cevaplarinizi bekliyorum sabırsızlıkla:)

Tanayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
137
62
Arkadaslar bugun adet olmam gereken gün test yaptim ,ilk yarim saat tek cizgiydi. Sonrasinda resimdeki gibi oldu. Bu sekilde hamile oldugunu öğrenen var mi:)

Eklentiler

• IMG_20150406_200104.jpg
    IMG_20150406_200104.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 199
ınsAllah gelmiştir melekk ama gelmemıs olsa o cızgı cıkmazdı adetın bugun olmalıydı dı mı

Evet canim bugun olmaliydi. Ama sonradan gelmesi beni umitsizlige sevk ediyor. Aradsn yarim saat gecti sonrasinda ikinci cizgi olustu

yarım saatten sonraki sonuçları dikkaate almayın yazıyo ya testlerde inşallah hamilesindir

yarın tekrarla mutlaka testi. süre geçtikten sonraki sonuçlar geçersiz der ama umarım bebiş geliyordur :)

Benim de oldu. Sabah daha net çıkıyor namazdan sonra yapmış yatmıştım. Uyanınca çöpe atmak için testi aldım o da ne çift cizgi. Hemde belli belirsiz. Dr gittim. Hamileyim. Umarım hamilesinizdir. Beklemez çok zor bilirim

Benim de oldu. Sabah daha net çıkıyor namazdan sonra yapmış yatmıştım. Uyanınca çöpe atmak için testi aldım o da ne çift cizgi. Hemde belli belirsiz. Dr gittim. Hamileyim. Umarım hamilesinizdir. Beklemez çok zor bilirim

Allah bagislasin canim:) insaallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. Dunyanin en guzel hissi olsa gerek annelik. Dua edin isteyipte bekleyenler icin:)

X