- 23 Ağustos 2012
- 51.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.593
- 898
Kendi kızınız olsa bakalım izin verecek misiniz erkek arkadaşının evinde kalmasına babası izin verecek mi eşiniz olan kişinin kızı olmadığı için böylesine özgür düşüncelere sahipsiniz elbette toplumda kurallar var ve olması gerekenler var birçok insan tepki veriyorsa bir düşünmelisiniz bu kızla diyelim ki uyuşmadı her kız arkadaşıyla evde mi kalacak çocuğunuz birlikte yaşadıkları zaman elbet bir zaman sonra cinsellik de yaşanacak bu kız olmayınca başka bir kız derken belki bu sayı 3 4 olacak doğru insanı bulana kadar ben anlayamıyorum açıkçası kanunlar bile konulurken toplumun değer yargılarına göre koyuluyor nikahsız birliktelik sağlıksız bir birliktelik ondan bundan hastalık bulaşan insanlarla dolu etraf sonra evlendi mi aaa bana hpv bulaştı kocamdan başkasıyla ilişkiye girmedim ki ben.......
Ben katılıyorum. Çocuk genç 23 yaşında daha çok sevgilisi olur farklı farklı kızları evine getirip 1-2 yıl yaşatacak mı ne bu yani?? Konu sahibesinin evinde her yıl farklı yabancı kızlar mı kalacak nedir???