- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Hahaha çok tatlısınız.Kendimi tarif etmiştim ama inşallah tanımamıştır

Tanısa nolcaj sanki en azından içinizde kalmadı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha çok tatlısınız.Kendimi tarif etmiştim ama inşallah tanımamıştır
Sen naptin sinanaTüm k.k kızları olarak bahar ayı dolayısıyla çıldırdık sanırım sen benim yaptığımı bilsen neyseki ben hergün görmüyorum adamıDDD
başka adaylara bakmaya başla. bundan bir cacık olmaz.Gittiğim spor kulübünde çok hoşlandığım birisi var diye diğer konumda bahsetmiştim
Böyle bakış bakış nereye kadar diye düşünerek ani bi kararla facebook dan mesaj attım
Cevap yok
Belki ekli değilimdir diye mesaj ulaşmamıştır diye düşündüm ekledim o da kabul etti
Aynı mesajı tekrar attım ama yine hiç cevap yok
Hayatımda ilk defa böyle bişeye kalkıştım ama anlamsız bi hal aldı durumum
Şimdi ben bu merkeze yine gidicem ve karşılaşıcaz
Yüzüne nasıl bakıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bana akıl verin nasıl davranayım
NOT: Bu arada facebook normalde kullanmıyorum sadece mesaj atabilmek için kayıt oldum.
Fotoğrafım falan da yok profilde...
Hani vazgeçmiştinArkadaslar bugun spora gittim
Benim attigim mesajdan bi haberdi bundan eminim
Peki ben ne yaptim, bi mesaj daha attim denemek icin
Adam online ama yine okundu olmuyor
Attigim hic bi mesaj onda gorunmuyor yada diger klasorlere gidiyor saka gibi
3-4 sene sonra tesadufen okur artik
Hey Allahim yaa napsam yuz yuze mi konussam
Adam demekki çok kızla bakışiyor bilemedi napsin:))kafası karismistir garibiminGittiğim spor kulübünde çok hoşlandığım birisi var diye diğer konumda bahsetmiştim
Böyle bakış bakış nereye kadar diye düşünerek ani bi kararla facebook dan mesaj attım
Cevap yok
Belki ekli değilimdir diye mesaj ulaşmamıştır diye düşündüm ekledim o da kabul etti
Aynı mesajı tekrar attım ama yine hiç cevap yok
Hayatımda ilk defa böyle bişeye kalkıştım ama anlamsız bi hal aldı durumum
Şimdi ben bu merkeze yine gidicem ve karşılaşıcaz
Yüzüne nasıl bakıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bana akıl verin nasıl davranayım
NOT: Bu arada facebook normalde kullanmıyorum sadece mesaj atabilmek için kayıt oldum.
Fotoğrafım falan da yok profilde...
çok uzun benim konu ya 10 gündür delirttim burda herkesi benle birlikte heycanlandı tüm k.k ama sonunda elim boş k.çım yaş döndüm işteAnlat açılırsın![]()
cnm gittim görüştüm sonra o bana yazdı baya ilgileniyordu yani ama ben saçmasapan gururumla herşeyi mahvettim şimdilik yazışmıyoruz bilmiyorum bir daha yazarmıKisaca bi ozet gecsdn ne guzel olurdu :)
Ben nasıl kaçırmışım hayretçok uzun benim konu ya 10 gündür delirttim burda herkesi benle birlikte heycanlandı tüm k.k ama sonunda elim boş k.çım yaş döndüm işte![]()
Ben nasıl kaçırmışım hayrethayırlısı
Ay sonradan jeton düştütam bir komediydi ben çok güldüm şahsen kendime :)
Ben nasıl kaçırmışım hayrethayırlısı
Haa hatırladım Sinan'ın Fanısın![]()