cevapsız kalan mesaj ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok irdelemiyorum zaten beklenti içinde de değilim
yanlış davranmamak adına fikir almak için konu açtım
ve sizlerden fikir almak iyi geldi açıkçası
cevap gelmemesi üzerine aklıma takıldı üstüne mi gitsem kendi haline mi bıraksam diye
yanlış bişi yapmak istemiyorum
Çok bunaldığım. kişisel dertlerimin olduğu durumlarda kimseye cevap vermem sonrasında kendime gelip kafamı topladığımda tek tek ilgilenirim. Üstünüze düşeni yapmışsınız ne eksik ne fazla. Bundan sonrasında sadece bekleyin hatta bırakın akışa. Her şey normale döndüğünde sizin onu düşündüğünüzü endişelendiğinizi ilgilendiğinizi hatırlayacaktır ama şu an fark edemez zaten.

Ya bir de şu var çok yakınım değilse o yanındayım, bir ihtiyacın var mı lafları bana çok usulen sorulmuş , samimiyetsiz laflar gibi geliyor.

Yani gelmek istiyorsa gelir, yanımda olmak istiyorsa olur zaten o kişi. Bana bunu mesajla bildirmesine gerek olmaz.

Siz de mesajınızı yazmışsınız usulen, görevinizi yapmışsınız artık bir geri dönüş beklemeyin yani.
yok canım bu öyle düşünecek bi insan değil
çok fazla manevi şey paylaştık ben çok zor zamanlarında yanında oldum
yeri geldi ailesinden kimse yanında olmadı destek olmadı ben oldum
tabiki nezaketen bunları söyleyenlerde var ama onlarla olan ilişki , paylaşım bellidir
farklı şehirde olmasaydı hastaneye de gidip sahiden yanında olabileceğimi bilir kendisi
şuan yanında aile bireyleri de var bütün ailesi orda yani
ama orda yapayalnız olsaydı atlar giderdim oda bunu bilir
fakat bazı şeyler var ailesi varken bize düşmez
ben şimdi kalksam onun şehrine gitsem fazlalık olmaktan başka bişeye yaramaz

bende aramayı hiç sevmiyorum ya
özellikle böyle konularda
yine de sevdiklerimi normal zamanda ararım çok güzel geyik muhabbeti yaparım
moral de veririm benle konuşan kendini iyi hisseder
ama ne zaman konu kötü bi durum olsa yok olmak istiyorum piyasadan
zamanında patronumun annesi vefat etti, başsağlığı için aramam gerekti
2 saat telefonu elime alsam da arayamadım cesaret edemedim
ne dicem ne söylicem diye düşündüm
sonra cesaret edip aradım , açmadı. başka aramadım
adam 3 gün sonra kendisi aradı öyle konuşabildik :(

Mesaj yazmıştım yakınlık derecesiyle ilgili ama başka arkadaşa cevap verip anlatmışsın.o yüzden sildim.
ha evet yani dediğim gibi zor zamanlarında hep destek olmuşumdur
oda bana aynı şekilde
tabi ki başka arkadaşlarıda var yakın olduğu maddi manevi
ama yakınım diyede bunaltma seviyesine gelsin istemem
ben en azından 2-3 gün daha sessiz kalmaya karar verdim
ondan bi ses çıkmazsa belki burda konumu güncellerim ona göre aksiyon alırım
buraya konu açıp fikir aldığım iyi oldu
bu tarz durumlarda zayıf kalıyorum çünkü ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum çoğu zaman
daha deneyimli kişilerden akıl almak iyi geliyor

Normal bir zaman olsa anlayacağım da baba yani şu an gözü bir şey görmüyordur alıncak bi şey yok,, bana da 2 kere oldu böyle bir şey doğum yapan arkadaşa mesaj attım, nişanlanan bi arkadaşa da hayırlı olsun dedim tık yok 😂 bende muhatap olmadım daha sildim birini hatta kendi kendilerine yükseklerden ucsunlar,, ama böyle bir durumda alınmam küsmem psikolojisi normal değildir onun şimdi
sen o arkadaşlarına alınmışsın ama :)
senin durumunu yaşasam bende alınırdım muhtemelen
çünkü doğum ve nişan güzel haberlerdir bunlarda seni düşünüp hayırlı olsun diyene
dönüş yapmamak çok kabaca ve hoş değil
geçte olsa bi dönüşü hak ediyormuş
ama işte hastalık sağlık ölüm kalım bunlar başka
bunlara bende alınganlık etmem

Bazen hiç kimseyle konuşmak istemezsin günlerce. Ben yaşadığım için biliyorum. Özel durum sonuçta üstünde durulacak alınacak bir şey yok

sen o arkadaşlarına alınmışsın ama :)
senin durumunu yaşasam bende alınırdım muhtemelen
çünkü doğum ve nişan güzel haberlerdir bunlarda seni düşünüp hayırlı olsun diyene
dönüş yapmamak çok kabaca ve hoş değil
geçte olsa bi dönüşü hak ediyormuş
ama işte hastalık sağlık ölüm kalım bunlar başka
bunlara bende alınganlık etmem
Evet mutluluguna ortak oluyorum her yere boy boy fotoğraf atabildiğine göre teşekkür ederim yazacak kadar vakitte vardır, ama hastalık cenaze başka insan kimseyi görmek istemiyor kabuğuna çekiliyor çocuklarına dahi tahammül edemiyor

Bu arkadaşınız normal bir arkadaşınız mı yoksa aranızda flört, ilişki ya da farklı gidişatlar olan bir bey arkadaşınız mı?
arkadaşım benim canımın içidir
hiçbir flört veya ilişki de onun yerini alamaz
ama konu arkadaşım değilde flört ettiğim yada farklı gidişatlarım olan biri olsaydıda
benzer konuyu açabilirdim belki yani sıkmak istememek ama tamamen ilgisiz de bırakmamak şeklinde davranmaya çalışırdım
tabi o tarz kişiler için durum ilişkinin gidişatına göre değişirdi galiba
bi gün öyle biriyle böyle bi durumun içinde olursam yeni konu açarım o doğrultuda yorumlar gelir :KK53:

Evet mutluluguna ortak oluyorum her yere boy boy fotoğraf atabildiğine göre teşekkür ederim yazacak kadar vakitte vardır, ama hastalık cenaze başka insan kimseyi görmek istemiyor kabuğuna çekiliyor çocuklarına dahi tahammül edemiyor
arkadaşımın öyle bi durumu olsaydı sadece 1 kere yazardım
cevap gelmezse de mesafe koyardım
insanları hayatımdan silmiyorum eskisi gibi ama tavrımı koyuyorum uzaklaşarak
ben arkadaşıma babasını 3 kere sormuşum yani
allah şifa versin inşallah en kısa zamanda

arkadaşım benim canımın içidir
hiçbir flört veya ilişki de onun yerini alamaz
ama konu arkadaşım değilde flört ettiğim yada farklı gidişatlarım olan biri olsaydıda
benzer konuyu açabilirdim belki yani sıkmak istememek ama tamamen ilgisiz de bırakmamak şeklinde davranmaya çalışırdım
tabi o tarz kişiler için durum ilişkinin gidişatına göre değişirdi galiba
bi gün öyle biriyle böyle bi durumun içinde olursam yeni konu açarım o doğrultuda yorumlar gelir :KK53:
Evet aslında ben de o açıdan sormuştum, zira eğer sadece yakın arkadaşınızsa 1-2 gün daha bekleyip sonrasında bir telefonla arayarak hal hatır ve güncel durumu sorabilirsiniz çünkü insan böyle hastalık durumlarında mesajlara geri dönmeyi aklına bile getiremiyor malesef. Ama eğer ki yeni tanıştığınız ya da aranızda bir şeyler olan bir arkadaş olsaydı eğer üzerine düşmemenizi ve kendi haline bırakmanızı tavsiye ederdim, o zaten konuşmak istediğinde kendi size dönüş yapar diye düşünmek gerekirdi

Evet aslında ben de o açıdan sormuştum, zira eğer sadece yakın arkadaşınızsa 1-2 gün daha bekleyip sonrasında bir telefonla arayarak hal hatır ve güncel durumu sorabilirsiniz çünkü insan böyle hastalık durumlarında mesajlara geri dönmeyi aklına bile getiremiyor malesef. Ama eğer ki yeni tanıştığınız ya da aranızda bir şeyler olan bir arkadaş olsaydı eğer üzerine düşmemenizi ve kendi haline bırakmanızı tavsiye ederdim, o zaten konuşmak istediğinde kendi size dönüş yapar diye düşünmek gerekirdi
ben zaten ilişkilerde de karşı tarafın çok üstüne düşen biri değilimdir
arkadaşta olsa flörtte olsa herkes ekranına düşen msjı görüyor
çok sıkmak iyi değil düşüncesindeyim her zaman
sadece , " sino'nun da hiç umurunda olmadı " düşüncesine kapılmasın karşı taraf benim için yeterli
tamam arkadaşım canımdır ciğerimdir çok sever değer veririm ama ebeveyni de değiliz sonuçta kimsenin
üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum çoğu yorumda bu yönde oldu zaten
teşekkür ederim :KK200:

Otrera Otrera ilk mesajıma beğenmedim atmışsınız ama konuya görüşünüzü yazmamışsınız
niçin beğenmedim attınız , sizce yanlış mı yapıyorum ?
arkadaşıma alınganlık ettiğimi düşünerek beğenmedim attıysanız öyle bi durum yok
yorumlarda da belirttim elbette alınganlık etmiyorum, kafama takıldı sadece
çünkü bunaltan insan olmak istemiyorum ama ilgisiz kaldı gibi gözükmekte istemiyorum
ve ne yapmam gerektiğini danışmak istedim bu nedenle
sizin de görüşlerinizi almak isterim , siz olsanız ne yapardınız

gizemliasli gizemliasli görüşlerinizi almak isterim
sizce yanlış mı yapıyorum ?
siz olsanız ne yapardınız
Evet yanlış yapıyosun. Zaten böyle bir durumdaki bir insana zirt pırt mesaj atmak, yanıt beklemek doğru değil. Doğru olan açıp konuşmaktır zaten ne kadar konuşabilirsin dedikodu yapacaksın sanki alo merhaba baban nasıl oldu yapabileceğim bir şey var mı tamam geçmiş olsun. En fazla 40 saniye.
Alınmadım da deme , gelip buraya dertlenip konu açmışsın mesajlarima cevap alamıyorum diye. Ayıp.

Mune Mune yenGEnC yenGEnC sizlerin de yorumunuzu almak isterim müsait olduğunuzda
düşünceleriniz benim için değerli
Ya Allah aşkına, kadının babası ölüm döşeğinde bir de mesajına cevap vermedi diye küsecek misin?
Yazmışsın Allah razı olsun tamam, bir ihtiyacı olursa o sana döner - eğer samimi olduğunu düşünüyorsa. Daha ne yani?
Hiç sevmem insanları böyle darlayan , ota buhara alınmaya yer arayan insanları. Bu yüzden gönüllerini almaya almaya hayatımdan çıktı çoğu, ne zamandır böyle alıngan insan yok etrafimda.
Kişinin babasi ölüm döşeğinde olmasa da her aramaya dönme zorunluluğu yok. Ben de bazen keyfi, bazen hiç uğraşmak istemedigim için, bazen umrumda olmadığı için, bazen vaktim olmadığı için, bazen modum olmadigi için, bazen verecek cevabım olmadığı için, bazen verecek cevap aklıma gelmediği için cevapsız bırakabiliyorum mesajları. Benim mesajlarımi da aynı şekilde cevapsız bırakıyorlar. Ne yani, Dünya benim etrafımda dönmediği için sorun etmiyorum, başka zaman tekrar yazıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X