-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

pınarcım...
taze gelinlerimiz yavaş yavaş yuvaya dönüyor....
2 hafta sonra da benim kısmetse düğün günümde
gulsun gelir buraya senin gibi :)))

kaydirigubbakcemile5

:))) aşkm kandırıverdi beni hemen evlendik :)))))

adacım konuşamadık ghiç seninle
geçmişede bakamıyorum doğru düzgün
nasılsın bakalım
bittimi hazırlıklar
ne durumda heyecan:)

ben sana özel mesaj yazdım ay almadın mı
13:30-14:00 gibi sendeyiz diye...
eczanenin orada inince seni ararsak hemen gelebilecek misin sen bakimmmm

tamam ya dilek ne kızıyorsun
ben cuteyi bir arayayım...zaten benim hücre bilmiyor sana geleceğimi...sanaldan arkadaşmı olur bir de eve mi gidilir der,pehhh erkek mantığı işte ne anlarlar ki...

ben cuteyi bir arayayım...zaten benim hücre bilmiyor sana geleceğimi...sanaldan arkadaşmı olur bir de eve mi gidilir der,pehhh erkek mantığı işte ne anlarlar ki...

hohoho
benm aşkmda aynı tepkiyi verir kesinn
eee adaa dk başı aramaz mı senin aşkn
ayy ben bi yere gitcem deyince temelli ilgi alaka
tavan yapıyo on dk da bi arıyo :)))

ben sana özel mesaj yazdım ay almadın mı
13:30-14:00 gibi sendeyiz diye...
eczanenin orada inince seni ararsak hemen gelebilecek misin sen bakimmmm
ev eczanenin karsısı zaten bebem

bende levente söledim bugun 10 oldu arıo dikkat et aman he bak kim onnlar dunden beri 1000 defa anlattım

benimkisinin de önceden netten tanıştığı ve hala telefonlaştıkları arkadaşları var hatta henüz biz flört etmeye başlamadan önce beni hep anlatmış sonunda beni de tanıştırmıştı ..yani ben de sölesem büyük tepki göstermez heralde

canmcm doğm kontrol hapı kullanıyorsan
o da şişiriyo birazz
ondan olmuşturr
iki haftan var azcık dikkat et yeter canmm

ayy ben hapı bi bıraktım göğüslerim küçüldü yaff

cnımcım o hapın bana tek yan etkisis iştah açması oldu sanki hiç yememişş gibi hissediyorum gibi kendimi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok be yavrum dedim hocama gidiyorum :)))
benim liseden öğretmenim şimdi üniversitede öğretim görevlisi işte yüksek lisans işlerimde tanışmıştı Bedi hocamla,bir kere de evine bırakmıştı beni.Bakırköy'de oturuyor kadın.Dedim davetiye götüreceğim hocama kaydirigubbakcemile3

oo dilek bedavadan öğretim görevlisi oldu bak kaydirigubbakcemile3

ayyyyy ben miiiibilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…