Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sermedim benim yuzume de konustular arkamdan da ceyizi yok dediler ama hiç umursamadim zaten cok esya seven biri degilim esya ustume ustume gelir zorunlu esyalarim vardir sadece
gercekten birde sermedinmi bunun ceyizi yok diyorlar ondan dolayi serdim o dusunceyle..
bi arkadasin ceyizinde ozel camasirlar serilmis erkek gelince ustunu kapatiyorlardi bayanlara aciyorlardi o kadar da degil dediydim
Valla ben sermedim. Arkamdan konuştular mı onu bile bilmiyorum. Çokta fifi
Zaten çoğumuz 'millet ne der' kaygısıyla yapıyor bunları, kimsenin derdi örf adet değil yani.
Hepinize teşekkür ederim.Bence de saçma ama çağırdı gitmessem de ayıp olur diye düşündüm. Hediye de dediğiniz gibi yeni ev yaptı ve herşeyini rahat rahat aldı maddi sıkıntısı yok bişey alsam evine uymaz yada fazlalık olucak takı da takıcam almamaya karar verdim.
Çeyiz görmeye eli boş gidilir, birşey alınmaz. Düğününde de ya takı takarsınız, ya da çeyizinde eksik olan birşeyi öğrenir ev görmeye giderken götürürsünüz.
Kime sorsam bilemediğimden buraya konu açıyorum.Arkadaşım evlenicek bugün için de çeyiz görmeye çağırdı fakat ben daha önce hiç gitmedim.Hediye v.s almak gerekir mi gerekirse ne almalıyım? Bu arada düğüne de gidicem ve takı takıcam ama şimdi boş elle gitmek ayıp mı olur bu işin usulü nedir bilemedim.
Kime sorsam bilemediğimden buraya konu açıyorum.Arkadaşım evlenicek bugün için de çeyiz görmeye çağırdı fakat ben daha önce hiç gitmedim.Hediye v.s almak gerekir mi gerekirse ne almalıyım? Bu arada düğüne de gidicem ve takı takıcam ama şimdi boş elle gitmek ayıp mı olur bu işin usulü nedir bilemedim.
Önceden ihtiyacını sorsaydın keşke. Mesela ben evlenmeden önce kuzenim sordu bana, ketıl eksikti, söyledim onu aldı getirdi.
İhtiyaç çok daha makbule geçiyor.
Klasik olarak nevresim alabilirsin ya da mutfak için bişeyler.
ben havlu götürmüştüm (10 TL idi)
başka birine de gece lambası (8TL idi )
yakında olsa çeyiz görme için abartmayın
çünkü arkadaşınız bilse görse de eşi görmüyor ve size dönmüyor ama evlenince götürünce size birşey getirirken eşi ve ailesi sesini çıkarmıyor