Çevrem kalmadı ??

esen4040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
19
0
1
28
Neredeyse hic kimsem kalmadı telefon rehberinden kimi arasam açmıyor açsada ben sana sonra dönucem diyor dönmüyor buluşmak istesem buluşmuyorlar okul tatil olduğundan beri dışarı çıkmadım sürekli evdeyim önceden böyle değildi çok çevrem vardı sinirden telefonumu parçaladım neden böyle oluyor en yakın arkadaşım dediğim kisi de bana yalan söyledi kuzenimin yanına izmire gidiyorum dedi gitmemiş osmaniyede yaşiyoruz çocuk İzmir diye gide gode antakya ya akrabalarinin yanina gitmis o neden böyle bir yalan söyledi anlamiyorum bunaldım?

Bunu neden takıyosun onlara ihtiyacın mı var? Evet birden değişim afallatmış olabilir ama alış derim dost zor bulunur, çokluk da her zaman b*kluktur. Güvenmemeyi ve birilerinden bi şey beklememeyi öğrenmelisin.

Ne olmuş ki eski rehberim fazlası ile dolu iken şimdi yarısı iş, yarısı aile ama arkadaş mi 5 kişiyi geçmez.
Az insan çok huzur diye boşa dememişler umarım sağlam ve az dostluklar edinir ve bunları dert etmezsin.

Yukarida soylenenlere ek olarak evden cikmak icin illa birisi gerekmez diyorum.
Kimse eslik etmiyor diye niye kendini eve kitliyorsun ki? Ben tek basima yuruyorum da, geziyor tatillere de cikiyorum. Alisveris desen zaten yalniz keyifli.
Illa insan diyorsan da yazil bir kursa, hem sevdigin seyle ugras hem de ayni alana ilgi duyan yeni cevre edinirsin.

Bende ynlız bi insanım ve ailemle ciddi problemler yaşıyorum napıyorum bak sabah yürüyüş ardından süslen püslen bir kahvaltı sonra kalabalıkta geziyorum yabancılarla konuşuyorum bazen dedikodu bile yapıyoruz kalk kalabalığa karış boşverr yakında dahada yanlızlaşcaksın emin ol kmsecikler kalmıyor

Uzun sure gorusmediyseniz, sogumalari normal bence. Insan insandan soguyor, irtibat koptukca mesafeler cogaliyor. Gorusmek istemedikleri icin onlara kizmak anlamsiz bence. Araniza sogukluk girmesini istemediginiz insanlarla aranizi sicak tutun. Bundan ziyade yalniz da cikabilirsiniz ve yeni cevre yapabilirsiniz.

Back
X