selam kızlar. ben 3 senedir evliyim hatta bir de bebek bekliyoruz ama konuyu görünce yazmadan geçmek istemedim

ben bu zamanlarımızı çok güzel sorunsuz sıkıntısız yaşamıştım sizinle de paylaşmak istedim.
ben eskişehirden izmir e gelin geldim. ve mobilyalarımız da dahil herşeyimiz eskişehirden alınmıştı (ben koca izmirde beğenememiştim o zaman ne hikmetse

) evimizi tutup temizlemiştik , sonra bi kamyonla mobilyalarımız geldi. onları yerleştirdik. halılar perdeler , sonrasında da canım babam bi minübüsle çeyizlerimi getirmişti. onları yerleştirmiştik. biz bunları 5 kişi yaptık. eşim , ben , teyzem , annem ve kayınvalidem. aslında tüm kararları eşimle ben verdik de annemlerde bize yardım etmiş oldular. 3 günde tüm evi baştan aşağı yerleştirmiş gece de evde kaldığımız için çok eğlenmiştik. kimse karışmadığı için hiç de sorun yaşamadık. sonra ne nerdeydi diye hiç aramadık

evimizi , çeyizimi görmek isteyenler olur diye düşünüp nikahı düğünden 2 gün önce yaptık. nikah salonu da evimize çok yakındı. nikahın ardından yeni evimizde nikaha davet ettiğimiz misafirlerimizi pide , ayran ve çikolata ikram ettik. hem herşey eşimle benim zevkimize göre oldu hem de herkes herşeyden çok memnun kaldı. misafirlerimizi uğurlayıp evi yine aynı kadroyla derleyip toplayıp düğünümüze hazırlanmıştık
sizler için tek dileğim bu günlerinizi sıkıntısız, stressiz ve tasasız atlatmanız o kadar güzel bir şey ki saçma sapan şeyler için bozulmasın mutluluğunuz