- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Gittiğim spor kulübünde çok hoşlandığım birisi var diye diğer konumda bahsetmiştim
Böyle bakış bakış nereye kadar diye düşünerek ani bi kararla facebook dan mesaj attım
Cevap yok
Belki ekli değilimdir diye mesaj ulaşmamıştır diye düşündüm ekledim o da kabul etti
Aynı mesajı tekrar attım ama yine hiç cevap yok
Hayatımda ilk defa böyle bişeye kalkıştım ama anlamsız bi hal aldı durumum
Şimdi ben bu merkeze yine gidicem ve karşılaşıcaz
Yüzüne nasıl bakıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bana akıl verin nasıl davranayım
NOT: Bu arada facebook normalde kullanmıyorum sadece mesaj atabilmek için kayıt oldum.
Fotoğrafım falan da yok profilde...
Ne diyorsun ben bu yolla ilk ergen askima kendimi eklettirdim, simdi arkadasiz, beni tanimiyordu bile!Burda ilk adımı adımı atan kadınlar buraya diye bi başlık vardı
Orayı okudum gaza geldim
Herkez facebok dan mesaj yazdığını falan anlatmış
Demek ki her okuduğumuz bizde tutar diye bişey yokmuş
Bi daha tövbe zaten
Yok yok siz haklısınızHanimlar bu kadar oyun agerek yok, ekekler oyun sevmezler. Gozunun icine bakarak "arkadas olalim, evet/hayir?" demek yeterlidir.Ne bu esofman degismeler takla atmalar yahu!!
Ben uzaydan mi geldim yani a aaaa!
Evet öyle bi okundu olayı varmış ama bunda yazmıyoduFacebook'tan mesaj attığınız zaman kişi mesajı okuduğunda ''okundu'' diye yazıyor altında.Yada ''görüldü'' olarak yazıyor.Mesajı gönderdiğiniz kişinin mesajı okuduğundan emin misiniz? Ayrıca fotoğraf olmadığınızdan dolayı belki siz olduğunuzu anlamamıştır.
Ben "mesaji gormedi diye dusundum bu sefer ekledim" gibi okudum. Kacirmisim o kismi.
Tesekkurler dost
Google translate rakip olalım dediler de ben kabul etmedim
Evet öyle bi okundu olayı varmış ama bunda yazmıyodu
Ama cepten bağlanıyor gibi bişey yazıyodu
Eyvah eyvahO
Okunmamış daha mesajınız.Cep telefonundan online olduğunu yazmasıyla bunun bir alakası yok.Gönderdiğiniz mesajın altında okundu yazıcak okuduğu zaman.Siz o durumu takip edin:)
Evet öyle bi okundu olayı varmış ama bunda yazmıyodu
Ama cepten bağlanıyor gibi bişey yazıyodu
Eyvah eyvah
Konu başka bi hal almak üzere
Ama sürekli bağlanıyor
Okumamış olması imkansız değil mi??
Google translate rakip olalım dediler de ben kabul etmedim
Ben bu sosyal medya olayına biraz uzağımMesajlarına bakmıyor olabilir gruplardan gelen mesajlar olduğunu düşünüyor olabilir normal bakmamış olması.Bende direkt mesaj kutusunda mesajı görünce açmam bazen kalır öyle unuturum.Olağan bi durum bence o yüzden.
Ben bu sosyal medya olayına biraz uzağım
Çok anlamıyorum
Okumadıysa bile okuyacak
Bu benim yaptığımın saçma bişey olduğunu değiştirse keşke
Ben bu sosyal medya olayına biraz uzağım
Çok anlamıyorum
Okumadıysa bile okuyacak
Bu benim yaptığımın saçma bişey olduğunu değiştirse keşke
Yok ilan-ı aşk etmem için önce aşık olmam lazımİlanı aşk mı ettin Allah aşkına , cevap verir ya da vermez biraz rahat ol . Hiç bir şey olmamış gibi davran
Teşekkürler canımYoo neden saçma olsunki.Belkide mesajı okuduğunda beklediğiniz gibi bir mesaj alırsınız:) bekleyin bakalım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?