- 22 Eylül 2011
- 545
- 676
- 323
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Sevgılm var eee ıstemeye gelmediler mı denılıyorSevgiliniz oldugunu soyleyin demek istedim. Illa evlilik pesindeler mi?
Maaş benim sorum olamaz kımsenın maaşını sormadım şımdıye kadar benomde komse sormazMaaşlarını sor, sonrada böyle de
E amaan boyle tiplerle arkadas olmam, biter gider.Sevgılm var eee ıstemeye gelmediler mı denılıyor
Dıyorum onu da bazen valla artık ne doyecem şaşırdımÇocuk musunuz ? Evlilik banel bir durum diyinsosyetik gözükün.
Bir de madem bu kadar iyi sen al diyin
Ay sesli güldüm buna ablam hayırlı olsun deseydin mıllet kafayı yemışo da bişey mi...Benim 55 yaşındaki bir evli kadın tanıdığımın işyerinden tanıdığı bekar bir çocuk vardı...Benim yaşıma yakındı çocugun yaşı...Oyle konuşurken cocuğun fotoğrafını gördüm ve yarı şaka yakışıklıymış tanıştırsana kız falan dedim....Kadın bi duraksadı..Duraksayınca anlık olarak düşündüm ki cocuk evlendi falan mı acaba....Kadın bana şunu dedi: "o bana aşık bence, arıyor naber falan diyor hep..."
Hayatımdaki nadir şoklardan biriydi...Böylesini duymaktansa bırak oylesi basına gelsin
Ay sesli güldüm buna ablam hayırlı olsun deseydin mıllet kafayı yemış
Evet ya harbıden manyak dolu etraf ulkece herkes kafayı yemişAllah tamamına erdirsin artık...
Cidden bakıyorum da 1 tane normal insan kalmamış gibi hissediyorum bazen
Hayır yalnızlıktan söz etmiyorum yalnız hıssetmıyırum zaten uzun yıllar hayatımda kimse yok degıl kıİstemiyorum diyeceksiniz. Kimse kimseye zorla birini ayarlamaz. Siz onlara yalnızlıktan söz ederseniz, onlarda Çöp çatanlık yapma cesaretini bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?