Cevapsız kalan mesajım

Arkadaslar konustuk
Bu saate kadar whatsapp dan sohbet ettik
Her sey bi anda gelisti cok guzeldi :))
Mesaji bu gece tesadufen okumus
Diger mesajlara dusmus
23 nisan dolayisiyle ailesinin oldugu sehre gitmis
Donuste bulusup konusucaz
Heyecandan uyuyamam ben simdi offf
Bn sana demiştim :)

Aklıma şu japon kız geldi.. Herkese çağrı atmış, kimse geri dönmedi diye sevilmediğini düşünüp intihar etmiş. Halbuki numarası gizli numarada kalmış. :KK48:
Bir porfil fotoğrafı ekleseydin bari.. Bir de anladıys aonun için kayıt olduğunu, çok birden üstüne gidiyorsun sanmıştır.

Aklıma şu japon kız geldi.. Herkese çağrı atmış, kimse geri dönmedi diye sevilmediğini düşünüp intihar etmiş. Halbuki numarası gizli numarada kalmış. :KK48:
Bir porfil fotoğrafı ekleseydin bari.. Bir de anladıys aonun için kayıt olduğunu, çok birden üstüne gidiyorsun sanmıştır.
:) Ben bana olan ilgisinden emindim ama
Çocuğa bi öyle bi böyle davranarak kafasını karıştırdım
Hep benim korkaklığımdan

BEN DEMEDIM MI SIZE!!!

Hahhayt yasasin eros ve bahar! binggggggg (ok sesi)

@icecold kiz birakma onun pesini, seninle gurur duydum (insan tanimadigi insanlarla gurur duyar miymis bu da yeni....)
hahaha!
Devam kiz devam!!!
Aldiniz mi cevabi sayin negatif bagyanlar! Iste ask boyle baslatilir hanimlar!

@icecold kiz birakma onun pesini, seninle gurur duydum (insan tanimadigi insanlarla gurur duyar miymis bu da yeni....)
hahaha!
Devam kiz devam!!!
Aldiniz mi cevabi sayin negatif bagyanlar! Iste ask boyle baslatilir hanimlar!
Bakalım henüz bir defa buluştuk.
Anlayamadığım kadar dünden razıymış adam
Arayıp arayıp duruyo, sürekli mesaj atıyo

üzgünüm, konu sahibini yeterince tahlil edemediğinizi düşünüyorum

ayrıca evet, sizin tabirinizle "cesur" bir insan geri çevrilmeyi göze alır, bazıları da reddedilince gülerek yoluna devam eder
fakat yazdığınız gibi "reddedilince yoluna devam eder"
bu konu için, sizin cesaretlendirme yazdığınız şey ise "reddedilmeyi anlamayıp ısrarcı olmak"

neyse
bakış açılarımız çok farklı
anlaşmamız mümkün değil
konu sahibinin konusunu daha fazla sabote etmiş olmayayım
iyi geceler
:)) baya iyi tahlil etmişsiniz siz konumu
adam dünden razı çıktı

@icecold ben dedim ayol, birakmayacaksin, bu 21. yuzyil kadin profilinde yok yok :-)
Bu gidisle bir Ask Klinigi mi acsam nedir.
Gerci herkesin derdini biraz tahmin edebiliyorum kendi derdimi cozemiyorum!!!!

Bir tavsiyem, her zaman bu bulusmalarda kadinsiliginizi koruyun. Onun erkek rolunde, lider olarak ilerlemesini saglayin ama perde arkasindan iliskiyi yonetin. Herseyi bildiginiz gostermeyin, acik verin ve yardim isteyin. Benim duruma diger KK kizlardan gelen tavsiyeler bunlar ve ben de ayni fikirdeyim. Bazi iliski rehberleri de boyle soyluyor. Bir erkek-kadin iliskisinde"kutuplasma" cok onemli. Onun erkek enerjisi, sizin de disil enerjiniz uyum icinde olmali.

@icecold ben dedim ayol, birakmayacaksin, bu 21. yuzyil kadin profilinde yok yok :-)
Bu gidisle bir Ask Klinigi mi acsam nedir.
Gerci herkesin derdini biraz tahmin edebiliyorum kendi derdimi cozemiyorum!!!!
Baya baya olaylar oldu bu süre zarfında
Adam platonik aşık gibi bişey çıktı
Ben diyorum bi kadın asla yanılmaz...

Cok sevindim, sinyaller oyle gosteriyordu. Bu aski yonetmek size dusuyor. Hadi bakalim gorelim, neler olacak. Beklentinizi en azda tutun. Bir sey olmazsa hic uzulmeyin ve kendinize ozguven ve gururu madalyasi verin, ben yetiskin ve iliskilerimi kontrol altin alabilen bir kadinim diye.

Cok sevindim, sinyaller oyle gosteriyordu. Bu aski yonetmek size dusuyor. Hadi bakalim gorelim, neler olacak. Beklentinizi en azda tutun. Bir sey olmazsa hic uzulmeyin ve kendinize ozguven ve gururu madalyasi verin, ben yetiskin ve iliskilerimi kontrol altin alabilen bir kadinim diye.
Ben zaten burda yazdım defalarca ama arkadaşlara anlatamadım
Bana ilgisinden eminim defalarca yaklaşmaya çalıştı diye..
Neyse şimdi ara ara görüşüyoruz da sanki fazla üstüme düşüyo gibi
Bu durum gerçekten beni korkutmaya başladı
İnşallah güzel olur her şey...

Back
X