Sevdigim erkek baskasiyla. O gittikten sonra zaten hayal falan kalmadi, tum renkleri alip goturdu benden. Keske onunla evli olsaydim da hicbir hayalim gerceklesmeseydi.
Isyerinde sefim, calisanlarimin hicbiri benden hazzetmiyor, is yuklerini fazla tutuyorum diye. Kendim de cok calisiyorum yanlis anlamayin kimseyi kayirmiyorum:)) Eve gelip ayaklarimi zor uzatiyorum, yorgunluktan yemek yiyemedigim gunler oluyor.
Yetiskin olmak hayallerinin gerceklesmeyecegini kabul etmek, demisti bir buyugum bana , o zaman anlamamistim. Simdi gayet net anliyorum, yetiskin olmak hayatin sana verdikleriyle yetinmek demekmis.
Insallah hayallerini karartmamisimdir, ama ben de tatsiz tuzsuz yetiskinlerdenim iste.
ama bazen de para be yaKizlar ve Napolyon para para demislerammaaaaaa her sey para degil ki be dostlar. Benim gelinlik giyme hayalim vardi mesela, bu paranin satin alamayacagi bir sey. Hayattaki en guzel seyler bedava , ask, sevgi, dostluk, guzel bir aile ......
Sevdigim erkek baskasiyla. O gittikten sonra zaten hayal falan kalmadi, tum renkleri alip goturdu benden. Keske onunla evli olsaydim da hicbir hayalim gerceklesmeseydi.
Isyerinde sefim, calisanlarimin hicbiri benden hazzetmiyor, is yuklerini fazla tutuyorum diye. Kendim de cok calisiyorum yanlis anlamayin kimseyi kayirmiyorum:)) Eve gelip ayaklarimi zor uzatiyorum, yorgunluktan yemek yiyemedigim gunler oluyor.
Yetiskin olmak hayallerinin gerceklesmeyecegini kabul etmek, demisti bir buyugum bana , o zaman anlamamistim. Simdi gayet net anliyorum, yetiskin olmak hayatin sana verdikleriyle yetinmek demekmis.
Insallah hayallerini karartmamisimdir, ama ben de tatsiz tuzsuz yetiskinlerdenim iste.
aaa araya gitiyorum bebek mi bekliyorsun hayırlı uğurlu olsun :)Zamanım olsa param olmadı
Param olsa zamanım olmadı
hayaller için.
hala bir sürü hayaller var ama çalışma saatleri ve gerçek hayat ne yazık ki enerji tüketiyor zaman kalmıyor.
Bir laf vardı ; hayaller Paris gerçekler Eminönü diye çok doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?