Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ceviz Kurabiye- Sinangil Un Sponsorluğunda

Dahliadivin

Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑
Pro Üye
21 Ocak 2018
8.567
21.260
348
32
Selamlar bu ayki kurabiye tarifimle geldim :)

Malzemler
  • 100 gr margarin ya da tereyağı
  • 3 yk sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 çk kabartma tozu
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 çk kakao
  • 2-3 sb kadar un
  • Arasına sürmek için Çokokrem
1- Çokokrem hariç tüm malzemeleri karıştırarak bir hamur yoğuruyoruz buzdolabında 1 saat kadar dinlendiriyoruz.

2- hamurdan ceviz büyüklüğünde toplar yapıp videodaki gibi avucumuzun içinde bıçak ile ikiye kesip üzerine çizikler atarak ceviz şekli veriyoruz ve tepsimize diziyoruz.

3- 180 ısıtılmış fırında 15 dakika pişiriyoruz soguduktan sonra bir parçanın düz tarafına Çokokrem sürüp diğerini yapıştırıyoruz cevizlerimiz hazır.

4- Çokokremin cevizleri tutması için Çokokrem önce dolapta biraz bekletelim ya da kurabiyelerin arasına sürdükten sonra bir süre dolapta donmaları için bekletelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaaaaaaaa ceviiizzzzzzzz kurabiyeeeee sanki benim bebekiimmm Bir kurabiyeyi de sahiplenmezsin be kardeşim bende çok severek yapmıştım ama çok zevkliydi çok güzel olmuş canım, tarifi senin almana çok sevindim sunum da çok güzel olmuş,eline sağlık canimm

Çook güzel görünüyor ellerine sağlık

Tesekkur ederim belki banada sans getirir :)

Elinize sağlık...
Güzel olmuş emekli bir tarif ilk gördüğümde ilk yapıldığında da değişik ve yaratıcı bulmuştum.

Başarılar bol şans

Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor:) Başarılar

Sunumçok güzel olmuş başarılarr

Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor, başarılar dilerim

eline emeğine sağlık dahli nefis görünüyor. sunum her zamanki gibi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…