- Konu Sahibi handan1976
-
henüz evleneli 9 ay oldu ve cevramdeki insanların hamilemisin nezaman düşünüyorsun sorusundan bıktım bende cok istiyorum ama olmuyor işte derdimide anlatamıyorum ya bu bizim insanlarımız nekadar meraklı insanı bu sorularla nekadar üzdüklerinin hiç farkında degilller:1no2:
YAAA ne diyelim böylelerine bilmemki.bende üç senelik evliyim, iki sene olmadı, dediğiniz gibi bıkmıştım sorulardan. Hepsinede olmuyor bizim çocuğumuz diyordum başka türlü ikna olmuyorlardı. Neyse iki denemeden sonra şu an çok şükür 31 haftalık hamileyim. Sustularmı?????? Elbette hayır..... Şimdide ya eşimin sperlemleri değilseymiş, yaaa çocuk başkasının sperminden dölledilerseymiş. Çıldırıcam yaaaaa .... O yüzden ne olur sıkmayın canınızı, çok sıkan olursada verin cevaplarını çekilsinler. Çünkü soracak birşeyleri hep ama hep var maalesef.Yüce rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı sıhatli bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.Mübarek cuma dualarımız kabul olur inşallah...
Handan canım benim 5 yıl oldu 2evleneli.. 2 yıldır istiyoruz bebişi ama olmadı.işyerimde o kadar cahil patavatsız insan var ki hele ki hiç samimiyetim yok bana çocuk soruyorlar.ben de artık eger hamile olursam panoya duyuru asacağım hepinizin haberi olur dedim ve mutlu son son 6 aydır sormaya cesaret eden yok herhalde panoyu takip ediyorlarlülülülülülü
bence bu tür insanlar boş,cahil insanlar çünkü akıllı olan bir insan düşünebilir ya olmuyorsa neden sorup üzeyim diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?