Çevre sağlığı - Bilgisayar programcılığı

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Arkadaşlar ygsden tercih yapacağım 2 yıllık bir okul olsun istiyorum
Sizce bu bölümlerden hangisini yazmalıyım

Veya güzel ataması olan bölüm tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim

Çevre sağlığını bilmem ama bilgisayar programlamada eğer sevmezsen yapamazsın.Bunu net şekilde söyleyebilirim.
Kod yazmaya ilgin varsa öğrenmeye istekliysen sabırlıysan yaparsın.Yoksa mezun olsan da çok işine yaramaz.
Yine bilenler fikirlerini söyleyeceklerdir.Biraz netten araştır bilgisayar programlamayı ve çevre sağlığını karar vermene yardımcı olur.

Ben bilgisayar programcılığı okudum.
Meslek lisesinden bilgisayar bölümüyle mezun olmama rağmen okulda çok zorlandım.
Arkadaşın dediği gibi gerçekten sevmen lazım.
Tam anlamıyla sinirleri yıpratan bir bölüm diyebilirim.

Bende lisede bilgisayar eğitimi aldım üniversite de de derslerim vardı ama yoğun değildi ben ayrıca kurslara gittim
Yani pc programcılığını severim yapabilirim
Çevre sağlığıda ilgimi çeken bir bölüm hem atamasıda daha kolay bu alımda bile boş kaldı bölüm kontenjanları
Aslında ben lisans mezunuyum özelde tutunamadım devlettede alım yok genel kadrolarda çok yüksek
Bu yüzden tek çarem yeni bir bölüm okumak

ben okurken odyoloji bölümünü duymuştum arkadaşlardan, 2 yıllık ve atanması kolay diye. Yine sağlık alanında işitme, işitme testleri, işitme yetersizliğiyle ilgili bi bölüm olması lazım.

Bilgisayar Programcılığının ataması diğer bölüme göre cok cok daha fazla. Senin yerinde olsaydım Sağlık bölümleri okumayacaksam bilgisayarı secerdim.

ben de bilgisayar programcılığı 2. Sınıfta okuyorum şöyle söyliyim; bölüm hocamızın mezunlar için iş ilanlari paylaştığı bi sayfası var ve üç beş ayda bir iş ilanı çıkıyo umarım boşuna okudum demem hakkımızda hayırlısı :2:

Lisede programlama dili gördünüz mü hangisini gördünüz merak ettim de :26:
Önlisans ataması fazlaysa yazabilirsin.Ama ben özel iş yaparım falan dersen o ayrı.
Gerçekten kendini geliştirmiş olman lazım.

Meslek lisenin bilgisayar bölümü mezunu iseniz zaten sınavsız geçişle bilgisayar programcılıgı tercih edebilirsiniz ama bilgisyar programcılıgı görüldügü kadar kolay degildir bir sürü kodla ugraşmanız gerek eger bir tek kodu yanlış yaparsanız bütün sistem çöker.

Benim kardeşimde meslek lisesi bilgisayar bölümü web tasarım ve programcılık okuyor ve inanın çocuk kodla yatıp kodla kalkıyor özellikle kendini geliştirmek için çok çabalıyor ve hala der bir sürü ögrenmen gereken programlama dili var der aslında bütün programlama dillerini biliyor ama yinede ögrenmem gereken bir sürü kod ve sistem var der her zaman, bilgisayar programcılıgının ataması iyi olabilir ama programlama dillerini en üst seviyede bilmeniz gerek kesinlikle yanlışı kabul etmeyen bir sistem.

Aynen öyle.Bilgisayar bilişim denen şey koca bir derya.Ben de web tasarım , programlama dili gördüm birden fazla.Ama hiç birini tam öğrenebilmiş değilim.Tek kodu geç bir virgülden bile program çalışmayabiliyor.Sabır işi yani.Sevmeyen yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…