cevrem olsun istiyorum..

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
mrb arkadaslar Ben 5 senelik evliyim.esimin cevresiyle gidip geliyorum hepsiylede iyi knsuyrm sadece biraz sessizim bu yuzden arkadas cevresi kuramiyrm.bunun icin NE yapmam lazim konusmak istiyorum onlarla samimi olmak istiyorum olmuyo

Belki çok böyle kanının kaynayacağı insanlar değillerdir ondan geri tutuyosundur kendini. Hoş önceden bende öyleydim iki sene bi mağazada çalıştıktan sonra feci değiştim.

Tam güven duymadiginiz birilerine karsi samimi olmayın bence. Ha derseniz ki cok kanim kayniyor falan diye. Muhabbetleri koyulastirin, sık görüşün, cesitli paylaşım alanlari yaratin mesela sinema tiyatro, paten, atcilik, kosu vs.gibi. daha cok açılırsin ve daha da cok arkadaş edinirsiniz böylece. .

mrb arkadaslar Ben 5 senelik evliyim.esimin cevresiyle gidip geliyorum hepsiylede iyi knsuyrm sadece biraz sessizim bu yuzden arkadas cevresi kuramiyrm.bunun icin NE yapmam lazim konusmak istiyorum onlarla samimi olmak istiyorum olmuyo
çocuk ve iş bu ikisi hayatını değiştirir bir bakarsın yolda yururken cocugu olan biriyle konusuyor bulursun kendını ortak noktalarınız bellıdır işte aynı calıştıgın insanlarla konusa konusa acılırsın birde sosyal etkınlıkkurs vs böyle seyler de etkıler ınsanı ama okul hayatında da böyle sus pussan kurs vs yıne aynı okul gıbı olur eger okul hayatında cevre edınmıssen eskıden boyle prtamlara kendını verebılırsın

birlikteliklerinizi artırın..
samimiyet sonrasında kendiliğinden gelişir...

Belki çok böyle kanının kaynayacağı insanlar değillerdir ondan geri tutuyosundur kendini. Hoş önceden bende öyleydim iki sene bi mağazada çalıştıktan sonra feci değiştim.
yok cok iyi insanlar bende sorun sessiz oldugum icin oluyo knskan birisi olmak istiyorum olmuyo

Bu yapı meselesi, konuşkan değilseniz samimi olmak istediğiniz kişilerle daha fazla vakit geçirin, sonra kendiliğinden bir bakmışsınız hoş sohbet devam ediyorsunuz.

cocugum yok henuz olsa farkli olurdu belki. .aksama kadar eve kapaniyorum kimsenn evine gitmiyrm cok cekingenim
ocugm

Canim kurslara gitmeni tavsiye ederim. Ben gecen sene gittim, bu sene de gidecegim belediyenin kursuna. Baya sosyal ortamlar oluyor.

Bu yapı meselesi, konuşkan değilseniz samimi olmak istediğiniz kişilerle daha fazla vakit geçirin, sonra kendiliğinden bir bakmışsınız hoş sohbet devam ediyorsunuz.
onuda denedim olmuyo nasil acilabilirim bilmiyrm.icimdn cok knsmk istiyrm ama disima yansitamiyrm

cocugum yok henuz olsa farkli olurdu belki. .aksama kadar eve kapaniyorum kimsenn evine gitmiyrm cok cekingenim
ocugm
bebek yap kımse olmasa bıle o sana yeter ben de eve tıkılıp duruyorum hep gezemıyorum para gıdıyor her gezdıgımde tek basına da hep gezılmıyor tabı kurs olaylarına zaten hep böyle suskun ınsanlar gıdıyordur baksana herkes krs dıyor böyle konulara ee noluyor kurslara kurs ıcın degıl sosyallesmek ıcın gıden cok oluyor bunun sonucu sosyal olmayan ama sosyallesmeye calısan ınsanlar kursta yıne susup kalıyor ama bir bebek herseyı degıstırebılır

Bir kişisel gelişim blogunda okumuştum, çekingen insanların tek problemi her şeyi nasıl söyleceklerini çok fazla düşünmek ve kendine olan güven eksikliğidir diye. Teyzem bu yüzden psikiyatriste kadar gitmişti. Tabi tek yaptığı şey eline ilaç vermek oldu. Her şey sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ve kendinize verdiğiniz değerle ilgili :)

Canim kurslara gitmeni tavsiye ederim. Ben gecen sene gittim, bu sene de gidecegim belediyenin kursuna. Baya sosyal ortamlar oluyor.
cekinlikten bi yere cikmiyorum ki.ama denerim cnm

ayni bende oyleyim cok dusunuyorum AMA hic knsamiyorum.guvensizlikte cok var

bebek zaten dusunuyorum cnm insallah o olunca degisir hersey

Düşünme işte herkes çok mu mükemmel cümleler kuruyo. Aklından ne geçiyorsa onu söyle, niye çekinesin ki sen öyle düşünüyosun sonuçta. Dinlediğin insanlar düşün hepsinin fikrine katılıyo musun? Hayır. Elbet senin fikrine de katılanlar katılmayanlar olacaktır. 26 yaşındayım ve öyle saçma insanlarla muhattap olmak zorunda kaldım ki, sen ne kadar sessiz olursan bırak muhabbet kurmayı o kadar ezerler saçma sapan insanlar. Kendine güven. Ne özgüven patlaması yaşayan hatunlarımız var neyin eksik senin onlardan pozitif düşün, musmutlu olursun sonra mutluluk enerjiye enerji de çeneye dönüşür hiiiç merak etme:)

onlarda oyle cok gezen insanlar degil Boyle bulusup gezmek isterm AMA gitmezlwr diye demiyorum.onlardanda kaynaklaniyor sanirim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…