönülmüyor çünkü.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kere araya özlem girmesini sağlayacaksınız ve birbirinizi artık tanıdığınız için bazı huyların değişmiceğini kabul edip ya alışıcaksınız yada bitiriceksiniz başka türlü olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir beklentin varsa ve oda bunu farketmiyorsa ima et ama tavır alarak değil konuşma biçimi çok önemli.
Aslında en iyisi beklentisiz olmak ama insan ister istemez şöyle olsa böyle olsa diye düşünmeden edemiyor. Sen ima ettiğin halde karşılık göremiyorsan umursamamayı seç çünkü genelde umursamayınca oluyor:)

Zaten uzaktayiz birbirimizden ozlemin dorugindayim. Bu yuzdende kirilsamda goz yumuyorum tum bunlara. Eskiden olsa hic umursamazdim ama aklima olur olmaz seyler geliyor. Acaba beni aldatiyor mu neden bu kadar ilgisiz vs. Ona bunlari konduramiyorumda. 1,5 yil oldu. Zaman gectikce sorunlarda buyuyor. Ben beklentilerimi dile getiren biriyim zaten. Ama buna ragmen olmuyo goremiyorum karsiligini.

aynı durumdaydım önceden üzerime titreyen aramayan duramayan adam ılgısını azallttı kafasına göre ıkı uc günde bır aramaya başladı bende restı cektım ve ayrıldım... sımdı askından öluyo yıne başka turlu yola gelmıyolar her zaman kocan kovalanır sevmektende anlamıyor bu erkek mılletı...

Bu yaziyi bu sitede kac kisiye onerdim, artik sayisini unuttum. Sana da onereyim, gercekten guzel, etkileyici bir yazi. Insani kendine getiriyor.

Arama motoruna "Beklentinin zehri" yazip arat. Karsina ilk cikan blog yazisini oku.

Beklentiler uzerine cok yararli bir yazi.

Kac kere rest cektim. Ayrildim bi ara. Kalkti geldi. Sarilinca her seyi unuttum. Ama katlanilmayacak hale geldi.

Zaten uzaktayiz birbirimizden ozlemin dorugindayim. Bu yuzdende kirilsamda goz yumuyorum tum bunlara. Eskiden olsa hic umursamazdim ama aklima olur olmaz seyler geliyor. Acaba beni aldatiyor mu neden bu kadar ilgisiz vs. Ona bunlari konduramiyorumda. 1,5 yil oldu. Zaman gectikce sorunlarda buyuyor. Ben beklentilerimi dile getiren biriyim zaten. Ama buna ragmen olmuyo goremiyorum karsiligini.

Bir buçuk yıl söylediğin şeyler için kısa bir zaman dilimi aslında. Sonuçta insanlar 6 sene vs gibi çook uzun yıllar bozulmadan götürüyolar ilişkilerini.
Sanırım sizi yıpratan mesafeler. Uzak olunca huzursuzluk çok oluyo, bi'şeye kırılsan yanyana olsan görünce dayanamaz sarılır barışırsın ama uzaktan telefonla/mesajla huzursuzluk büyüyüp direk tartışmaya dönüyo.

Sevde cok sagol mutlaka okucam.

Bir buçuk yıl söylediğin şeyler için kısa bir zaman dilimi aslında. Sonuçta insanlar 6 sene vs gibi çook uzun yıllar bozulmadan götürüyolar ilişkilerini.
Sanırım sizi yıpratan mesafeler. Uzak olunca huzursuzluk çok oluyo, bi'şeye kırılsan yanyana olsan görünce dayanamaz sarılır barışırsın ama uzaktan telefonla/mesajla huzursuzluk büyüyüp direk tartışmaya dönüyo.
Evet cok dogru bi tespit. Of of cikmaza girdim gercekten.

Back
X