Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben anlatmaya çalışıcam. öncelikle bilinmesi gereken ASLA evlenmeyi düşünmüyordum, planlarım çoktu. hatta gelen görücüleri bu sebeple geri çevirdik. mesela 1i miamide yaşıyordu, çok uzaktan akrabamızdı, şu anda da koçtaşta öı ne oldukça önemli bir konumda. neyse
biri öğretmen, biri cerrah, biri banka müdürü, biri de pilot ve bu miamili arkadaş olmak üzere toplamda 5 talibim vardıhepsini geri çevirdim, hatta birisi sevgilimdi ayrıldık evlenmek istemiyorum diye. 3 ay sonra şu anki eşimle tanıştım, 2 ay sonra nişanlandık 1 sene sonra evlendik. ne olduğumu anlamadım
pişman mıyım? asla. yine dünyaya gelsem yine aşk abidemle evlenirdim. can o, aşk o, sevgi o, dürüstlük, insanlık, erkeklik, adamlık o.
pişman olduğum tek konu, o da ilk sene için, keşke para biriktirip evlenseydik. her şeyi kendimiz yapınca sıkıntılı oldu. borçlar, taksitler canımızı çok sıktı. ilk seneyi atlatınca çok şükür rahatladık.
fazla taksit yaptırmayın, ya para biriktirip evlenin ya borçlar bitince. insanın enerjisini emiyor valla.
[sıze=3]şimdi ben anlatmaya çalışıcam. öncelikle bilinmesi gereken asla evlenmeyi düşünmüyordum, planlarım çoktu. Hatta gelen görücüleri bu sebeple geri çevirdik. Mesela 1i miamide yaşıyordu, çok uzaktan akrabamızdı, şu anda da koçtaşta öı ne oldukça önemli bir konumda. Neyse
biri öğretmen, biri cerrah, biri banka müdürü, biri de pilot ve bu miamili arkadaş olmak üzere toplamda 5 talibim vardıHepsini geri çevirdim, hatta birisi sevgilimdi ayrıldık evlenmek istemiyorum diye. 3 ay sonra şu anki eşimle tanıştım, 2 ay sonra nişanlandık 1 sene sonra evlendik. Ne olduğumu anlamadım
Pişman mıyım? Asla. Yine dünyaya gelsem yine aşk abidemle evlenirdim. Can o, aşk o, sevgi o, dürüstlük, insanlık, erkeklik, adamlık o.
Pişman olduğum tek konu, o da ilk sene için, keşke para biriktirip evlenseydik. Her şeyi kendimiz yapınca sıkıntılı oldu. Borçlar, taksitler canımızı çok sıktı. Ilk seneyi atlatınca çok şükür rahatladık.
Fazla taksit yaptırmayın, ya para biriktirip evlenin ya borçlar bitince. Insanın enerjisini emiyor valla.[/sıze]
evli degilim sevdigim de yok ileride evlenecegim kisi illa zengin olacak diye birsey yok ben maddiyata hicbir zaman onem vermedim ailemde vermedi peki zengin diye ailenizin istedigi kisiyle evlendiniz mutlu olabilcekmisiniz zengin olan adam bir anda iflas etti o zaman ne yapacaksiniz ayrica paranin satin alamadigi seylerde vardir.sevgi,ask,mutluluk ve saglik para bunlari hicbir zaman satin almaz 5 kurus param olmasim ben sevdigim kisi ile evlenirsem hergun makarna yesemde mutlu olurum.
ailen karsı cıksa onaylamasa bile mutlu olurmusun ? Baban senı dıslasa sevdıgın insanında maddiyat bakımında iyi degilse ne yapardın ?
sevginiz kişiyle evlendıgınız için hiç pişman oldunuzmu ? maddi durumu kotu olsa ailenizi karsınıza alsanız bile keske daha iyi birisi varken onu yapsaydım dediginiz oldumu ?
esinin işi nasıldı ailen karsı cıktımı evlencegınız zaman ?
evli değilim ama etraftan gördüğüm kadarıyla birbirine çok aşık olarak evlenen insanlar bile birbirlerinden soğuyabiliyor ve aşk bitebiliyor.belki pişman oluyorlar evlendiklerine.aşkın belli bir ömrü olduğunu düşünüyorum.sonsuza kadar o heyecan devam etmez bence.zengin olup olmaması bence önemli değil.birbirinize uymanız yani yaşam şekliniz, hayata bakış açınızın uyması önemli.yanlış mı anladım bilmiyorum ama ailen istemiyor mu?istemiyorlarsa neden istemiyorlar?ailen istemiyorsa iyi düşün derim zaman ne getirir belli olmaz ailenle ters düşme.
sen zaten onunla evlenirken parası için degıl, sevdıgın için evlendın..
Iyi gününde yanyanasınızda kötü günlerde nedenn sırt sırta vereemıyorsunuz...
Kurdugunuz bu cümle benı cok üzdüü..
Bilmiyorum öncelıkle bir eş olarakk ,ve bır bayan olarakk cok incindimm...
Ne yokluklarla bu gunlere geldım..
Nice boşanma arefesınden döndüm..
Ama evlatlarım için hep sabrettım..
Arkamda ailemde durmadıı,hep yalnızdım..
Ama yanımda herzaman "o" vardıı..raabbim !
Allah'ım benı bundan aşağıya düşürmesin..
Sizde bu şekilde üzülmeyinn ,nice hayatlar var,nice durumu kötü olanlar varr.. Ama en azından eşinizi seviyorsunuz..en büyük zenginlikk budur iştee
eşim de ben de memuruz,evlendiğime şu ana kadar hiç pişman olmadım zaten 9 senelik sevgilimdi, 6 aydırda eşim, daha iyisi her zaman vardır, senden daha iyisi de var unutma, ama burda konu açıyosan ve ailen istemiyosa sen zaten cevabı biliyosun, evlenme bu arkadaş her kimse
cok dogru diyorsun ama paylasmak istedim bazen insan dolar ve birileriyle paylasmak ister ....
ailen senden yüz cevirdiginde bu hisse nasıl dayandın ?
bide şu var, bu arkadaş senin sevgilinmi yoksa ortada bi dolu talip var ve sen onu mu tercih etmek istiyosun, merakım şundan, bak biz eşimle 9 sene çıktık annem bu işi bildiği için biri bana talip mi oldu bişeymi dedi bana yansıtmadan set çekerdi önüne, zaten sevdiğim biri var, ne gerek var diye
ooooo
Bu acıyı bır ben bilirim ,birde rabbim...
Dayanması cok zor ama evlatların gözünün önüne gelınceee susup oturuyorsun iştee..çaresizce,eli kolu bağlııı
Ama diyorumyaa bu gunlerıme cok sukurr.. Cok zor gunler gecırdım.. Aynı evde eşimle iki yabanacı gıbıyızz evet ama ..en azından hala yuvamdayım,evlatlarımlayım..
Kavga gurultu cok oluyor ama artık umursaamamasını ögrendım..
Kımseye guvenılmeyecegını ögrendım..
Işine gelınce kocam ,işine gelmeyınce evde cocuklara bakan,evın işini yapan bir kadınım..
Cok zor bir durum ama katlanmak mecburıyetındeyım
ve hala pişman degilsin olemi hala sevdigim kişiyle evlendim mutluyum diyebiliyorsun helal olsun ne diyim ben bu hale gelmekten cok korkuyorum işte![]()