Çeyiz Alışverişi

İyi iyi çok güzel yav 😂😂 kendimin varmış gibi sevindim düşün yani 😂😂
Canım sağ ol🤩
Geçen lcwdan masa örtüsü ve runner aldım. Annem örmüştü. 1 örtü daha
Çatal bıçak 6lı ama. Tart kalıbı ufak tefek kavanoz vb. Tahta kaşık,bardaklar falan var.
Patik,seccade,lif falan onlar da var. Tepsi. Beğendikçe alıyorum.

Neler aldin peki neler kaldı madem konu actin azcık konuşak😁

Canım sağ ol🤩
Çatal bıçak 6lı ama. Tart kalıbı ufak tefek kavanoz vb. Tahta kaşık,bardaklar falan var.

Canım sağ ol🤩
İnşallah hepsini güzel ve ağız tadıyla mutlukla kullanmak nasip olur çiçeğim 🌸🥰🫶

Heves etmen de güzel bisey 😍 altın Euro dolar yapmaya bak hem yer kaplamaz hemde degerlenır ilerde eşya pahalansa da onlarda yükselir . En azından evlenecegın senenin modasına uygun alırsın ;) şimdi bi 5 bine tencere takımı gezdirmek var evde her temızlık zamanı bide tek çeyreği saklamak var. Yani ben şimdi çocuklarım ıcın beyaz eşyalar falan uçuyor diyorum beyaz eşya alsam napcam en güzeli gram alıp saklamak :) 😀

Heves etmen de güzel bisey 😍 altın Euro dolar yapmaya bak hem yer kaplamaz hemde degerlenır ilerde eşya pahalansa da onlarda yükselir . En azından evlenecegın senenin modasına uygun alırsın ;) şimdi bi 5 bine tencere takımı gezdirmek var evde her temızlık zamanı bide tek çeyreği saklamak var. Yani ben şimdi çocuklarım ıcın beyaz eşyalar falan uçuyor diyorum beyaz eşya alsam napcam en güzeli gram alıp saklamak :) 😀
Öneri için teşekkürler💚 onları almaya çok imkanım yok. Biraz borçlar falan var bizim. Elime üç beş kuruş geçtikçe alıyorum açıkçası. Özel ders parasıyla,babamın verdiğini biriktiriyorum falan,bayram harçlığı vs. Zaten büyük eşyaları almadım hiç. Elektrikli ve küçük ev aletim yok. Tencerem de köz tavasıyla normal tava aldıydım.

Öneri için teşekkürler💚 onları almaya çok imkanım yok. Biraz borçlar falan var bizim. Elime üç beş kuruş geçtikçe alıyorum açıkçası. Özel ders parasıyla,babamın verdiğini biriktiriyorum falan,bayram harçlığı vs. Zaten büyük eşyaları almadım hiç. Elektrikli ve küçük ev aletim yok. Tencerem de köz tavasıyla normal tava aldıydım.
Ondan dedim kuzucum dolar Euro yap die . Yani belki gram alamazsın belki çeyrek alamazsın ama 3-5 dolar Euro atabılırsın damlaya damlaya göl olur
Yada 0,10 gram altınlar var 750 tl galiba son fiyatı o şekilde ilerleyebilirsin yada banka üzerinden 500 tl varsa hesabında 500 tl lik altın alırsın . Çünkü düşünsene her temizlik yaptığında biz evlerimizi ayağa kaldıran insanlarız ve her sene yeni bir şeyler çıktığını da düşünecek olursak bu tür eşyaları bohçada eskitmek yerine parayı elde tutup katlanacak bir şekilde birikim yapıp vakti zamanı geldiğinde kullanırsın . Benim yeğenim memur olduktan sonra borcum yok harcım yok diyip direkt bir senelik maaşını çeyize yatırdı her ay düzenli olarak taksitlere girdi her şeyini aldı sonuç evin her yerinden bir çeyiz eşyası çıkıyor ve ablam her temizlikte çıldırıyor🤣 yeğenimin bir tanesi de aldı aldı aldı sonra yurtdışına evlenmeye kalkınca ben bunların hiçbirini götüremeyeceğim diyip annesinin başına fırlattı🤣🤣🤣

Back
X