• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Laz Böreği - Karadeniz Mutfağı

Biz göçmenlerde bu tatlının benzeri var arasına manda kaymağı konur adıda kaymaklıdır. 🫣 Eskisi kadar kaymak ucuz olmadığı için arasına sütlaç koymaya başlamış bizimkiler 🤣🤣
İlk Trabzon'a gittiğimde çok heyecanlanmıştım bu tatlıyı görünce 😍 Kısmen tadı bizimkiyle benzer bende çok severim ♥️

Elinize , emeğinize sağlık 🫰🏻

Biz göçmenlerde bu tatlının benzeri var arasına manda kaymağı konur adıda kaymaklıdır. 🫣 Eskisi kadar kaymak ucuz olmadığı için arasına sütlaç koymaya başlamış bizimkiler 🤣🤣
İlk Trabzon'a gittiğimde çok heyecanlanmıştım bu tatlıyı görünce 😍 Kısmen tadı bizimkiyle benzer bende çok severim ♥️

Elinize , emeğinize sağlık 🫰🏻

Sütlaç hiç fena fikir değil. Denesem çok severim diye düşündüm. Baklavayı da genelde içi kaymaklı severim. 😍
Laz böreğini yerinde yeme fırsatım olmadı hiç. Hatta yarışma vesilesiyle ilk kez yapıp denemiş oldum. Bir gün yerinde de denemek isterim.
Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. ♥️

Sütlaç hiç fena fikir değil. Denesem çok severim diye düşündüm. Baklavayı da genelde içi kaymaklı severim. 😍
Laz böreğini yerinde yeme fırsatım olmadı hiç. Hatta yarışma vesilesiyle ilk kez yapıp denemiş oldum. Bir gün yerinde de denemek isterim.
Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. ♥️

Yemeden yapmanız büyük başarı 😍 Ayrıca sizin evde yaptığınız çok daha güzel olmuştur. Dışarda yapılanlarda bir plastik tadı almıştım nedense, kendini belli eden bir yapaylık vardı.

Sütlaçlıya da bayılırsınız eminim bir sonrakine öyle deneyin az şekerli sütlaç olsun ama 🫣 Şerbette girince düz duvara tırmandırır yoksa 🤭🤭🤣🤣

Çok başarılı elinize sağlık 🥰

Back
X