Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki artık liseler zorunlu olduğu.Önümüzdeki yıllarda lise branşlarının atanabileceği konusunda umutlumusunuz?Olabillri mi ki..Çünkü türkçe yıllardır zordu durumu bu yıl rekor bir rakamda yüzleri güldü.
valla bizde ona şaşırdık ya
hem zorunlu yaptılar hem de çok az kontenjan verdiler.
o yüzden umudumuz da kalmadı.
evet türkçe ve fenin yüzü güldü
darısı başımıza.
Amin darısı başımıza liselere o öğrencilere gelene kadar lise branş atamaları artacakmış daha 138 bin kusur ihtiyaç varmış.
Bide emekli olsalar lisedeki hocalarımız meslekdaşlarımız inanın burdaki okullarda 55 -60 üstü çok hoca var yorulmadılar mı özellikle lise branşları böyle sanki
sizin branşınız nedir.
ben kendi branşım adına şöyle söyleyim
sadece 40 ilde 1600 açık var
ve bizden sadece 356 kişi alıyorlar.
ingilizce nasıl bilen var mı??
40 bin atama zannetmeyin ki adaletli yapılıyor.
kısaca şunu söyleyeyim
lise branşlarına toplam 4000 kontenjan ayırdılar.
80 üstü puanlarla atanamayan insanlar bu sebepten atanamayacaklar.
net olarak nasıl bilmiyomda arkadaş 76 almış kesin atanırım diyo. bi onu biliyom
Benim branşımın açığı 6019 kişi...sınava giren 4321 kişi yani hepsini atasa yine açık kalıyor
geçen ağustosta 166 kişi atadılar şubatta 376...
bu sene 913 çok sevindik bu rakama...sınıfçılar geçen sene iyi rakam aldılar bu sene mağdur oldular bizde geçen sene çok mağdur olduk...
bu işler böyle değişik işler.
seneye alan sınavı gelecek diyorlar ama nasıl olacak hiç belli değil seneye girenler kurban olacaklar maalesef sevgilim ve bi çok arkadaşım seneye girmek zorundalar...
Amin darısı başımıza liselere o öğrencilere gelene kadar lise branş atamaları artacakmış daha 138 bin kusur ihtiyaç varmış.
Bide emekli olsalar lisedeki hocalarımız meslekdaşlarımız inanın burdaki okullarda 55 -60 üstü çok hoca var yorulmadılar mı özellikle lise branşları böyle sanki
Ne yazık ki her zaman olduğu gibi birilerinin canı yanarken,birileri gülüyor.
Bu bizim suçumuz mu ? Elbette hayır.
Branşım Türkçe,geçen yıl 89 idi atanma puanımız.
2004'ten beri gülmedi yüzümüz.
Yeni sistem sınıfçılara yaramadı.
Ama yıllardır atama bekleyen Türkçe ve Fen öğretmenlerinin yüzü güldü.
Demem o ki,rüzgar her zaman aynı yönde esmiyor.
Bizlere de sabır ve dua etmek düşüyor.![]()
farkındayım en çok size sevindim zaten.
sınıfçılara da hiç üzülmedim.
72 puanla atanamayıp ağlıyorlardı.
oh demek istemiyorum ama bir insan sınıf öğretmenliğini okuyup da nasıl 75 alamaz pes doğrusu.
hoş artık 88 den aşağı atanamazlar ya
2010 da evlendim..evlilik hazırlıkları, koşturmacalar derken sınava çalışamadım..az puan aldım atanamadım...
2011 de evliliğimin ilk senesınde , canımı dişime taktım, dersane evlilik arası mekik dokudum..ne evliliğimden ne evimden ne de yeni düzenimden bişey anlamadan gece gündüz çalıştım ancak 81.317 puan aldımm..sevınce boğuldum çünkü bu puan atanmama rahat yeterdi!!!!
Fakat seçim var diye vaktinden önce dünyanın atamasını yaptılar! Ana atamaya, 2011 agustos atamasına, benım bransıma 600lü komedi gibi bı sayı verıldı yıne kaldımmm...
şubatta tamamm dedim atanıyorumm!!! Bu sefer vere vere 6000 küsur ıhtıyacı olan edebıyata 400lü bı sayı verıldı..81.800 ıle kapattı ben 81.317 puanımla gıdenlerın ardından el salladımm...
Bu sene 40 bın dedıler kesın gıderız dedımm...40 bın atamada, 22bın mezunu olan bransım edebıyata, yaklasık 8000acığı bulunan edebıyata verıle verıle 1500 verıldı.. Dıgerlerının aldıgı sayıyı görünce buna da şükür diyoruz fakat yığılmamız , mezun sayımız çok fazla..
Yıne sınırda kalıyorumm ve yıne kalıyorumm...her sene sınırda kalıyorummm!
Dıger lıse branslarına kendım kadar üzülüyorum çünkü 40 bın alımda göz bebegı lıse branşlarına verıle verıle 3000küsur bı atama ayrılmıstır!!!!
Kıme ne anlatayım...
Bu sene de kaldıgımı kıme nasıl anlatayım..
Bız okumadıkk gül gibi işimiz varr dıyıp okudugum için benımle dalga gecenlere ne anlatayım...
Aaa 81 ıle acıkta mı kaldınnn vahh zavallıı dıye acıyanlara , arkamdan konusanlara ne dıyeyım...
"ben 60 atanıyorum "diye yanımda 1 saat ballandıra ballandıra anlatıp hava atan , kendini öve öve bitiremeyen ınsan kılığına girmiş eltime karşı susmaktan başka nasıl bı savunma yapayım?
"sen de 90 alaydın, allah allahh" şeklinde konuşup gülen fakat kpss'nin " k"sından haberi olmayan insan
müsvettesi yaratıklara ," sınav ve atama " hakkında nasıl bi açıklama yapayım?
Artık 81 aldıgıma bıle şüphe eden zavallı cahıl akrabalarıma ne söyleyeyımm...
Benı okutmak ıcın elınden gelenı yapann, annecığım, babacığımın yaşlı gözlerine nasıl bakayım?
Ben cıkamıyorum işin içinden...
Emeğiyle atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun dıleklerimi sunuyorumm...
ben de o kurbanlardan biriyim
sırf şu alan yüzünden dersane seçemiyorum hangi dersane her alanda kalifiye hoca bulucak onu anlamıyorum. ya da dersaneler alanla ilgili bi çalışma yapmicaklar :44: herşey keşmekeş yani ben de hiç girmesem mi diye düşünmüyor değilim bu sene. hala tam kesin değil dimi alan bilgisi olucak yada olmicak diye?