-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

emmacım hayal bile değil onlar yalnızca buradaki en çok sallayan üye olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

evtt hayalperest benn :lepi:
kızlar biraz daha burda durursam kovucaklar beni gidiyorum ben gelirim yine

bi an gerçek sandım hee :roflol:

aa kuzenim avcılar parsellerde oturuyor..arada hafta sonları giderim ona... ee artık sana da uğrarım:))

canım çok yakın işte bana,bak kuzenine sor parseller türksan durağı diye işte o türksan durağının aşağısında kalıyor benim de evim,deniz tarafında yani

eee bencede süper zemuszemus

adacım herşey harika gözüküyo
rabbim banada yaşatsın inşallah o günü
tek tek fotoğrafla ölümsüzleştircemmm
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah
:1hug:

canım sağolasın...Aminnnnn
Dilerim sende en güzel şekilde yaşayacaksın o günü :)))

bilmiyorum ki yaw hiç iş yapmak istemiyorum sıkılıoyurm akşam olsa da çıksam artık.
Daha da çok var yaw 5 saat var :gitme:
Albumu de sildim canım tamamdır.

tatlım bahar yorgunluğu denilen bir şey var
onu yaşıyor olmayasın
nette bir araştır istersen,nasıl önlenir ya da başedilir diye

canım çok yakın işte bana,bak kuzenine sor parseller türksan durağı diye işte o türksan durağının aşağısında kalıyor benim de evim,deniz tarafında yani
adacım.. onlarda oraya çok yakınlar...anadolu hastanesinin arkasında kalıyorlar...:))
ee bu kadar yakınsa zaten kız kıza toplanırız sık sık:)))

gulsun anadolu hastanesi mi kaydirigubbakcemile3

kız ben orada mustafa kemal paşa ilköğretim okulunda öğretmenlik yaptım en son
tabi yakınız hem de çok
çok sevindim bu duruma yaaa

gulsun anadolu hastanesi mi kaydirigubbakcemile3

kız ben orada mustafa kemal paşa ilköğretim okulunda öğretmenlik yaptım en son
tabi yakınız hem de çok
çok sevindim bu duruma yaaa

valla bend eçok seivndim bu duruma.. ben geldimmii genlede kalırım orda hafta sonu.. geriçi artık beyim izin verirmi bilmem ama:))

okulu falan bilmiyorum canım.. ama bende çok sevindim bu kadar yakın olmanıza:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…