merhaba canım miras markasıyla ilgili bi kaç bilgim var yeni girdiler bu sektöre fakat iddialı girdiler çelikleri hakkında biraz bilgim var ki zaten mirasın kendi bayisi komşu dükkanlarımızdan birisi dediğim gibi çeliklerini biraz inceleme fırsatım oldu güzel tencereleri vardı fakat bardak setleriyle ilgili hiç bir fikrim yok ama ürünlerinin arkasında duruyorlar diye duydum yani herhangi bir sorununuzda ürünlerine sahip çıkıyorlar ki bu da çok önemli müşteri memnuniyeti için :)
incelerim canım modelini de söyle istersen ?
diğer topiğede yazdım cnm burdan da yazayım.. sonat 1111
canım yine böyle bi soru gelmişti aynı cvb ı yapıştırıcam
blender uçları çelik olan hangisiyse onu almanızı öneririm braunda philipsde kaliteli markalardır eğer epilasyonda sorsaydınız kesinlikle braun ütüde sorsaydınız kesinlikle philips derdim ama mixset de çelik uçlu olana bakın satıcı eleman muhtemelen braundan daha çok para kazanıyordur o yüzden size braunu tavsiye etmiştir motorlarının hepsinin şöyle ki yanma ihtimali var bunları sürekli hiç biri çalıştıramazsınız uzun süreli çalışmaz bunlar karar sizin ama önerm 1. çelik uçlu olup olmadığına bakın 2. watt ına bakın
iyi günlerde kullanın :)
diğer topiğede yazdım cnm burdan da yazayım.. sonat 1111
o zman bende sorim ya:) ben kahve yapma makinesi alıcam fakat cezve tipi istemiorum yuvalı istiorum ben vestelden almayı plalıyorum acaba nasıldır yada tevsiye edebileceğin başka marka varmı_bide mısır patlama makinesi alcam hangi marka alim?
Merhaba ben çelik tencere setimi inter çelikten kaşık çatallarımı ise yetkin çelikten aldım.Alana kadar hiç adlarını duymadığım markalar olduğu için kalitesi hakkında çok fikrim yok.Acaba bu konuda bilginiz var mı?
Bir de ben tam takım olarak bardak setlerini almak istemiyorum.Rakı,viski kullanılmaz bizde o yüzden gereksiz.Şık,desenli ve kendi takımımı oluşturabileceğim bir marka tavsiyeniz var mı?Teşekkür ediyorum şimdiden. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?