Cevapsız kalan mesajım

Msj içeriği ne ?

Facebook'tan mesaj attığınız zaman kişi mesajı okuduğunda ''okundu'' diye yazıyor altında.Yada ''görüldü'' olarak yazıyor.Mesajı gönderdiğiniz kişinin mesajı okuduğundan emin misiniz? Ayrıca fotoğraf olmadığınızdan dolayı belki siz olduğunuzu anlamamıştır.

Ne diyorsun ben bu yolla ilk ergen askima kendimi eklettirdim, simdi arkadasiz, beni tanimiyordu bile!

Hanimlar bu kadar oyun agerek yok, ekekler oyun sevmezler. Gozunun icine bakarak "arkadas olalim, evet/hayir?" demek yeterlidir.Ne bu esofman degismeler takla atmalar yahu!!
Ben uzaydan mi geldim yani a aaaa!
Yok yok siz haklısınız
Daha spesifik olmak lazım bu mevzularda
Bi anlık şevk e geldim yazdım
Çok saçmaydı zaten kabul ediyorum

Evet öyle bi okundu olayı varmış ama bunda yazmıyodu
Ama cepten bağlanıyor gibi bişey yazıyodu

O

Okunmamış daha mesajınız.Cep telefonundan online olduğunu yazmasıyla bunun bir alakası yok.Gönderdiğiniz mesajın altında okundu yazıcak okuduğu zaman.Siz o durumu takip edin:)

Bu bakışma böyle gidip duracak yaa
Bi sonuca bağlanmayacak
Artık o baksın öyle ben hiç bakmıycam bu ne yaaa

O

Okunmamış daha mesajınız.Cep telefonundan online olduğunu yazmasıyla bunun bir alakası yok.Gönderdiğiniz mesajın altında okundu yazıcak okuduğu zaman.Siz o durumu takip edin:)
Eyvah eyvah
Konu başka bi hal almak üzere
Ama sürekli bağlanıyor
Okumamış olması imkansız değil mi??

Bir erkek eğer bir kadından gerçekten hoşlanmışsa gelir konuşur. Bu yüzden eklemen gereksiz olmuş bence de. Muhtemelen ya sen yanlış anladın bakışmaları ya yeterince hoşlanmıyor flörte taşımak gibi bir niyeti yok sadece öylesine bakıyor ya da ekstrem bir durum var, sevgilisinin olması gibi. Mesajla tarif etmişsin de kendini, resmim yok ismim yok tanımamıştır diye de düşünme her şey ortada canım. Üzmek için de söylemiyorum sadece canını sıkma artık, bence adım da atma artık. Olabilir böyle şeyler dünyanın sonu değil. Rutin hayatına devam et, o cevap vermedi diye rutinini bozma.

Eyvah eyvah
Konu başka bi hal almak üzere
Ama sürekli bağlanıyor
Okumamış olması imkansız değil mi??

Mesajlarına bakmıyor olabilir gruplardan gelen mesajlar olduğunu düşünüyor olabilir normal bakmamış olması.Bende direkt mesaj kutusunda mesajı görünce açmam bazen kalır öyle unuturum.Olağan bi durum bence o yüzden.

Ben bu sosyal medya olayına biraz uzağım
Çok anlamıyorum
Okumadıysa bile okuyacak
Bu benim yaptığımın saçma bişey olduğunu değiştirse keşke

çaktırma hic seni tanimadiysa.
çünkü once arkadaşlık sonra msj msj. cevap atmadığı iyi olmus.

salonda muhabbet kurmaya çalış. hani böyle etrafında dönme öyle. arada kafanla selam ver. veya gecerken bi gülümse vs. o arkadaşlık zaten gelisecektir.

bence birazda msji falan unutmasını bekle. ismini filan. o hesabı da kapat. çünkü erkekler böyle netten arayıp bulmuşsun falan ya pek sallamaz böyle kızları kolay lokma görür.

zaten niye kabul etmiş ki flörtöz bir adamsa uzak dur derim.

Resmi ismi cismi bile olmayan bir facebook karakterini neden kabul etmiş ki adam.
Ben en çok ona takıldım.
Sizin yaptığınızda bir şey yok.
Hoşunuza gitmiş yapmışsınız.
Ayrıca listesinde çok insan olmaması onun asosyal olduğu anlamına nasıl geliyor.
Benim hesabım açıkken 200 kişi filan vardı ki bana göre o bile çoktu.
Ha sorsan reelde kaçıyla görüşüyordum: çok az.
En güzeli artık hiçbir şey olmamış gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…