Cevapsız kalan mesajım

İsim soyisiminizi biliyorsa, facebookta isminizi kullandıysanız tanımış olması gerekir tanımada sorardı kimsiniz diye demek ki cevap vermek istemedi. Her bakışma aşk demek değildir insanlar öylesine de göz göze gelebilir belki de hayatında başkası var ve emin olun genelde erkekler pek çekinmezler hoşlandıkları bayanla o kadar bakılınca illa bir selam verirler bir konuşma ortamı yaratırlar yani. Bence ondan yana bir şey yok.

Arkadaşlar
İş yerinin facebook hesabına mesaj attım
Cep ten baktım mesaja görüldü yazıyor gerçekten
Ona attığım mesaj da görüldü ibaresi yok
Galiba olkumadı mesajı

Arkadaşlar
İş yerinin facebook hesabına mesaj attım
Cep ten baktım mesaja görüldü yazıyor gerçekten
Ona attığım mesaj da görüldü ibaresi yok
Galiba olkumadı mesajı

Arkadaslik gondermeden once mesaj attiysaniz filtrelenen mesajlara düşüyor ve oraya özel olarak girip bakmasi gerekiyor baska türlü göremez mesajinizi

Gittiğim spor kulübünde çok hoşlandığım birisi var diye diğer konumda bahsetmiştim
Böyle bakış bakış nereye kadar diye düşünerek ani bi kararla facebook dan mesaj attım
Cevap yok
Belki ekli değilimdir diye mesaj ulaşmamıştır diye düşündüm ekledim o da kabul etti
Aynı mesajı tekrar attım ama yine hiç cevap yok
Hayatımda ilk defa böyle bişeye kalkıştım ama anlamsız bi hal aldı durumum
Şimdi ben bu merkeze yine gidicem ve karşılaşıcaz
Yüzüne nasıl bakıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bana akıl verin nasıl davranayım
NOT: Bu arada facebook normalde kullanmıyorum sadece mesaj atabilmek için kayıt oldum.
Fotoğrafım falan da yok profilde...

fotografin yoksa adini bilmiyorsa ne desin sana simdi, ne yazdin merhaba ben spor salonunda sana hayran olan kiz mi?
tovbe tovbe
madem gidip tanisacak cesaretin yok bu sekilde kendini kucuk dusurme, spor salonunda bir muhabbet baslatmaktan kolay ne vardi yani. simdi normal bir sekilde tanisma hakkinida eledin cunku gidip konusunca adam anlayacak

Mesajda dedim ki
Ben spor merkezindeki şu şu tipteki şu renk eşofmanlı bayanım
İsminiz öğrencilerinizden aldım
İnternete yazınca direk çıktınız
Size bu mesajı yazmak istedim dedim

vay arkadas !! cidden abartmissin adam senin esofmanina kadar nasil hatirlayacak zaten o kadar dikkatli bakmis olsa o senden hoslanip gelirdir, cidden sacmalamissin. Birde sapik gibi ogrencinden adini aldim facebook tan arastirdim buldum yazmissin.

Gittiğim spor kulübünde çok hoşlandığım birisi var diye diğer konumda bahsetmiştim
Böyle bakış bakış nereye kadar diye düşünerek ani bi kararla facebook dan mesaj attım
Cevap yok
Belki ekli değilimdir diye mesaj ulaşmamıştır diye düşündüm ekledim o da kabul etti
Aynı mesajı tekrar attım ama yine hiç cevap yok
Hayatımda ilk defa böyle bişeye kalkıştım ama anlamsız bi hal aldı durumum
Şimdi ben bu merkeze yine gidicem ve karşılaşıcaz
Yüzüne nasıl bakıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bana akıl verin nasıl davranayım
NOT: Bu arada facebook normalde kullanmıyorum sadece mesaj atabilmek için kayıt oldum.
Fotoğrafım falan da yok profilde...

Mesajı görmemiştir.
Ayrıca o kadar az arkadaşı varsa listesinde önem vermiyodur sosyal medyada aktif olmaya. Bence iyi bi şey bu ya. Hoşlandığın kişinin arkadaş listesine baktığında baştan aşağı kadın profilleriyle karşılaşmaktan iyidir.
Bi de çok hoşsun o mesaj güldürdü ya sevimli geldi yani
Cesaretin
Kafana takma cevap vermezse de hiçbir şey olmamış gibi davran triplere girme

Bi erkeğin kendisine atılan mesaja cevap vermemesi imkansız gibi bişey niye cevap vermesin ki en azından bi mrb der hee tanıdım ya da yok tanımadım der sanki kızlarla muhatap olmayan tutucu mutasıp erkek de cevap vermeyecek binde bir ihtimaldir sevgilisi dahi olsa cevap vermekten kendini alı koyamaz mesajı görmediği yüzde bir milyar çarpı kırk beş :KK53:

bence yanlış bir yöntem seçmişsiniz bu konuda hepimiz bayanız sonuçta spor salonunda şöyle şöyle biri var iletişim kurmak istiyorum deseydiniz yüzlerce yöntem çıkardı.
1- bende öyle bir mesaja cevap vermezdim sebep: cevap verilecek bir şey göremedim veya biraz sarkıntı bir tipsem eğer muhabbet açmaya çalışırdım çünkü şu şu bayanım demişsiniz içerik yok önce facebooku açacaksınız arkadalarınızı ekleyin fake durmayın sonra anladığım kadarıyla kişi spor hocası hocam merhaba bir şey sormak için ekledim facebookuda yeni açtım birtek sizin hesabı gördüm falan filan sonra spordan bir soru en azından muhabbet başlardı.
2- kişiyi yeterince araştırdınmı sevgilisi var mı vs. sonuçta problem olmak istemezsin dime?

kendimi zaten kötü hissediyorum
Burdan fikir isteyince iyice saçmaladığımın farkına vardım
Ama bana olan ilgisinden eminim desem çoık mu iddalı olurum
Belki sizi görünce yüzyüze konuşacak
Bence bu kadar ümitsiz olmayon

Tüm k.k kızları olarak bahar ayı dolayısıyla çıldırdık sanırım sen benim yaptığımı bilsen neyseki ben hergün görmüyorum adamı :KK70:DDD
Herames bulustun mu ne yaptin. Konuna baya yorum geldi okuyamadim bi sure sonra. En son vazgecmistin diye okudum. :)

Bence mesajını görmedi. Hem görse bile ne olcakki? Biraz komik olmuş mesaj, eşofman rengi falan ama olsun.. İnsanız neler neler yapıyoruz? Sen git spora. Sporunu yap bi güzel göster kendini.. Onunlada muhabbet kurmaya çalış, sor bişeyler.. Tavır koyma yani. Eğer bi ihtimal sorarsa beni eklemişsin fln diye ' evet sorularım vardı sporla ilgili, burda öğrencilerinizden fırsat bulamadım sormaya' falan dersin.. Ay çok tatlı heyecanlar bunlar, bende benzer durumdayım :KK22:

Kendimi tarif etmiştim ama inşallah tanımamıştır

eski konunu okumuştum ....
canım tarifle kişi mi tanınır?
adın yok resmin yok böyle mesajı kaideye bile almamıştırr
işimgücüm yokta mesajla birinin tarifini mi bulacağımm

madem bir adım atıyorsun daha gerçekçi yap

Back
X