ceyiz alışverişii

Önce nevsresim vs.. ta tan aldım havlularda gerçekten çok iyi en nevresim üç max dört tane yeter aldıklarını pamuklu saten almanın öneririm ben birbirine yakın renkler tercih ettim bazen nevresim takımı komple değiştirmek yerine özellikle yazın yastık yüzlerini diğer nevresim takımlarından kullanıyorum fark edilmiyo:)

Blendir + ketil + cayci + ütü tefalfen dordude canavar gibi
Yemek takımım annemin 10 yıl önce hatta şu an 15 yıllık kütahya porselen
Beyaz eşyalarım ekmek kizartma mak ( çok gereksiz bişey) , filtre kahve mak ( buda çok gereksiz yani düzgün bi kahve mak alabilirmisim bunu alana kadar) vestelden hiç ama hiç memnun di ilim çeyiz kampanyasından ucuz olsun diye aldım ama

Bıçak takımımda tefaldi hiç güzel dikildi zaten artık takım şeklinde uretmiyo

Borcam kesinlikle alma yurdunun geleneksel hediyesi:) ve fincan

Abartma tipine diil kullanımına bak:)
Bol bol kavanoz al zevkine göre benim yaptığım en mantıklı şey şimdi gruplandirdim 10 lu uzun kavanozlarda bakliyatlar , 10 lu küçük kavanozlarda baharatliktan artan baharatlar, 10 lu diğer kavanozlarda bitki çayları , 6 li orta boy kavanozda pasta yapımı seysileri( kakao , nisasta , mısır nisastasi , pudra sekeri ,karbonat )... Tezgah üstüne çay şeker tuz. Vs.. Vs.. çok lazım oluyo
Ütünüz tefal buhar kazanlımı yoksa normalmi

Tencere de Karaca'dan çok şikayet var kulbu yanıyormuş onu alma.
Benimkiler normal yurdum tenceresi bir şıklığı yok Hisar'ın ben gayet memnunum. Ömrümde ilk kez düdüklüyü de onda kullandım memnunum. Tipine değil kalitesine para verdim yani.
Porselenlerimse Karaca ve Porland valla ondan da memnunum :)
Ben de bir de Türk sanayisi kazansın olayı var ondan yabancı değil Türk ama bilinen firmalara yöneldim.
Mesela tüm ev aleti beyaz eşya Arçelik birinde sıkıntı oldu anında yenisini getirdiler çok memnun kaldım ondan da... Garantide üzmediler beni.
Havluda falan da Özdilekten memnun kaldım mesela. Nevresimde fln Taç yine aynı şekilde memnun kaldım.
Ama tavsiyem abartmadan al. Şimdi evimin her yeri tava ve battaniye oldu a bir de bir sürü porselen kap geldi. Fincan da çok geldi. Yani hediyeleri hesaba kat. Çok beğendiklerin varsa al ama çok da ıvıra zıvıra ve süse para verme derim ben

benim tencerelerde karaca kulbunda hiçbi sorun yok ee tabi ateşi sonuna kadar açıpta bırakırsan yanıyo mesela cezvemin kulbunu o şekilde süt ısıtırken harlı ateşte yaktım akıllandım ;)

benim tencerelerde karaca kulbunda hiçbi sorun yok ee tabi ateşi sonuna kadar açıpta bırakırsan yanıyo mesela cezvemin kulbunu o şekilde süt ısıtırken harlı ateşte yaktım akıllandım :KK66:

Ben genel anlamda bu tip sikayetleri okudum ve karacadan almadım. Hisar benimkiler harlı ateşte falan da yanmıyor. Bazı kadınlar kısık ateşte dahi yandığından da şikayetçi. Özellikle şikayetim var sitesinde hepsi bu şikayette. Ben harlı ateşte dahi yakmadım daha rahat kullanıyorum.

Ben de gecen sene ceyiz almistim
Celik tencere setim hisar ( biraz buyuk olduklari icin uclu kucuk setlerden de almani tavsiye ederim iki kisiye buyukler fazla geliyor )
Kucuk esyalarim philipsten
Buhar kazanli utu de philips memnunum
Aldigim her seyi cok arastirdim severek kullaniyorum

Rica ederim :KK19:
Listeni hazırlayınca paylaşırsin istersen eksik olanları ekler, gereksiz olanları eleriz.

Mutttlakaaa :)))) Ama artık acelesi kalmadı. 4 yıllık ilişkimi net bir kararla bitirdim. Liste biraz beklicek gibi :))))))))

Ben bugun karacadan bone china kemik tozu olan saglikli porselen setinden aldim 12kisilik 89parca 600lira bide gunluk kullanim icin 24parca aldim 100 liraya bide sinbonun kalite odullu tost makinesini aldim 110 liraya teknosadan hisardanda granit ve celik tencere almayi dusunuyorum 250 liradan basliyo bide cadir gunleri olcakmis catal kasik seti 300 lira olcak dedi bayan kullananlar memnun mu merak ediyorum ona göre yarin alacagim
canım hangi yemek takımı aldığın. 600 tl ye hiç yemek takımı göremedim ben karacada. Resmi varsa veya modeli hangi model biraz biligi verebilirmisin.

Evet yaa.Benimde baslamam lazım artık.Bakalımm:)

Benim dugune 2 bucuk yil var Allahin izniyle.
Saldim cayira mevlam kayira modundayim hala soz nisan hic bir halt yok cunku:KK70:

Calisiyorum gayet iyi para kazaniyorum hic oyle 1 seneye ihtiyacim yok 5 ayda krallar gibi ceyizimi dizerim diyosaniz kasmayin yani..
Ama yavas yavas agirdan agirdan alayim da skismayayim diyorsaniz, alayim da kenara atayim modunda olmayin bence direk ciddi ciddi ceyizinizi dizmeye baslayin..
Bence ilk tekstili halledin nevresim yorgan yastik battaniye yatak ortusu havlu bornoz gecelikler pijamalar vs vs..
Porselenleri ozellikle misafir icin olanlari son 4-5 aya kala alin bence dunya kadar model var..
Gunluk kullanacaklarinizi cok begendikleriniz olursa daha onceden de alabilirsiniz tabi..
Son 3 ayda da elektrikli esyalari hallettiniz mi tamamdir..

canım hangi yemek takımı aldığın. 600 tl ye hiç yemek takımı göremedim ben karacada. Resmi varsa veya modeli hangi model biraz biligi verebilirmisin.

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-00-46-02.webp
    Screenshot_2016-02-14-00-46-02.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu takimi aldim canim 600 tl hatta 400 500 bile var vialand subesinden aldim suan %70 indirim var

Yemek takımı Bernardo düdüklü tencere fissler tencere delik için Hisar tavsiye edebilirim kullaniyirum . hele fissler kesinlikle.bir de maddi olarak sıkışık degilseniz Dyson sarjli el süpürgesi kesinlikle tavsiyen dir .her an evim temiz sayesinde

Yemek takımı Bernardo düdüklü tencere fissler tencere delik için Hisar tavsiye edebilirim kullaniyirum . hele fissler kesinlikle.bir de maddi olarak sıkışık degilseniz Dyson sarjli el süpürgesi kesinlikle tavsiyen dir .her an evim temiz sayesinde
Cok teşekkür ederim öneriniz icin

Kizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
Korkmaz düşünebilirsin yemek takımı tencere catal bıçakta gayet kaliteli ürünleri var.İlk önce bu büyükleri alıp taksitlerini ödersin ve zaman geldıgınde en azından sıkışmazsın nakit olarak canım

Bende aynı
Kizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
Durumdayım :)

celik tencerelerimin bir takimi emsan cok memnunum
gunluge kullandiklarimin markasini hatirlamiyorum ama cokta bilindik bir sey degildi
seramik takimlarimi tamtitoni den aldim memnun degilim aslinda ben seramikden memnun degilim keske teflon yada granit alsaydim
catal bicak takimim emsan ondan da memnunum yalniz jumbo nun ustune bu konuda marka tanimiyorum durumunuz musaitse bakin derim
yemek takimimda emsan cunku set almistim hepsini cok kullanmadim yorum yapamicam onlara
beyaz esyalar ve kucuk ev esyalarim dahil herseyim beko cok cok memnunum bosch ta iyi bu konularda

Ooo en sevdiğim konu :KK70: o değilde sırası gelmiş madem bende sorıyım.Mezun olmama 1bucuk yıl var.Hersey birkerede alınmıyor önceden alın diyip duruyolar.Önceden neyi alıp kenara koyucam ben onuda bilmiyorum yaa. Bu konuda banada fikirlerinizi söylerseniz sevinirimmm.Bu arada bence Karaca yaa.. karaca çatal bıçak takımları yemek takımları filan. pek seviyorum.
yemek takimi tencereler utu tost makinasi tavalar catal kasik bardak canak battaniye nevresim modasi cabuk gecmeyip son teknolojisindede pek biseyin degismedigi esyalar iste buyuk esyalar en sona kaliyo genelde

Back
X