Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben stm den emsanin begenmistim bi iki modelini fiyatida 400-500 arasiydi.
Siz netten mi bakıyorsunuz? Nette genelde cok pahali oluyor. Magazalara gidip bakın
baktimda modeli guzelmis hem cok uygunmus nette 349 diye gosteriyor benim boyle hepten incecik olanlar cok hosuma gidiyor ama incecik diyede 800 kusur para bayilamayacagim hic :)Korkmaz riva modeli 101 parca 250 liraya aldim
canım ben emsandan aldım çkb setimi çok beğenmiştim kampayaya da denk gelmesini bekledim 500 küsür olan takımı 350 tl ye aldım nerdeyse topiğimden de bakabilirsin hatta net ten alışveriş çok da pahalı değil aslında kampanyaları takip etmek daha kolay bence ben nerdeyse çeyizimin tamamını netten aldım ayrıca farklı bir marka istersen burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla nehir markada çok uygun ve oldukça kaliteli belli başlı siteleri takip et derim tatlım
Arkadaslar ben catal bicak kasik seti almak istiyorum ama begendiklerim hep 800 kusur falan cok pahali ozellikle schafer, hisan, karaca, emsan vs cok pahali
siz kaca aldiniz ve hangi marka? yardimci olabilirmisiniz
Arkadaslar ben catal bicak kasik seti almak istiyorum ama begendiklerim hep 800 kusur falan cok pahali ozellikle schafer, hisan, karaca, emsan vs cok pahali
siz kaca aldiniz ve hangi marka? yardimci olabilirmisiniz