• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevrem olsun istiyorum..

aynı sıkıntı malesef bende de var.insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum.sorunlarım 2 haftaya daha da büyüyecek.allahın izniyle işe başlıyorum ama o kadar çok gerginim ki anlatamam.ya ordaki insanlarla anlaşamazsam,ya iletişim kurmakta zorlanırsam,arkadam konuşurlarsa diye hep düşünüyorum.keşke bu sıkıntıyı veya sorunu yenmek olsa.off.o kadar çok özeniyorum ki anında iletişim kuran insanlara.keşke bende onlar gibi olabilsem ama nerdee.

Düşünme işte herkes çok mu mükemmel cümleler kuruyo. Aklından ne geçiyorsa onu söyle, niye çekinesin ki sen öyle düşünüyosun sonuçta. Dinlediğin insanlar düşün hepsinin fikrine katılıyo musun? Hayır. Elbet senin fikrine de katılanlar katılmayanlar olacaktır. 26 yaşındayım ve öyle saçma insanlarla muhattap olmak zorunda kaldım ki, sen ne kadar sessiz olursan bırak muhabbet kurmayı o kadar ezerler saçma sapan insanlar. Kendine güven. Ne özgüven patlaması yaşayan hatunlarımız var neyin eksik senin onlardan :D pozitif düşün, musmutlu olursun sonra mutluluk enerjiye enerji de çeneye dönüşür hiiiç merak etme:)
haklisiin cnm AMA sacmalarim diye susuyorum bisey dicksem iyice dusunuyorum senn dedigin gibi olmak lazim aslinda icimden geldigi gibi olmaya caliscm

QUOTE="HavvAsi, post: 36674261, member: 535584"]aynı sıkıntı malesef bende de var.insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum.sorunlarım 2 haftaya daha da büyüyecek.allahın izniyle işe başlıyorum ama o kadar çok gerginim ki anlatamam.ya ordaki insanlarla anlaşamazsam,ya iletişim kurmakta zorlanırsam,arkadam konuşurlarsa diye hep düşünüyorum.keşke bu sıkıntıyı veya sorunu yenmek olsa.off.o kadar çok özeniyorum ki anında iletişim kuran insanlara.keşke bende onlar gibi olabilsem ama nerdee.[/QUOTE
evet cnm ayniyiz.ben calistimda daha once ordada ayniydim sanirim hep Boyle gidecek hep yanliz kalacgm

Burada kendini çok güzel hanım hanımcık ifade ediyorsun. Belki buradaki muhabbetlerden sonra biraz da olsa açılırsın.

Burada kendini çok güzel hanım hanımcık ifade ediyorsun. Belki buradaki muhabbetlerden sonra biraz da olsa açılırsın.
Ben nasilsam onu anlatmaya calistim olmayan biseyi degill.

Back
X