-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet cnm gayet düzgün duruo
gümüş fiyatıda 182 tl di yine zümrüttü ama etrafı gümüştü
o koyduğum kolyenin aynısı küpesi yüzüğü takım
inci bende istiodum ailem takcaktı hatta
sonra dedi benimki kuyumculara gvenmiom ben içime kurt düşürdü
bi kuyumcuya girdim işte demez mi adam 70 tl
hemen vzgeçtim almaktan

zeynepp hayırlıı olsun kuzuuu, hadi bakalım hayırlısıylaa o gnlerde gelirr..

ayy cnm benim inş.
dün akşam çok ümitsizdim
bugece de nişanlım dio kasım gibi düşünelim die
aynısını ben dün gece ona söylemiştim kaydirigubbakcemile3
ama yine de diyrm temmuzu bekliyelim herşeyimiz bi otursun
hayatımız temmuza bağlı resmen

lepii tam maltepe merkezde içini gezdim bende içi güzel baya ses sistemi ışıklar vs.. gidin bir bakın belki hoşuna gider görmeden bişey anlaşılmıyor.. kardelen var bir de minibüs caddesi üzerinde tanrıverdi var..

ben de öle diyorum işte, ödeyecek olan bizler olduktan sonra pahalasını almaya ne lüzum var yerimseniben

Sonbahar ttalım gümüşü mümüşü inceleyen kim yaww boşuna o kadar para verme bencede. Ben düğünde normal plastik incilerden takacağım mesela kim ne anlayacak:)

aynenn, ben de düğünde öle altın set falan takmam gelinlik üstüne sarı sarı lülülülülülü inci çok şık duruyo bence boshayallersmile incilerin de gerçekleri pahalı oluyo, hem de bijuterilerde satılan inci setlerin gerçeğinden bi farkı yok bence, ben de öle alcammm :icecream:

sonbahar canım
bi otursun herşey bencede
bi belli olsun nolcak nomicak
ki kasım düşünüosanız temmuz geç bi vakit değil gün almak hazırlanmak için
herşeyin hayrılısı
çok sıkıntıya girmeden halletmek en güzeli
severek evlenenlerin derdi sanırım erkek tarafını düşün düşün bi hal oluoz
benim kuzenler görücü evlenio
alsınlar yapsınlar denio gram sormazlar sıkıntı olur mu olmaz mı

fiyat aldın mı hiç canım
şık mı düzeni girişi vs
yarın bi gitcez bağdat a bakcaz sana ne fiyatverdi merak ettim
senin beklentilerinle yakın beklentilerim var biliosun az buuk ama bütçe sizinki kadar geniş değil malesef
ama olabilecek en iyisi olsun diyorum

cnm ben maltepede oturuyorum hiç görmemişdim çok güzel olmuş dekoru flnn ben oldukça beğendimm fiyatlar ne almdedir acabaa

canım , yemekli yemeksiz ve güne göre değişyor birde biz martta gittik konuşmaya ozman bile sadece cumaları Kalmıştı.. pastalı mönüler vardı,yemekli vardı sanırım için 400 kişilik filandı sitesinde yazan hizmetleride dahil yemekli cuma akşamı 4000 demişti pastalı da 2000 demişti.. yalnız tek bir özelliği var dezavantaj pasajın girişnde ... garant bankası varya minibus caddesi üzerinde orda..

canım bizimde geniş değil vallaa olduğu kadarı artık selayı tuttuk biz..

selaydan telden fiyat aldım ama pastalı menü için canım 3500 dediler
siz 6000 e yemekli anlaştınız dimi
bi de bizim tarih ekimde fiyat belki ondan da farkeder

evet farkeder tarihh biz bir de son dakikada malum tarih bulunmuyor kolay kolay biz yemekli anlaştık 5500 e işte ..

canım aynen ama olsun severek evlenmek kadar gzl bişiy olmasa gerek
rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın bu kadar sıkıntıya
bizim yan komşunun kızı evlendi 1 ay içinde düğün yaptırdılar ve kızın ailesi çöp dahi vermedi evden görücü evlendi o da öyle
ya nişanlımda diodu 6 ay önceden gün almak gerekiomuş abimler aldı die.

evet cnm en güzeli hem kime nee

hiç bilmiyorum canım fiyatını evet maltepe tam olmasa da miibüs caddesi üzerinde cevizlide .. birde büklü düğün salonu var canım orayada bakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…