Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirtilerim hala devam etmekte adetim gecikti ilk günler iki gün kanamam oldu ama adet gibi değildi testi yaptım sizce var mıdır ağrılarım hala devam ediyor siliklik var gibi geldi bana
Belirtilerim hala devam etmekte adetim gecikti ilk günler iki gün kanamam oldu ama adet gibi değildi testi yaptım sizce var mıdır ağrılarım hala devam ediyor siliklik var gibi geldi bana
Belirtilerim hala devam etmekte adetim gecikti ilk günler iki gün kanamam oldu ama adet gibi değildi testi yaptım sizce var mıdır ağrılarım hala devam ediyor siliklik