Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba oğlum 10 aylık çorbalarını blendırda geçirdikten sonra veriyorum arkadaşım öyle yaparsam katı yiyecekleri sonradan yiyemecegini söyledi sizler nasıl veriyorsunuz hangi aydan sonra ezmeden verilir
benim bebisim de on aylik iki tane disi var . denedim yiyor ama bir iki defa bogazina takilir gibi oldu vermedim cok nadir veriyorum iki disi daha ciksin rahatlar gibi geliyor disi ciktiysa denemende zarar yok diye dusunuyorum agzinda yuvarlamayi ogreniyor
Aslında o ağzında çevirmeyi öğrendi. Korkma ver eline büyük parça koparamayacağı şeyleri gözünü de ayırmazsın üzerinden. Bunları görmüş geçirmiş oğlunu 8 yaşına getirmiş bir anne olarak tecrübeme güven.
ben 7 aydan sonra blendırı bıraktım çok şükür katı gıda yiyebiliyor ama gel gör ki iştahsız benim cadı herşeyi azıcık ucundan yiyor...
arada ekmek veriyorum eline ama tabi gözüm üzerinde kendi ısırmaya çalışıyo öyle yemek daha hoşuna gidiyo. siz de verebilirsiniz 10 aylık büyümüş artık koparıp yiyebilir sanırım, ama tabi gözünüz üzerinde olsun her zaman...
ben kızıma hiç blendırdan geçirmedim verdiğim şeyleri.hep çatalla ezerek verdim.bi akrabamın 6 yaşında oğlu var ve yediği tek şey biberonda bisküvili süt.çocuk çiğnemeyi yiyeceği ağzının içinde yuvarlamayı bilmiyor.her verileni öğürerek kusarak çıkartıyor.gitmediği doktor psikolog kalmadı ama hala düzelmedi maalesef! o yüzden blendırdan geçirmeyi bırakın.çocuk çiğnemeyi öğrensin...
katı gıdaya ne kadar erken geçerseniz çocuk o kadar çabuk alışır katı yemeye arkadaşların dediği gibi ekmek çubuk kraker meyve falan verin eline. çorbalarını da iyice değil azıcık blendr dan geçirin yavaş yavaş alışır . bizim burada bi arkadaş var çocuğu 3 yaşında ve blendrdan geçmezse yemiyor çorba falan Allah korusun öle olursa o da çok kötü