-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

inş. cnm amin kesin olmamakla birlikte büyük olasılık
ama her an fikrim değişebilir
sağım solum belli olmuo kii

canım hayırlı olsunn mutlu huzurlu sağlıklı oturun evinizde inş.

sahte demediniz ama sert bir şekilde yazılar yazılmıstı herkes bizi kandırıo lisedemi baslamıs ders vermeye bu kadar olmaz fln filan kim yazdı hatırlamıorum ama ben bile görünce şok olmuştum size bişi demiyorum müjde bizi böyle yaptı ama cok kırılmıs bilin istedim isteyen özelden ona mesaj atabilir ama okuyunca gercekten üzülmüş bana bunu belirtti hatta gel topiğe kızlara yaz dedim ama yok sen varsın bana yeter çok üzüldüm kızdım dedi ben dalga gecilecek ne yaptım dedi o kadar bende bilin diye yazdım yani sonra müjde gibi yalanı ortaya cıkınca kaçtı denmesin diye

Kızlar aklıma bir konu takıldı. Biz şimdi nikahı düğünümüzde yapacağız ve nikah memuru düğün mekanımıza gelecek. Kafamızı şu kurcaladı; düğünde giriş, nikah, dans mı sırası izlenir yoksa giriş, dans, nikah sırası mı izlenir?

cnm aksi oluyorsa bile mantıklısı bu geldi bana
çünkü ilk çıkıyorsun nikah olmadan dans edilmesi biraz tuhaf sen tapunu al eline öle et dansını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…