Çevrimiçi ama bana yazmıyor

Buraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor. 😁 Gece 3 de whatsapa girip kocamın sayfasına bakmak aklıma gelmez ya 🥲

Şimdi sorsa kocasi yalan aoyleyecek zibilyon tane bahane sunacak üstüne sen güzeli salağa yatıp takip etmek.
Ben de her 15 dakikada bir sevgilimin WhatsApp'ına bakıyorum adam en son 23:57 de online imiş ama o beni kontrol etse 3:00 olarak görecek 🤣🤣 şüphelenir mi acaba benden ama ben ona bakmak için giriyorum 🙈

Ben de her 15 dakikada bir sevgilimin WhatsApp'ına bakıyorum adam en son 23:57 de online imiş ama o beni kontrol etse 3:00 olarak görecek 🤣🤣 şüphelenir mi acaba benden ama ben ona bakmak için giriyorum 🙈
Neden ?😁 Sen suphenlenme hakkına sahipsen adam da sana "hayırdır yavrum gece 3 de" deme hakkına sahip. Sana bakmaya girdim desen iyi geceler diyip uyudugumuzu saniyordum tribi yemen de muhtemel.

Neden ?😁 Sen suphenlenme hakkına sahipsen adam da sana "hayırdır yavrum gece 3 de" deme hakkına sahip. Sana bakmaya girdim desen iyi geceler diyip uyudugumuzu saniyordum tribi yemen de muhtemel.
Tam olarak şüphe de değil uyumuyorsa yazmak için 🥰 su an farklı şehirlerdeyiz, yazıp uyandırmak da istemiyorum bir de yazismalarimizi okuyorum ne yazmışız ne konusmusuz diye ona böyle anlatsam güler halime 🤣

Şu anda memleketteyim . Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Arkadaşları ile geyik de yapabilir. Aldatabilir de. Siz gözlemleyip yakalayacaksınız artık sonrası Allah kerim

Eşinizden genel anlamda bir şüpheniz var da buna istinaden görünce de işkillendiyseniz sormayın, zaten gerçeği söylemeyecektir uzaktan uzağa. Telefonu ele geçirince kontrol edin. Ama yok ilk kez tesadüfen böyle görüp acaba beni mi aldatıyor şüphesine de kapılmayın yani bu tuhaf olur.

Siz daha iyi bilirsiniz, daha öncede geceleri whatsappta birileriyle konuştuğu olur muydu? Ya da sürekli bi geyik yaptığı arkadaşı, arkadaş grubu, aile grubu var mı? Sorsanız da doğruyu söylemeyecektir. Ben olsam dönüşümü eşime haber vermeden yapardım. Birden giderdim ki yediği haltlar varsa üstünü kapatacak zamanı olmasın. Hatta gitmeden önce arayıp ben 1 hafta daha kalacağım diyip ileri bir tarih verirdim.
Malesef çokta iyi kokular gelmedi benim burnuma.

Bunu sorsanız ç.içi oluşunu gizleyecektir, bu sefer hiç takip edemezsiniz. Eşi takip etmekte nedir hiç anlamam. Adam evli barklı sen varken saatlerce telefonda takılmıyordur sende yoksun canı da sıkılıyor arkadaşlarıyla y.rak kürek muhabbet de yapıyor olabilir. Suyu bulandırma derim ben.. sandığın gibi olmayabilir.. daha öncesine dayanan şüphelerin varsa da bakar incelersin

Şu an bu durumda soru sormanız ortada bir aldatma varsa bile silmesine sebep olabilir böyle durumlarda sessizce beklemek gerekir fikrimce
Belki de sadece arkadaşlarıyla konuşuyordur masumca da düşünmek lazım … içinizde bir kuşku varsa sessizce hal hareketlerini gözlemleyin derim.

Sen memlekettesin,ama eş kişisi gecenin bi saatinde hep çevrimiçi ise büyük ihtimalle başka biri ile cilvelesiyordur..ama şu durumda elinde bir ispat yokken suçlarsan sen suçlu ve hasta durumuna düşersin..evine döndüğünde çaktırmadan bakabilirsin, mutlaka bir açık verir..ama yakalanırsan hemen şifre koyarlar..farzet ispatladin peki boşanmaya cesaretin olacak mı

Back
X