çevremdekiler beni hep ablamla kıyaslıyor ...

ne alaka kuzum. yuvarlak yüzlülerin de çirkini var mesela been :)
benim yüzüm de yuvarlak gel gör beni iyi ki uzun yüzlüyüm dersin :P

öyle deme canım ya kendine haksızlık ediyosun:) takmıyorum artık zaten uzunsa uzun yüzüm napim allah böyle yaratmış:)

siz ablanızla kardeşinizle kıyaslanıyosunuz.. ya benim durumuma ne demeli, hemde kendi annem tarafından abimin eşi yengemle kıyaslıyadı beni.. abim yeni evlendigi zamanlar... yengem yeşil gözlü,teni esmer.. ee yeşil gözlüler haliyle dikkat çekiyor...annem teyzeme diyoki sema, ecehandan daha güzel, gözleri yeşil boyuda uzun başladı böyle konuşmaya.. teyzem atladı hiçte bile dedi ecehan bembeyaz hemde daha uzun ben ölçtüm onları dedi.. ben böyle:53: annem sesini kesti.... sonradanda yaptı yemgem iş yapmazdı bana sataşırdı annemle babam.. yengemde sürekli benden bişeyler isterdi abla şunu yapıver bunu yapıver...abla der bana benden 5 yaş küçük düşünün... işten gelirim önüne sofra kurarım maaşım onlara gider..evde huzursuzluk çıkmasın diye sustum.. ama en sonunda patladım annemle babama tabi.... siz bana sataşıyosunuz o bana eyeşiyor dedim yeter be dedim.. bana demişlerdi 100 de yüz haklıda olsan hep haksız olacaksın diye dedim bende benim ailem öyle şey yapmaz dedim dedim.. ondan sonra ailem gözlemeye başladı.. hakkaten senden sürekli senden bişey istiyor sana sarıyor falan dediler zaten 1 sene sonrada ben evlendim.. kurtuldum.. iyiki evlenmişim..:1:

seni yine iyi ablanla kıyaslıyorlar beni bazıları annemle kıyaslıyorlar canım:1:annemi her gören annen senden gençmiş güzelmiş senden daha neşeli canayakın diye söylüyorlar hani annem gerçekten güzel kadın asla bozulmuyorum bu laflara ama geçen gün biri öyle bir laf etti ki sinirlerim zıpladı sabaha kadar uyku tutmadı kadına sinirimden.çünkü bazı insanların kıskançlıktan fesatlıktan patavatsızlıktan böyle konuştuğunu düşünüyorum keşke azıcık beyinlerrini kullanabilseler boşver takma kafana canım gerektiği yerde de cevaplarını ver

Back
X