- 15 Ocak 2014
- 5.997
- 5.209
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
ahh cnm ahh sakın kafana takma bende 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk yıldır korunmuyouz hormon testı yaptrdım fsh degerım 9.75 çıktı cok şükür suann kürlerim ve dualarım sayesınde hamıleyım hemen aktara gt mecıtefendının hayıtt suyunu al sabah aksam ac karnına iç hormonları dengelıyor benm fsh mıde düşürdüMerhaba kızlar,
Devlet Hastanesi kadın dogum bölümünde hormon testi yapıldım.. Bebek yapmaya karar verdik doktora gitmek gerekir diye düşündüm. Fsh değerim 9.44
Lh ise 4.63 çıktı.. Doktor hızlı hızlı bşrey yok diyip yolladı. İnternette 10 ve üzeri bebek olmayı zorlaştırır diyor. Ee benim ki 9.44 acaba doktor neden birşey demedi. Aranızda doktor hemşire olan yada bilgisi olan var mı acaba.. Devlet Hastanesi oldugu için sanırım doktor hızla yolladı beni
ahh cnm ahh sakın kafana takma bende 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk yıldır korunmuyouz hormon testı yaptrdım fsh degerım 9.75 çıktı cok şükür suann kürlerim ve dualarım sayesınde hamıleyım hemen aktara gt mecıtefendının hayıtt suyunu al sabah aksam ac karnına iç hormonları dengelıyor benm fsh mıde düşürdü
ben bunları kullanırken hamıle kaldım cnm sorun yok ayrıca kullandgmı doktormda bılıoduÇok teşekkür ederim.. Peki nasıl yapılıyor direk mi alınıyor.. Birde bebek olursa düşük falan oluyor yazıyor kafam karışık herkes te değer normal yazmış
canım genellikle bir iki birim oynadığında normal sayılıyor değerler.tereddüt etme.çocuk yaparken en önemli şey psikoloji.kafaya takarsan hamilelik olmaz...Merhaba kızlar,
Devlet Hastanesi kadın dogum bölümünde hormon testi yapıldım.. Bebek yapmaya karar verdik doktora gitmek gerekir diye düşündüm. Fsh değerim 9.44
Lh ise 4.63 çıktı.. Doktor hızlı hızlı bşrey yok diyip yolladı. İnternette 10 ve üzeri bebek olmayı zorlaştırır diyor. Ee benim ki 9.44 acaba doktor neden birşey demedi. Aranızda doktor hemşire olan yada bilgisi olan var mı acaba.. Devlet Hastanesi oldugu için sanırım doktor hızla yolladı beni
ahh cnm ahh sakın kafana takma bende 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk yıldır korunmuyouz hormon testı yaptrdım fsh degerım 9.75 çıktı cok şükür suann kürlerim ve dualarım sayesınde hamıleyım hemen aktara gt mecıtefendının hayıtt suyunu al sabah aksam ac karnına iç hormonları dengelıyor benm fsh mıde düşürdü
sıyah sıseden al ben ondn kullanıorm beyaz sısesını ılk defa sızden duyyormm her hangı bır gunde kullanmaya baslayabılırsınMerhaba bu ayda hamile kalmayı allahım nasip etmedi. Hayıt suyu içmeye karar verdim fakat mecitefendi nin bir siyah birde beyaz şişede olanı var hangisini almam gerek acaba. Birde adetin kaçıncı günü başlayın kaç gün kullanmam gerek. Teşekkürler
sıyah sıseden al ben ondn kullanıorm beyaz sısesını ılk defa sızden duyyormm her hangı bır gunde kullanmaya baslayabılırsın
yazıo cnm yazıo takıldgn bıyer olursa sorabılrsnnTeşekkür ederim kullanım şekli sanırım yazıyordur. Kusura bakmayın
canım mrb ben 35 fsh ile hamile kaldım ama tüp bebek oldu benimki.hızlandırmamız gerekti yani. 9 küsür 10 gbi olunca da yüksek diyenler var ama fsh tek başına yeterli değil amh testi belirleyici.istersen bi özele git.amh yani yumurta rezervine baktır.çünkü fshı benden çok daha düşük olup yumurta rezervi de benden daha az olan insanlar gördüm.en azından bi amh testi yaptırırsan için rahat eder daha kesin sonuç almış olursun..rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsinMerhaba kızlar,
canım mrb ben 35 fsh ile hamile kaldım ama tüp bebek oldu benimki.hızlandırmamız gerekti yani. 9 küsür 10 gbi olunca da yüksek diyenler var ama fsh tek başına yeterli değil amh testi belirleyici.istersen bi özele git.amh yani yumurta rezervine baktır.çünkü fshı benden çok daha düşük olup yumurta rezervi de benden daha az olan insanlar gördüm.en azından bi amh testi yaptırırsan için rahat eder daha kesin sonuç almış olursun..rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin
Birde oda mı kan testi ile yapılıyor yoksa baska türlümücanım mrb ben 35 fsh ile hamile kaldım ama tüp bebek oldu benimki.hızlandırmamız gerekti yani. 9 küsür 10 gbi olunca da yüksek diyenler var ama fsh tek başına yeterli değil amh testi belirleyici.istersen bi özele git.amh yani yumurta rezervine baktır.çünkü fshı benden çok daha düşük olup yumurta rezervi de benden daha az olan insanlar gördüm.en azından bi amh testi yaptırırsan için rahat eder daha kesin sonuç almış olursun..rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin
ben özelde yaptırmıştım ama devlette de yapılıyordur herhalde bi sorun isterseniz.kan testi aynen.sonucu da 10 günde falan çıkmıştı benim.Birde oda mı kan testi ile yapılıyor yoksa baska türlümü
Canım çoğu hastane yapmıyor bu testi ben de özelde yaptırmıştım hangi hastane yapıyor diye gitmeden önce arayıp sormanı tavsiye ederim. Kan veriyorsun sadece. Yumurta rezervinin sayısı için kesin sonuç bu test veriyor fsh biraz yanıltıcı olabilirmiş. Kesinlikle yaptır bu Anti Müllerian Hormon testiniBirde oda mı kan testi ile yapılıyor yoksa baska türlümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?