Cevapsız kalan mesajım

Ben de önceki mesajlarımda konu sahibine boşuna gelin güvey olmamasını söylemiştim o yüzden bana da cevap hakkı doğuyor. Özel hayatımda ne yaşarsam yaşayayım özgüvenim yerinde, sahip olduklarımın kıymetini bilmeye çalışıyorum, daha "iyi" olmak için çaba gösteriyorum. Çirkin dahi olmuş olsam, güzelliğime, kişiliğime, eğitimime en önemlisi kendime güvenim tam. Özel hayatımda da hiçbir erkeğe önce ilgi gösteren ben olmadım. İlgilenildim, canımın istediğine karşılık verdim istemediğini reddettim. Benim bir erkeğe açılmamam özgüvenimi düşürmedi. Bir erkeğe açılıp reddedilince çok iyi yaptım özgüvenli olduğumu gösterdim diyen bir kadına da hiç rastlamadım. Kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunurum önceki mesajlarımdan da anlayabilirsiniz, ama iş duygusal boyuta gelince kadın ve erkek eşit değildir, ruhları farklıdır. Bana göre bir kadın davranışlarıyla da zarif olmalı, istenen-beğenilen olmalı. İlk adımı kadının atması bana göre kadının zarafetini kırıyor. İllaki ilk adımı atıp mutlu olan olmuştur ama bu örnekler de çok değil kabul edersiniz ki.
Katılıyorum..bir erkek gerçekten isterse gelir

YAHU SIZE NE OLUYOR? Neden sozlesmis gibi kizi vazgecirmeye calisyorsunuz? Ne olmus konusursa?
Hic begenmedim cevaplarinizi. Cok fena halde aciziyeti savunuyorsunuz.
Kadin erkek iliskieri dersinden size sifir veriyorum.

asıl sana ne oluyor pardon? ben nasıl istiyorsam ,nasıl düşünüyorsam o şekilde yorum yapıyorum.benzer bir konudan da örnek veriyorum.nasıl yorum yapacağımızı sana mı soracağız hayırdır? bu ne biçim bir yazım tarzı, bu ne biçim bir üsluptur?
yorumunu yazarsın konu sahibine, geçersin.senin gibi düşünmeyelere saldırmalar falan.. sen kimsin? kadın erkek ilişkilerini hele kesinlikle senden öğrenecek değilim.
"yazmayın buraya" falan demiş bir de haspam?!ne zannediyorsa kendini..
işte ipini koparanın buraya üye olmasının sonuçları.

Bana gore erkegin ilk adimi atmasi gerektigi gercekten gunu gecmis, ici kokmus yanlis bir dusunce. Bunu savunmak da kuflu ve sacma aliskanlarin oturmuslugundan baska bir sey degil. Sanirim saray harem mentalitesininin tuhaf bir kalintisi bu, hani kadinlar kole pazarindan alinip hareme katilirmis ya... Secme hakki olmadigini dusunmek su yuzyilda o kadar abes geliyor ki bana.
Cok ciddi soyluyorum mesela Iranli kadinlar Turkler kadar pasif degil. evli evsiz demeden istedigi erkege yaklasip istedikleri ile beraberlik kurmaktan cekinmiyorlar ama Turk hanimlari kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba. hemcinslerimin bu halini gercekten gulunc ve demode buluyorum.

Ben konu sahibine cesaret verilmesi taraftariyim jasse jasse , uslubum ters geldiyse ozur dilerim.
Vallahi dayanamiyorum kaliplasmis aliskanliklara artik, birseyler degissin istiyorum.

Ben konu sahibine cesaret verilmesi taraftariyim jasse jasse , uslubum ters geldiyse ozur dilerim.
Vallahi dayanamiyorum kaliplasmis aliskanliklara artik, birseyler degissin istiyorum.

Yinemipilav Yinemipilav insanlara biraz ezberden yorum yapıyorsun farkında mısın? toplumun bir kısmına göre marjinal/orjinal fikirlerin olabilir.Ne güzel... bununla alakalı çevrende, orada burada, kk'da polemiğe de giriyor olabilirsin filan, olabilir.Bu da güzel bir şey.
Fakat burada yaptığın hata şu; o kadar körlemesine okuyorsun ki ya da o kadar alışmışsın ki karşıt fikirleri bulmaya odaklanmaya "ulan yine mi gelenekselci tayfa" diyerek hurra saldırıyor, cevaplamaya girişiyorsun.
- Öncelikle ciddi ciddi bir kimin ne yorum yaptığına bakılır.
- Okuduğumuzu anladık mı? burada devreye girer.
- Sonrasında eğer karşıt bir fikirde ise ilgili kişi, karşı tarafa kaba saba çıkışmak yerine, polemiğe de girmemeye özen göstererek, düzgünce fikrini yazar.

Ondan sonra;
Benim yorumumu okumadığına adım gibi eminim. Konuyu bile tam anlamıyla okumamış olabilirsin?
Evet, bazı detaylar olmasaydı, normal şartlarda bende konu sahibine cesaret verilmesi taraftarı olurdum kesinlikle.
Bir bakar mısın acaba benim yorumumun neresinde "TÜRK KADININ KALIPLAŞMIŞ ÖZGÜVEN SORUNU" na yönelik bir cevap var? Ben nerede Kadın dediğin ilk adımı erkekten bekler manvalinde yazmışım acaba? Bu fikir benim yapıma ters ayrıca zaten.
Ya da şöyle sorayım Yinemipilav Yinemipilav sen bu hikayedeki "adam ın davranışlarını tam olarak okudun mu? değerlendirdin mi?"
Ben okudum.. Adamın davranışları bana çok tanıdık geldi. Ben bu konuda kimin ilk adımı atması gerektiğinden çok , herifçioğlunun karşısındaki kadına davranışına baktım ve ona göre bir yorumda bulundum.Zira bu yorumu yaparken yakın zamanda bir arkadaşımın başına buradaki olayın neredeyse aynısı bir durum geldiği için ondan da faydalanarak böyle bir çıkarımda bulundum.
Gereksiz yere gerilmemek adına, lütfen hepimiz konuları iyi okuyup sonrasında bir değerlendirmede bulunalım.

Bana gore erkegin ilk adimi atmasi gerektigi gercekten gunu gecmis, ici kokmus yanlis bir dusunce. Bunu savunmak da kuflu ve sacma aliskanlarin oturmuslugundan baska bir sey degil. Sanirim saray harem mentalitesininin tuhaf bir kalintisi bu, hani kadinlar kole pazarindan alinip hareme katilirmis ya... Secme hakki olmadigini dusunmek su yuzyilda o kadar abes geliyor ki bana.
Cok ciddi soyluyorum mesela Iranli kadinlar Turkler kadar pasif degil. evli evsiz demeden istedigi erkege yaklasip istedikleri ile beraberlik kurmaktan cekinmiyorlar ama Turk hanimlari kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba. hemcinslerimin bu halini gercekten gulunc ve demode buluyorum.

ben de bu üyenin ilk konusuna adım atma yazanlardanım
kadının ilk adımı atmamasının, seçme hakkı olmadığını sanmasıyla nasıl bir ilgisi var?
ben kendime çok güvenirim, sonuna kadar da seçme hakkım var, bunlar ilk adımı atmamı gerektirmez
karşımdaki çok istiyorsa ilk adımı atar
ha ama bu size göre küflüdür, bana göre doğrudur
bu size göre aciziyettir (ki kesinlikle katılmıyorum), bana göre tam tersidir
evli evsiz demeden istediği erkeğe yanaşan İranlı kadınlar da size göre aktiftir, bana göre adidir
bunlar size, karşıt görüşlü olan üyelere buraya yazmayın deme hakkı vermez
size sıfır veriyorum apayrı birşey zaten

cesaretlendirin diyorsunuz
adım atma dedik, facebook mesajı yazdı
olmadı ikinci kez yazdı (fotosu olmasa da kendini gayet güzel tanıttı)
adam sadece ekledi ama cevap yazmadı
şimdi bu adam, bu kızdan hoşlanıyor olsa, ciddi bir niyeti olsa, hazır kapı aralanmış, açmaz mı o kapıyı?
ne için cesaret verilmeli? tavlamaya çalışması için mi???

Konu sahibinin ozguveni bence hepimizin goruslerinden daha onemli. Konuyu saptirmayalaim, ben alttan almisken polemikleri onleyelim derim. Sakim olalim hanimlar.

Konu sahibinin ozguveni bence hepimizin goruslerinden daha onemli. Konuyu saptirmayalaim, ben alttan almisken polemikleri onleyelim derim. Sakim olalim hanimlar.

ciddi yazıyorum, polemik için değil
cesaretlendirilmesi taraftarısınız ve konu sahibinin özgüveni önemli diyorsunuz ya
bu konu sahibi daha da cesaretli davranırsa özgüveninin sarsılmaması mümkün değil bence

konu sahibinin özgüveninde hiçbir problem yok.Gayet de adımını atmış, bazı şeyleri netleştirmek istemiş.
Fakat karşı taraftan cevap yok?
Bu durumda konu sahibini daha fazla cesaretlendirmeye çalışmak yanlış yönlendirme olur. Şahsi fikrim adamın zaten bir sevgilisi olduğu yönünde.
Bazı noktaları kaçırıyorsunuz.

ciddi yazıyorum, polemik için değil
cesaretlendirilmesi taraftarısınız ve konu sahibinin özgüveni önemli diyorsunuz ya
bu konu sahibi daha da cesaretli davranırsa özgüveninin sarsılmaması mümkün değil bence
Neden? Cesur bir insan geri cevrilmeyi goze alir, reddelince gulerek yoluna devam eder, yaklasimini test etmis olur ve deneyimini-gelistirir, ne var bunda? Gercek yetiskin iliskisi boyle olmalidir , her reddedilmekten sonra coken insan hic birsey ogrenemeyen ve buyumeyen insan olarak kalir.

konu sahibinin özgüveninde hiçbir problem yok.Gayet de adımını atmış, bazı şeyleri netleştirmek istemiş.
Fakat karşı taraftan cevap yok?
Bu durumda konu sahibini daha fazla cesaretlendirmeye çalışmak yanlış yönlendirme olur. Şahsi fikrim adamın zaten bir sevgilisi olduğu yönünde.
Bazı noktaları kaçırıyorsunuz.
Daha henuz konusup olayi ogrenmeden adami sahiplendirmissiniz. Olsa ne olacak?
Bunu neden bu kadar buyuk bir mesele yaptiginizi gercekten anlayamiyorum, alti ustu kiz iki mesaj atmis faceten, tanismak istiyor, evlenme teklif etmiyor ki!

Daha henuz konusup olayi ogrenmeden adami sahiplendirmissiniz. Olsa ne olacak?
Bunu neden bu kadar buyuk bir mesele yaptiginizi gercekten anlayamiyorum, alti ustu kiz iki mesaj atmis faceten, tanismak istiyor, evlenme teklif etmiyor ki!

Öff.. Seni daha zeki sanıyordum, şimdi de kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmalar falan.
Senin olayın polemik güzelim ya, başka da bir numaran yok.
Kusura bakma dahil olamayacağım , iyi forumlar.

Neden? Cesur bir insan geri cevrilmeyi goze alir, reddelince gulerek yoluna devam eder, yaklasimini test etmis olur ve deneyimini-gelistirir, ne var bunda? Gercek yetiskin iliskisi boyle olmalidir , her reddedilmekten sonra coken insan hic birsey ogrenemeyen ve buyumeyen insan olarak kalir.

üzgünüm, konu sahibini yeterince tahlil edemediğinizi düşünüyorum

ayrıca evet, sizin tabirinizle "cesur" bir insan geri çevrilmeyi göze alır, bazıları da reddedilince gülerek yoluna devam eder
fakat yazdığınız gibi "reddedilince yoluna devam eder"
bu konu için, sizin cesaretlendirme yazdığınız şey ise "reddedilmeyi anlamayıp ısrarcı olmak"

neyse
bakış açılarımız çok farklı
anlaşmamız mümkün değil
konu sahibinin konusunu daha fazla sabote etmiş olmayayım
iyi geceler

Öff.. Seni daha zeki sanıyordum, şimdi de kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmalar falan.
Senin olayın polemik güzelim ya, başka da bir numaran yok.
Kusura bakma dahil olamayacağım , iyi forumlar.
Ben zeki degilim ki, sistemi kandiriyorum. Iyi geceler!

üzgünüm, konu sahibini yeterince tahlil edemediğinizi düşünüyorum

ayrıca evet, sizin tabirinizle "cesur" bir insan geri çevrilmeyi göze alır, bazıları da reddedilince gülerek yoluna devam eder
fakat yazdığınız gibi "reddedilince yoluna devam eder"
bu konu için, sizin cesaretlendirme yazdığınız şey ise "reddedilmeyi anlamayıp ısrarcı olmak"

neyse
bakış açılarımız çok farklı
anlaşmamız mümkün değil
konu sahibinin konusunu daha fazla sabote etmiş olmayayım
iyi geceler
Kiz daha cevap almamis ki red edilmis olsun?
Farkli bakis acilari her zaman iyidir! size de iyi geceler!

Oooo ben yokken neler neler olmuş
Ortalık karışmış :))
Arkadaşlar olumlu olumsuz yorum yapan herkeze teşekkür ederim
Fakat ortada yanlış anlaşılan bişey var
Ben ortada bişey yokken gidip de adamın birine kafayı takmışım da sevgili olmaya çalışıyor muşum gibi anlaşılmış galiba
Ara ara detayları anlattım ama sadece başlıktan okuyup yorum yapanlar var
Tekrar yazıyorum;
Bundan 2,5-3 ay kadar önce bana ilk kendini fark ettiren ve yaklaşmaya çalışan kendisiydi
O dönemde bir ilişki, düşündüğüm en son şey bile değildi
Benim olduğum yerlerde dolanıp muhabbet başlatmaya çalıştı
Ama ben en ufak bi taviz bile vermedim, çünkü korkuyordum
Hatta bi seferinde ben koşu bandında yürüyordum bana gelip koşsanız daha iyi olmaz mı falan dedi
Ben ne yaptım; hiç cevap vermedim
Aradan 3 ay geçti bu arada yavaş yavaş kanıma işledi sanki
Ama aşık falan değilim
Sadece tanışsak iyi mi olurdu düşüncesi oluştu kafamda
Sevgilisi var falan yazanlar olmuş, sevgilisi yok
Ya bi kadın anlamaz mı kendine olan yaklaşımı
Ben sadece facebook dan bi muhabbet başlatmak istemiştim, olmadı
Hemen sevgili falan olmak gibi bi niyetim yok daha tanımıyoruz bile birbirimizi
Belki tanışsak arkamıza bakmadan kaçıcaz birbirimizden
Bu arada facebook mesajlarını okumadığı kesin ve net

Aynen oyle oldugunu biliyordum @icecold ama KK hanimlari yanlis anlamislar.
Neden bunu firsat bilip ustume yuruduler onu anlayamadim.
Amaclari bagciyi dovmekti sanirim.
Neyse benim aklim ermez boyle seylere...

Back
X