çeyiz alışverişi konusunda yardım

bukalp

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
104
52
Arkadaslar ben catal bicak kasik seti almak istiyorum ama begendiklerim hep 800 kusur falan cok pahali ozellikle schafer, hisan, karaca, emsan vs cok pahali
siz kaca aldiniz ve hangi marka? yardimci olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Ben stm den emsanin begenmistim bi iki modelini fiyatida 400-500 arasiydi.
Siz netten mi bakıyorsunuz? Nette genelde cok pahali oluyor. Magazalara gidip bakın

canım ben emsandan aldım çkb setimi çok beğenmiştim kampayaya da denk gelmesini bekledim 500 küsür olan takımı 350 tl ye aldım nerdeyse :KK49: topiğimden de bakabilirsin hatta :KK66: net ten alışveriş çok da pahalı değil aslında kampanyaları takip etmek daha kolay bence ben nerdeyse çeyizimin tamamını netten aldım:KK28: ayrıca farklı bir marka istersen burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla nehir markada çok uygun ve oldukça kaliteli belli başlı siteleri takip et derim tatlım :KK52:

Ben stm den emsanin begenmistim bi iki modelini fiyatida 400-500 arasiydi.
Siz netten mi bakıyorsunuz? Nette genelde cok pahali oluyor. Magazalara gidip bakın

simdiye dek hep netten baktim evet cok pahali malesef birazda zuccacyeleri gezip bakinicam insallah daha uygun olur

Korkmaz riva modeli 101 parca 250 liraya aldim
baktimda modeli guzelmis hem cok uygunmus nette 349 diye gosteriyor benim boyle hepten incecik olanlar cok hosuma gidiyor ama incecik diyede 800 kusur para bayilamayacagim hic :)

canım ben emsandan aldım çkb setimi çok beğenmiştim kampayaya da denk gelmesini bekledim 500 küsür olan takımı 350 tl ye aldım nerdeyse :KK49: topiğimden de bakabilirsin hatta :KK66: net ten alışveriş çok da pahalı değil aslında kampanyaları takip etmek daha kolay bence ben nerdeyse çeyizimin tamamını netten aldım:KK28: ayrıca farklı bir marka istersen burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla nehir markada çok uygun ve oldukça kaliteli belli başlı siteleri takip et derim tatlım :KK52:

gule gule kullan cok iyi indirimde yakalamissin canim
bende biraz bakinicam zuccaciyelere falan bakalim istedigim gibi uygun bulamassam internetten indirim olmasini takip ederim artik:)

Sagolun kizlar :)

Canim zuccaciyecilere bak, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben istanbul sultanbeyli'den yol ustunde oyle bir yerden almistim, denk geldi ya nasip.

Ben çeiz seti almıştım ama arkadaşım nehir in n11 den 200 liraya almıştı

Bernardo'da 800 tl falandı sanırım. Yemek takımının yanında deri kutusuyla hediye adı altında satılıyordu 2 yıl önce.
1 yıldırda kullanıyorum söylenenin aksine memnun kaldım ( kimisi paslanıyor vs yazmış forumlara bloglara)
sıkıldığımda bunu günlük olarak kullanıp jumbo yada hisardan almayı düşünüyorum

Arkadaslar ben catal bicak kasik seti almak istiyorum ama begendiklerim hep 800 kusur falan cok pahali ozellikle schafer, hisan, karaca, emsan vs cok pahali

Emsan duru mat 679 tl taksitle aldim fakat internette daha uygun satiliyor internet kampanyalarini takip et canim bilinen markalari guvenerek uyguna alabilirsin.. Zuccaciyelerde pahali malesef cok uyguna gelmiyor yani..

canım günlük için nehirinkiler çok uygun.misafir içinde olabilir tabi.ben dalyan modelini aldım,200-250 liraya.annemde kullanıyo çok memnunuz.misafir içinde emsan duru gold aldım 460 liraya.daha uygun modellerini de görmüştüm ama.n11den de bakabilirsin genelde daha ucuz oluyo

Cok pahalı o takım 800 nedir..
Ben emsan ceyız setı almıstım yıllar once set 1200 du ckb mısafır takımımda oradandı..
Tek alacaksan sandıklı almak zorunda degılsın sandıksız al daha uyguna gelır emınonunde nakıt alınca ındırım yapıyorlar eger Istanbul da ıkamet edıyorsan
Gunluk takımı mı emınonunden 160 tl ye aldım kahvaltı bıcagı yoktu sadece.. Markası yetkın ve cok memnunum :) eger gunlukse yetkın yada nehır tavsıye ederım..nehır a101 markete gelıyor sık sık mesela sanırım adet fıyatı 2 tl olması lazım :KK66:

Ben geçen sene Kütahya bone china kare yemek Takımıyla hisar çbk takıma 1300 vermiştim. Çatak Bıçak 450 civarındaydı sanırım. Daha böyle çeşitli markaları satan züccaciyelere bak bence. Tek marka satan marka mağazaları züccaciyeler kadar indirmiyor. Ama tabi onların da kendi içlerinde çeyiz paketleri Avantajlı olabiliyor.
Ankaradaysan sana bir yer önereyim.

Bu arada bir şey daha diyeyim. Internette ünlü sitelerden birinden Karacanın takımını almıştım 400 küsüre. Bi geldi resimdeki modelle aynı gibi ama farklı yerleri var. Arkasında Karaca değil krc ve bir yan ürün markası yazıyor. Çatalların uçları kendinden gecmiş. Çok incelemeden de anlaşılmıyordu yine de. Derhal iade ettim.
Netten Alınca iyi bi kontrol etmek lazım.

N11.com'dan Nehir marka aldım. Dalyan modeli 328 TL, çok beğendim henüz kullanmadım ama. Misafir takımımı da A101'den Güral marka almıştım, tanesi 2 liradan takım yaptım.

İkisi de çok kaliteli.

X