Cevaplarinizi tahmin ediyorum ama genelgeçer kurallarla bakmayin.gercekten boyle bir esi,sevgilisi olup mutlu olaniniz var mi?

Ya ben de cok sinirlendigimde gerizekali demistim biri hakkinda.salak adam ne olacak dedigim de oldu onun yaninda.ona degil elbette. Ama bu ara ainirli de surekli dikerim mikerim deyip.duruyo millwt hakkinda
Acizlikten başka birşey değil bu ve mide bulandırıcı:kusmuk:

Sevgilim ya da eşim yok ama babamdan örnek vermek isterim. Babam hayatı boyunca ne anneme ne bizlere yani çocuklarına ne de sinirlendiğinde dahi küfür ettiğini duymadım.
Benim için kğfür tasvip edebileceğim durum değil etmemesini tercih ederim.Hele ki eşine,sevgilisine küfür eden erkeklerin davranışını hiç ama hiç uygun bulmuyorum.

Uzuldum adiniza.bu kisi esinden bosanmis biri.ust duzey bir yonetici.egitim durumu yl.ozel okulun birinde bi ara dagitiyorlardi acikcasi o zaman aldi.bu adam.normalde hic kufur etmezdi.hakaret ederdi ama kufur etmezdi.bu sene oldu acikcasi.ya cocuk ruhlu bi adam.benden onceki sevgilisi surekli hadi kufur edelim vs diyormus.fantazi heralde bilmiyorum.sen niye hic kufur etmiyorsun diyormus.adam.ondan beri kufur ediyor.
Ya da bizim aramizda mesafe vardi simdi samimiyiz ben ozunu gordum bilmiyorum.
Ya kafamda sorular
Hadi küfür edelim mi??😳
Sen niye etmiyorsun mu?😳
Öyle demiş eski sevgilisi oda ediyor ha?
Ay kusura bakmayın da gülesim geldi))))
Bu adam kaç yaşında ergen filan mi?Ne acayip insanlar var dünyada yahu 😂

1- Küfür eden kişinin şiddete de eğilimi vardır. Gün gelir küfürlerin o içindeki hırçın, kaba duyguları ifade etmede yersiz kaldığı anda şiddete başvuracaktır.

Evet öfke kontrol sorununa isaret.
Siddete de donusebilir.

Ya cok mutaasip hanimlar yazmasinlar mi acaba.yani.mutaasip biri degilim zaten.yani esim kufur eder mutluyuz diyen yok mu

Herkes kaldıramaz , ben yüksek sesle konuşsa bile kaldıramıyorum küfürü hiç kabul edemem. Sizin karakterinizle alakalı bir durum bu.ayrıca mutaasıplıkla ne ilgisi var. Öyle biri de hiç değilim.

Size küfür ediyorsa saygısı yoktur saygı yoksa sevgi min maksimum ömrü 3 yıldır bence

Basta kendimden bahsedersem 33 yasimdayim ve kufur eden buru degilim.boyle bir ailede buyumedim.ilk esim de kufur etmezdi.yani kufur eden insanlar yok etrafimda.boyle arkadaslarim var.kiz mutlu gorunuyo ama bilmiyorum.
Ben biriyle bi iliskiye baslamayi dusunuyorum.ama adam cok kufurlu konusan biri.ya kensisine kufur eden birine sirkette kufur ederek bagiran biri.bana kizdiginda da kufur etmisligi var.ayni sirkette calisiyorum.benim ustum bu adam.
Bu onun yapisi.ama ben bu yapiyla anlasabikir miyim uyum saglar miyim rahatsiz olur muyum?
Sizden sanirim ne var bunda benim esim de sevgilim de kufur cok eder ama cok iyi biridir demenizi bekliyorum.
Aynı benim eşim... malesef çok küfür eder sinirlenince herkese herşeye. Sonrasında da ——çooook—pişman olur özür diler 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Başta çok takıyodum. Ama artık umursamıyorum umursamamaya çalışıyorum...

Seviyorum seni ulan dıııııııııııııt gibi mi mesela evlilik hayalin :confused:

Babam, amcalarım, erkek kardesim, erkek kuzenlerim; hiçbirinden küfür duymadim diyebilirim.. Hani bi şeye, birine ciddi anlamda kizip kotu kelimeler kullandiklari olmuştur ama ana avrat sövmek kismi bizim ailede yok..
Hani insan çıldırınca belki ileri geri konusur, benim de sayip sövmüşlüğüm vardir ama cevrede küfürbaz olarak tanınmak gerçekten çok çirkin..
Ayrica, sizin kendi dogrulariniz yok mu? Birileri çıkıp eşlerinin ağız dolusu kufur ettiğini dile getirince sizin icin normal bi hâl mi alacak kufur meselesi?

Basta kendimden bahsedersem 33 yasimdayim ve kufur eden buru degilim.boyle bir ailede buyumedim.ilk esim de kufur etmezdi.yani kufur eden insanlar yok etrafimda.boyle arkadaslarim var.kiz mutlu gorunuyo ama bilmiyorum.
Ben biriyle bi iliskiye baslamayi dusunuyorum.ama adam cok kufurlu konusan biri.ya kensisine kufur eden birine sirkette kufur ederek bagiran biri.bana kizdiginda da kufur etmisligi var.ayni sirkette calisiyorum.benim ustum bu adam.
Bu onun yapisi.ama ben bu yapiyla anlasabikir miyim uyum saglar miyim rahatsiz olur muyum?
Sizden sanirim ne var bunda benim esim de sevgilim de kufur cok eder ama cok iyi biridir demenizi bekliyorum.

Eşim küfürlü konuşur, benimde zaman zaman yaptığım bir şeydir, bazen deşarj oluyorum küfür edince. Lakin birbirimize hiç küfür etmedik, bırak küfürü sesimiz bile yükselmedi 6 yıldır. Senin anlattığın kişide bir sorun var; şirkette küfür edip kavga etmek, sana küfür etmek bunlar bana öfkesini kontrol edemediğini düşündürdü ki bu tehlikeli bir şey. İlaveten iş yerinde aşk ilişkisinden uzak dur eğer o işe ihtiyacın varsa

Aynı benim eşim... malesef çok küfür eder sinirlenince herkese herşeye. Sonrasında da ——çooook—pişman olur özür diler 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Başta çok takıyodum. Ama artık umursamıyorum umursamamaya çalışıyorum...
Ya kufur ettigi seyler sinirlendigi seyler.yoksa durduk yerde kufur etmiyor tabi.

Hanimlar kudur dedigim kimsenin anasina kufretmiyo.kizdigi kisiye dikerim gibi.dittir git gibi.ana baciya kufretmiyor

Hayir her erkek arkadas adayini kk ya bi danisirim ben.kendi fikrin yok mu diyen arkadasa bu sozlerim.alintilayamadim niye bilmiyorum.cunku elbette fikrim var ama benim hayat tecrubemin yanina onlarca kadininkini de alma imkanim varsa ben bunu alirim

Esimle sakalasirken kucuk kufurler ettigimiz olur. Ama ikimizde nerede nasil davranacagini bilen insanlar olarak ne kavga da birbirimize ne de kavga da disardan birine asla kufur etmeyiz. Acikcasi tartisma esnasinda kocam bana kufur etse bu benim icin buyuk bir sorun olurdu.

Back
X