Ben şu dertten muzdaribim.
15 yaşıma yeni girdim. Lise 1 deyim, sınıfımız 40 kişi. Bu 40 kişinin içinde beni anlayan bir Allah'ın kulu yok. Sınıfı geçtim okuldada yok.
Hepsi bana göre çocuk. Hiç olgun değiller dertleri başka, konuştukları konular konuşma biçimleri başka.... Bunu söylemek her ne kadar doğru olmasada bu böyle yani Hiç kafa dengim yok.
Ben ailem ve yetiştiğim çevreden ötürü erken olgunlaştığımı düşünüyorum ve hep böyle söylerler zaten. Yaşayıp görmüşlüğüm 15 yaşındaki bir kız için fazla gerçekten.
Konu o değil ne yapıcam ben hiç bilmiyorum sadece derslerle ilgileniyim diyorum ama herşey ders değil asosyal bir birey haline gelmekten korkuyorum muhattaplık kurduğum kimse yok aşk acısıymış facede şu şuna bunu yazmış bu bunu paylaşmış bu bunla kavga etti şu şunla çıkıyo temalar bunlar.
Bunları bi aşın artık ya diyesim geliyo bazen kulak misafiri oluyorumda konuşulanlara. Zaten okul dışındada arkadaşlarım dediğim insanlar annemin arkadaşları annem mesleği gereği kültürlü özgüveni yüksek insanlarla bir aradadır hep. Bazen bende ona takılıyorum. 25 30 yaşında ablalar beni arkadaşı olarak görüyolar. Sınıfta çok yanlızım ne yapabilirim onlara ayak uydurmalımıyım sizce bi yol gösterseniz ?
daha yaşın 15 tatlım onlar gibi ol demicem amaa ögrenci ğibi yaşaa olgunlaşmak için çok erkenn inann yaşlanınca daha iy anlarsınn onun içinn yaşını yaşaaa
Sen de sınıf dışında sosyalleş, kurslara yazıl kültürel,sanatsal faaliyetlere katıl.Sen kendini geliştirdikçe okulundan sana imrenip senin gibi olmak isteyenler zaten sana yaklaşır böylece kafa dengi arkadaş da bulmuş olursun.