cevaplayın lutfen :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi 829_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ailemin istemem sebebi bir istanbulda olması ikinciside lise mezunu olması onlar diger taliplerim yuksek mevkide olunca bunu tercih etmeme katlanamıyorlar benden yuz ceviriyorlar ve ben buna dayanamıyorum sevdigim insanda içim parcalanıyor ne yapcagımı bilmez haldeyim...

sen ne mezunusun canım sen üniversite mezunuysan ailen belki birbirinize uymayacağınızı düşünüyordur.eğitim durumu da önemli olabilir ileride sana karşı kendini kötü hisseder.bunun dışında ailenin istememe nedeni çok mantıklı gelmedi her şey mevki değil.bence sen onunla evlenmek istediğine eminsen aileni ikna etmeye çalış.

o benım hicbir zaman sevdıgım insan olmadıı,olamazda..
Cocuklarımın babası vee kocam.. Hepsı bu..

Ayrıca pişman olabılmem için kendı gönül rızamla evlenmelıydım...
Babamın istegıyle olan bir evılıkte pişmanlık duyamam

içimi rahatlattın inanki sevdiginle evlensen daha mutlu olurdun en azından bu acılara katlanırdın demi ?

sen ne mezunusun canım sen üniversite mezunuysan ailen belki birbirinize uymayacağınızı düşünüyordur.eğitim durumu da önemli olabilir ileride sana karşı kendini kötü hisseder.bunun dışında ailenin istememe nedeni çok mantıklı gelmedi her şey mevki değil.bence sen onunla evlenmek istediğine eminsen aileni ikna etmeye çalış.

üniversite mezunuyum ama oda acıktan okuycak bu sene cok zeki birirsi ama okuyamamıs bir turlu ... Benım kararsızlıgımın sebebi ailemin bir gun bana ben sana demiştim yapsaydın demesi sevgilime gveniyorum ama cokta korkuyorum nasıl aileme karsı dimdik ayakta durcam bilmiyorum :(

içimi rahatlattın inanki sevdiginle evlensen daha mutlu olurdun en azından bu acılara katlanırdın demi ?

canım benım

1. eger sevdıgımle evlenseydım ,kesinlikle mutlu olurdum ..çünkü ne parası için nede mevkısı için sevmısımdır.. onu o oldugu için sevmısımdır.bana ne yapsada başım gözüm üsütüne olurduu..
2. o yanımda olduktan sonraa parasızlıkta zengın olurdum,onun varlıgı benım karnımıda doyurudu,gönlümüde

3. zaten ben onu nıye sevmısımdır,anlayışlı oldugu için benı anladıgı için huyu huyuma suyu suyuma oldugu içindir..aşık oldugum içindirr..bana kıyamadıgı benı sevdıgı ıcıdnır..
benımde elim kolum tutuyorrr ben de çalışırdım gül gibi gecırnır giderdık..

4. eger harbıden sevmişsem ailemı karşıma alırdım ama .sonra gönüllerinide alırdım.

ailemin ve müstakbel eşimin maddi imkanları çok şükür oldukça yerinde..fakat bizi bir araya getiren şey karşılıklı olarak,hiç bir zaman para olmadı.çünkü hayat bu hiç birşeyin garantisi yok..belki çok zengin diye evleneceğiniz kişinin maddi imkanları bir anda yerle bir olacak,ya da çok zorluklarla yaşayan birisi bir anda her işi rast gidecek daha iyi şartlarda devam edecek hayatına.bunun garantisi yok ama sırf maddiyat uğruna bi birlikteliğin bi evliliğin hiç bi zaman mutluluk getiremeyeceğini düşünüyorum.ve bi aile evladının iyiliği için bir evliliğe karşıysa ondan da hayır geleceğini düşünmüyorum,ama aile hayır o fakir bak bu zengin bununla evlen diyosa değil bundan bahsetiyorum bi çok şart vardır ailenize belki uyumlu,benisemediği ailenize denk düşmeyen huylar alışkanlıklar varsa ve aileniz karşıysa o evlilikte pek hayırlı olmaz cünkü anne-babalar cocuklarının iyiliğini düşünür.umarım herkes için hayırlısını getirir şartlar fakat maddiyat uğruna bırakın evliliği bi arkadaşlığın bile sağlıklı süreceğine asla inanmıyorum

canım benım

1. Eger sevdıgımle evlenseydım ,kesinlikle mutlu olurdum ..çünkü ne parası için nede mevkısı için sevmısımdır.. Onu o oldugu için sevmısımdır.bana ne yapsada başım gözüm üsütüne olurduu..
2. O yanımda olduktan sonraa parasızlıkta zengın olurdum,onun varlıgı benım karnımıda doyurudu,gönlümüde

3. Zaten ben onu nıye sevmısımdır,anlayışlı oldugu için benı anladıgı için huyu huyuma suyu suyuma oldugu içindir..aşık oldugum içindirr..bana kıyamadıgı benı sevdıgı ıcıdnır..
Benımde elim kolum tutuyorrr ben de çalışırdım gül gibi gecırnır giderdık..

4. Eger harbıden sevmişsem ailemı karşıma alırdım ama .sonra gönüllerinide alırdım.

ah ben cok tırsagım ya senın dedigin madelerin hepsi uyuyor sevdigim insan guvendgim sevdigim kişi ama ailemden cok korkuyorum atamıyorum bu korkyu ustumden onuda uzuyorum biliyorum ama bana belli etmemeye calısyor

sevdiğim kişiyle yaklaşık bir buçuk senelik evliyim..ve iyiki de onunla evlenmişim..bir an bile pişman olmadım..yaklaşık 7 aydır pek düzenli bir işi yok şu aralar..maddi açıdan biraz sıkıntılı dönem.. ama o kadar mutluyum ki çok şükür geçiniyoruz.. sevdiğim yanımda ve her günüme şükrederek uyanıyorum..

bir değil bin defa daha seçme hakkı verseler yine onunla evlenirdim..:16:

ailemin ve müstakbel eşimin maddi imkanları çok şükür oldukça yerinde..fakat bizi bir araya getiren şey karşılıklı olarak,hiç bir zaman para olmadı.çünkü hayat bu hiç birşeyin garantisi yok..belki çok zengin diye evleneceğiniz kişinin maddi imkanları bir anda yerle bir olacak,ya da çok zorluklarla yaşayan birisi bir anda her işi rast gidecek daha iyi şartlarda devam edecek hayatına.bunun garantisi yok ama sırf maddiyat uğruna bi birlikteliğin bi evliliğin hiç bi zaman mutluluk getiremeyeceğini düşünüyorum.ve bi aile evladının iyiliği için bir evliliğe karşıysa ondan da hayır geleceğini düşünmüyorum,ama aile hayır o fakir bak bu zengin bununla evlen diyosa değil bundan bahsetiyorum bi çok şart vardır ailenize belki uyumlu,benisemediği ailenize denk düşmeyen huylar alışkanlıklar varsa ve aileniz karşıysa o evlilikte pek hayırlı olmaz cünkü anne-babalar cocuklarının iyiliğini düşünür.umarım herkes için hayırlısını getirir şartlar fakat maddiyat uğruna bırakın evliliği bi arkadaşlığın bile sağlıklı süreceğine asla inanmıyorum

ailemın ıstememe tek sebebi bunca muhendis okumus insan seni ıstedı de kendini bunamı layık gordun diye kucumsuyorlar ama sevdigim insan dındar kafa yapılarımız aynı ve 4 yıldır bı kere kalbımı kırmadı

ailemın ıstememe tek sebebi bunca muhendis okumus insan seni ıstedı de kendini bunamı layık gordun diye kucumsuyorlar ama sevdigim insan dındar kafa yapılarımız aynı ve 4 yıldır bı kere kalbımı kırmadı

ooooo koskoca 4 yıldan bahsedıyorsun sen bırtanem yaa..

onun inini cinini biliyorsundurr...

sen aklı başında bırısın bellı, sana akıl vermek haddımıze düşmez ama fikirlerimizi paylaşıyoruz bir nevii..

yerınde olsam ,(zamanında keşke olsaydım )

evlendırdım.. çünkü onunla bir ömür gecırecegımı görebiliyorsam.o kişinin cocuklarımın babası olarak layık buluyorsam,evıne bakar,, varlıgıda yokluguda beraber aşarızz diyebılıyorsamm....

en önemlısı VARLIĞI YETER diyebılıyorsam evlenırdım:34:

ooooo koskoca 4 yıldan bahsedıyorsun sen bırtanem yaa..

onun inini cinini biliyorsundurr...

sen aklı başında bırısın bellı, sana akıl vermek haddımıze düşmez ama fikirlerimizi paylaşıyoruz bir nevii..

yerınde olsam ,(zamanında keşke olsaydım )

evlendırdım.. çünkü onunla bir ömür gecırecegımı görebiliyorsam.o kişinin cocuklarımın babası olarak layık buluyorsam,evıne bakar,, varlıgıda yokluguda beraber aşarızz diyebılıyorsamm....

en önemlısı VARLIĞI YETER diyebılıyorsam evlenırdım:34:
cok iyi birisin bana burda yardımcı olan ve içimi rahattlattıgın için cok tesekkur ederim :)

cok iyi birisin bana burda yardımcı olan ve içimi rahattlattıgın için cok tesekkur ederim :)

ne demek canım benım.. yeterkıı birazcık farkına var istedım..asla kötü bir niyetım yok..

ailenı tabıkıde elinin tersıyle itemezsinn "HAŞA" Raabbim zaten müsade vermez..(Allah c.c korusun )

ama sevgınınde arkasında durmalısın,tırsaklıgın bır yere kadar olmalı ( diyene bak )

(bende cesaret var ama uygularsam yerle bır olurum )

güzelce konuşş ailenle.. emın ol benım ailem kadar kısıtlı,anlayışsız degıllerdır:34:

ne demek canım benım.. yeterkıı birazcık farkına var istedım..asla kötü bir niyetım yok..

ailenı tabıkıde elinin tersıyle itemezsinn "HAŞA" Raabbim zaten müsade vermez..(Allah c.c korusun )

ama sevgınınde arkasında durmalısın,tırsaklıgın bır yere kadar olmalı ( diyene bak )

(bende cesaret var ama uygularsam yerle bır olurum )

güzelce konuşş ailenle.. emın ol benım ailem kadar kısıtlı,anlayışsız degıllerdır:34:

inşallah yaparım cok üstüme geliyorlar agır konusyorlar bakalım nasip ...

Back
X