- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sanırım sorun psikolojik ya da bilmiyorum.. Çevremde sevdigim birçok insan var sevdiğim konuşmaktan zevk aldıgım akrabalarım dostlarım. Ama hemen sıkılıyorum onlardan gittigim yerlerde ya da geldiklerinde 1 saatten sonrası işkence gibi geliyor resmen. Anlamıyorum neden ama öyle. Konuşmaya doyamadıgım insanlar bile o süreden sonra beni çok sıkıyolar hmm evet dogru diye cevaplarla geçiştiriyorum. Hani insan yorulurda cvp vermek istemez ya öyle. Durum anneme kadar gelince paylaşmak istedmm. Annem geldigi zaman ondan bile sıkılıyorum ve bunu da anlıyo üzülüyorum.. hmm evet dogru cvpları gittigim misafirlikler kalın diye ısrar etmelerine ragmen binbirturlu bahane uyduruyorm onceden boyle degildim bikaç aydır boyleyim.
Not : Çok konuşkan ve esprili güldürmeyi seven biriyim birden neden boyle oldu bilmiyorum. En yorgun zamanlarımda bile cevremdekileri sacmalayarak güldüren bi kapasiteye sahibim...
Canınızı ciddi anlamda sıkkan, sizi mutsuz eden birşey yaşadınız mi ?
Son zamanlarda yasadiginiz bisey sizi yalniz kalmaya ve kafanizi dinlemeye itiyor olabilirmi .. ilk baska neseli oldugunuzu belirtmissiniz , bence sevdiklerinizden fazla soyutlanmayin özellikle annenizden ailenizden,zamanla aliskanlik haline gelebilir bu durum ..
Hayır bu kadar ciddi birşey yaşamadım
Herşeyi bir anda tüketiyorsun belki de. Bırak karşındaki sohbet etsin sen dinle ve sonradan sende isteğini anlat ,konuş ve sohbet et..
Insanlari özlemeyi deneyin.Ayni ortamlardan bunalmis olabilirsiniz farkinda olmadan.Gorusmeler sık oluyorsa konu bulamiyorsunuzdur belki.
Garip o halde..
Bi süre tek biseyler yapin zamanla tek olmaktan sıkılıp kalabalik istersini
Çok evden cikmayi seven bir insan degilim tek kalmak muzik esliginde yuruyus yapmayi cok seviyorum. 1 ay evde tek kalsam aramam kimseyi. Evli oldugum halde halamlarda kuzenlerimde kaldigm ve cok eglendigim gunleri biliyorum. Bnm modum dusuk oldukca onlar da bozuluyolar
Sanırım sorun psikolojik ya da bilmiyorum.. Çevremde sevdigim birçok insan var sevdiğim konuşmaktan zevk aldıgım akrabalarım dostlarım. Ama hemen sıkılıyorum onlardan gittigim yerlerde ya da geldiklerinde 1 saatten sonrası işkence gibi geliyor resmen. Anlamıyorum neden ama öyle. Konuşmaya doyamadıgım insanlar bile o süreden sonra beni çok sıkıyolar hmm evet dogru diye cevaplarla geçiştiriyorum. Hani insan yorulurda cvp vermek istemez ya öyle. Durum anneme kadar gelince paylaşmak istedmm. Annem geldigi zaman ondan bile sıkılıyorum ve bunu da anlıyo üzülüyorum.. hmm evet dogru cvpları gittigim misafirlikler kalın diye ısrar etmelerine ragmen binbirturlu bahane uyduruyorm onceden boyle degildim bikaç aydır boyleyim.
Not : Çok konuşkan ve esprili güldürmeyi seven biriyim birden neden boyle oldu bilmiyorum. En yorgun zamanlarımda bile cevremdekileri sacmalayarak güldüren bi kapasiteye sahibim...
Bende depresif ruh halindeyken hic biseyden zevk almam
Gecen kış surekli aglayarak herseye bozularak kimseyle gorusmeyerek gecti. Evde butun gun agliyor herseye aliniyordum kimsenin telefonlarini acmiyordum yaz gelince duzeldim. Depresyondamiyim cikamiyormuyum bilmiyorum
Benim de o modlara girdiğim oluyor ya baştan o modda girerim konuşmaya çünkü baştan sıkılmışımdır karşımdaki insandan ya da aklımda bir sorun vardır, biraz konuştuktan sonra aklıma gelir ve ben aslında o konuyla ilgilenirken karşımdakini geçiştiririm. Siz baştan sıkılmıyormuşsunuz, aklınızı kurcalayan bir şeyler var mı? Çözemediğiniz bir sorun veya karşılaşacağınızı bildiğiniz bir problem. Ev dağınıktı akşama da misafir gelecek falan gibi.
Bende öyleyim.
Farklılık istiyorum.
Mesela esimle evde degilde sahilde çay icinde o sohbetler bitmiyor guluyorum egleniyorum hosuma gidiyor belki ondandir dedigini gibi
cep telefonuyla çok oynar mısın?Sanırım sorun psikolojik ya da bilmiyorum.. Çevremde sevdigim birçok insan var sevdiğim konuşmaktan zevk aldıgım akrabalarım dostlarım. Ama hemen sıkılıyorum onlardan gittigim yerlerde ya da geldiklerinde 1 saatten sonrası işkence gibi geliyor resmen. Anlamıyorum neden ama öyle. Konuşmaya doyamadıgım insanlar bile o süreden sonra beni çok sıkıyolar hmm evet dogru diye cevaplarla geçiştiriyorum. Hani insan yorulurda cvp vermek istemez ya öyle. Durum anneme kadar gelince paylaşmak istedmm. Annem geldigi zaman ondan bile sıkılıyorum ve bunu da anlıyo üzülüyorum.. hmm evet dogru cvpları gittigim misafirlikler kalın diye ısrar etmelerine ragmen binbirturlu bahane uyduruyorm onceden boyle degildim bikaç aydır boyleyim.
Benim ailevi sıkıntılarım var mesela.
Erkek arkadaşımın yanında huzur buluyorum sanki.
Annem kardeslerim ve abimden sonra sıkıca sarılıcağım tek kişi.
Şuan onun yanında olmaya ihtiyacım var ama söyleyemiyorum, içime attım acı çekiyorum..
Ama farklılık istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?