- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.237
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Evet ilk 4-8hafta düşük ihtimali yüksek zaten. Söylesen düşük olsa bi de millete laf anlat derdin arasındaKızlar bu hep benim kafamı kurcalayan bir soru..
Mesela çevremizde bazen daha yeniyken duyuyoruz kimyasal gebelik olabiliyor yada dış gebelik vs.
Sonra mahçup oluyor insanlar(tabiki Allahtan ama herkes soruyor falan yıkım oluyor yani) kimisi de 5-6 aylık duyuruyor çevreye kendi anne babasına eşine bile söylemeyen var hatta bir süre..
Siz olsanız napardınız? Ne yaptınız?
Cevaplar için teşekkür ederim bu arada
Evet ilk 4-8hafta düşük ihtimali yüksek zaten. Söylesen düşük olsa bi de millete laf anlat derdin arasındaeşime aileme hemen söyledim ama akrabalar faln 2 ay yada daha da geçmişti
Öyle tabi ama ne kadar geç söylersen o kadar edepli olurmuş diye de duymuştum meselaBen boyle bi seyi duysam dayanamam kii hesap kitap isine giremem takdir Allahin
Cok fazla yayilmasi cocugu anne karninda rahatsiz edermis manevi olarak. Malum cevremizde yakinda olsak fesat insanlar var mutlaka o negatif enerji bebisi etkiliyordur. Ben kimyasal gebelik olmadigi anlasildigi an anneme, kayinvalideme gorumcelerime ve kendi kardeslerime soyledim ama siki siki tembihledim kimseye soylemeyin diye. Sonra zaten zamanla kendisi yayildi yavas yavas. Bu gayet normal ama sosyal medya hesabindan yedi millete duyuran kesimden pek haz etmiyorum bana cok sacma geliyor
Öyle tabi herşeyde olduğu gibi bu kadar özel birşeyi de yediklerini içtiklerini paylaşır gibi paylaşıyorlar..Cok fazla yayilmasi cocugu anne karninda rahatsiz edermis manevi olarak. Malum cevremizde yakinda olsak fesat insanlar var mutlaka o negatif enerji bebisi etkiliyordur. Ben kimyasal gebelik olmadigi anlasildigi an anneme, kayinvalideme gorumcelerime ve kendi kardeslerime soyledim ama siki siki tembihledim kimseye soylemeyin diye. Sonra zaten zamanla kendisi yayildi yavas yavas. Bu gayet normal ama sosyal medya hesabindan yedi millete duyuran kesimden pek haz etmiyorum bana cok sacma geliyor
Yani sosyal paylasim alani facebook instagramdan bence de yayilmamali benm kastettigim yakin erbab aile ve dostlar o da keseyi gorup yada kalp atisini duyduktan sonra soylenmeli ama sosyal paylasim alanlarinda cumle aleme ben hamileyim demek hos degil tabiki bu insanin kisiligi ile yakisik olmaz
22 yaşında üç çocuk mu?Benim üç çocuğum var ilk çocuğundan zaten bende herkesle birlikte öğrenmiştim ikinci seferde eşimle birlikte öğrenmiştik ama eşim o kadar heyecanlıydı ki aynı günde herkese söyledi üçüncü ise arka arkaya olduğu için biraz utanmıstim pek kimseye söylemedim çoğu akrabalar doğumdan sonra öğrendi ☺☺☺
Ne güzel maşallah Rabbim bağışlasın hayırlı insan etsinÖyle oldu valla ilk ikisini isteyerek yaptık üçüncü süpriz oldu ama pişman değilim hepsini de canımdan çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?