- 30 Ocak 2014
- 4.788
- 9.920
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
Bugün seccade aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YokAaa evleniyor musuntelasememuresi
Yiiaa teşekkür ederim 200₺ çok uygunduGüzelmiş![]()
Çok güzel güle güle kullanAa buraya yüklendi. Yemin ederim atmazsam çatlardım.
Bana akrabalardan falan yapan olmadı halam el sanatlarında kurs verirdi. Teyzemler de öbürlerine yaptı bana yapmadı. Annem istesem yapar ama şuan memlekette amann neyse. Size de atayım dedim codkffkf
S sarahconnorBibibella
Red Phoenix
Infinite Soul
Neler aldin peki neler kaldı madem konu actin azcık konuşakYiiaa teşekkür ederim 200₺ çok uygundu![]()
Neden gereksiz olsun. Belki o da birini sevdi gelinlik giymek istedi heves etti aldı. Olmadı. Başkası olur. Alsın.... benim de sevgilim yok. Evliliğin de yaşı yok. Her kız yapar. Daha bebeklere anneleri lif örüp yapıyor.Bu çeyiz alışverişi bi bana mı gereksiz geliyor evi doldurmak sadece bi arkadaşım vardı sevgilisi bile yok aldı aldı evi dolu balkon odası hala sevgilisi yok baktıkça üzülür insan anca nişanlı olursam alırım bir şeyler herhalde
Sağ ol canımÇok güzel güle güle kullan
Benim de sevmediğim akrabalarımın var keşke getirmeselerdi
Kendin almışsın ne güzel içine sinerek kullanırsın
Yazarım canımNeler aldin peki neler kaldı madem konu actin azcık konuşak![]()
Herkes evleniyor mu peki öyle sadece yer kaplıyor evde tercih meselesiNeden gereksiz olsun. Belki o da birini sevdi gelinlik giymek istedi heves etti aldı. Olmadı. Başkası olur. Alsın.... benim de sevgilim yok. Evliliğin de yaşı yok. Her kız yapar. Daha bebeklere anneleri lif örüp yapıyor.
Borcam travman var senindeGüle güle kullan, çok hoşama borcam da al sen
Yük olarak gelmiyor. Kanepe altı,dolaplar. Heves ediyor insan. Allah iyilerle karşılaştırsın.Herkes evleniyor mu peki öyle sadece yer kaplıyor evde tercih meselesi