çok mantıklı bi topik olmuş..
bende 3,5 senelik evliyim ve nerdeyse biçok şeyi attım hediye ettim ve kurtuldum...
mesela mutfak ürünlerinden okadar çok şeyden kurtuldumki anlatamam..ilk evlendiğimde şu lazım bu lazım diye alıyoruz sonra heryer ıvır zıvırla doluyor...
bütün mutfak süsleri aksesuarlarından kurtuldum...buzdolabımın üzerinde bile hiç bişey kalmadı süs olarak...önceki evimde koca koca dolaplar vardı mutfağımda ve sığdırmamaıştım bile, ama azalta azalta şimdi minicik mutfağıma kolayca sığdım :)
en büyük hatam mutfak masamı büyük almak oldu, o sığmıyor...mutfak halımı büyük almak da hatalarım arasında...ortaya paspas büyüklüğünde bişey alsam yeterliymiş...
tost akinesi almadım zaten fuzuli diye düşünüyorum, biz ekmek arası tost gibi şeyleri mikrodalgada yapıyoruz, hem ekmek bastırılınca hamur oluyor hemde, çok geç ısınıyor tost makinesi, mikrodalgada iki dakkada ekmeğim hazır.. :)
gelelim salona, salonumda da süs püs çok fazlaydı, uyumsuz renklerde ve karmaşa halindeydi..onlardan da kurtuldum, şimdi salonum çok ferah ve sadece konsol üzerine bi iki parça aksesuardan başka bişey yok..onlarda daha geçen yıl aldım ve koltuklarıma çok uygun renkte... en büyük pişmanlığım, gümüşlük zımbırtısı almak..
çok pişmanım..iki tane gümüşlüğüm var 3 senedir içinde bardakları tabakları ihtişamla sıralayıp bekletiyorum :) okadar saçmaki, bardak çanaktan aksesuarmı olur yahu.. :)
oturma odamda halım ve iki kanepemden başka hiç bişey yok, sadece tv sehpam biraz yüksek, onu sevmiyorum...
antremde de fuzuli bişey yok...
yatak odam da gayet ferah fuzuli hiçbişey kalmadı...
şükür evim çok ferahladı...